Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Slujbele Bisericii Ortodoxe > Tinuta in Biserica
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.05.2008, 14:05:50
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

"1. Pânã când, Doamne, mã vei uita pânã în sfârsit? Pânã când vei întoarce fata Ta de la mine?
2. Pânã când voi grãmãdi gânduri în sufletul meu, durere în inima mea ziua si noaptea?
3. Pânã când se va înãlta vrãjmaºul meu împotriva mea?
4. Cautã, auzi-mã, Doamne, Dumnezeul meu, lumineazã ochii mei, ca nu cumva sã adorm întru moarte,
5. Ca nu cumva sã zicã vrãjmaºul meu: "Întãritu-m-am asupra lui". Cei ce mã necãjesc se vor bucura de mã voi clãtina.
6. Iar eu spre mila Ta am nãdãjduit; bucura-se-va inima mea de mântuirea Ta; cânta-voi Domnului, Celui ce mi-a fãcut bine si voi cânta numele Domnului Celui Preaînalt. "

Pai cum se interpreteaza astea?
Si ce legatura au cu baticul?
Reply With Quote
Vechi 13.05.2008, 15:15:05
AndreiB AndreiB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.09.2007
Implicit

Parinte, frumoasa urare pentru toate surorile care isi acopera sau nu capul in Biserica.
caci, in cele din urma, conteaza prezenta la Sfinta Liturghie.

in rest, eu vreau sa spun ca o admir foarte mult pe sotia lui Putin, expresedinte rus si actual prim ministru. tot timpul cind am vazut-o la Biserica, la Paste sau de Craciun, linga sotul ei, avea capul acoperit.
in romania inca nu am vazut asa ceva la nici o exprima doamna, si nici la actuala.
ei vedeti? aici este diferenta.
Doamnei Putin nu ii repugna sa-si acopere capul, doamnelor din romania, da.
asa doamne, asa domni.
Reply With Quote
Vechi 13.05.2008, 16:31:32
steffiy steffiy is offline
Member

Data înregistrării: 15.10.2007
Implicit

Mda...pacat ca Putin nu e vrednic de baticul sotiei :D:D:D:D
Sa ucizi jurnalisti, sa inchizi ziarem , sa lasi oameni pe drumuri, sa ameniti cu razboaie si cu bomba atomica e nesemnificativ, asa-i?
Important e ca sotia are batic pe cap, la slujba.......
Inca o data cand ne oprim la forme si pierdem esenta.
Reply With Quote
Vechi 13.05.2008, 17:30:15
AndreiB AndreiB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.09.2007
Implicit

da mai steffy... pina una alta am zis de doamna Putin, nu de domnul Putin.
mda.
Reply With Quote
Vechi 13.05.2008, 17:48:26
Noesis Noesis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.07.2007
Implicit

Nu stiti ca Putin a divortat acum doua-trei luni si acum are o legatura cu o femeie cu vreo 20 de ani mai tanara decat el? :D
Reply With Quote
Vechi 13.05.2008, 18:15:30
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Noesis si steffi, mai bine sa ne vedem de pacatele noastre mai ales la cel al denigrarii al calomniei, al invinuirii mincinoase ca pierdem inceputul bun care il punem.

Putin nu este divortat si nu are amanta. A anuntat intr-o conferinta de presa pe care a avut-o impreuna cu Berlusconi.
Reply With Quote
Vechi 13.05.2008, 20:24:22
jenica
Guest

Implicit

Tot citesc si ma minunez cate controverse a stranit o simpla povestioara..un nume de topic, care dealtfel era chiar titlul istorioarei..:D:D
Cu batic sau fara tot aceeasi simtire, traire/viata avem.. Nu baticul schimba inima ci lacrima si smerenia. Va veni si vremea baticului pt fiecare dintre voi fetelor. Cand veti simti nevoia il veti pune singure pe cap...ptr ca acesta DORINTA VINE DIN INIMA SI CONSTIINTA si nu ptr ca eu am postat aici o simpla istorioara :rolleyes:
Reply With Quote
Vechi 13.05.2008, 20:33:02
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndreiB
eu vreau sa spun ca o admir foarte mult pe sotia lui Putin, expresedinte rus si actual prim ministru. tot timpul cind am vazut-o la Biserica, la Paste sau de Craciun, linga sotul ei, avea capul acoperit.
in romania inca nu am vazut asa ceva la nici o exprima doamna, si nici la actuala.
ei vedeti? aici este diferenta.
Doamnei Putin nu ii repugna sa-si acopere capul, doamnelor din romania, da.
asa doamne, asa domni.
asta ptr ca rusoaicele in general se imbrobodesc la biserica, pe cand romancele nu. si nici grecoaicele, spre exemplu. oare este asa greu de inteles ca asta este de fapt un obicei al locului si nu are caracter de obligativitate?
Reply With Quote
Vechi 13.05.2008, 21:14:18
ancah
Guest

Implicit

Mirela, mai ramane sa-l convingi si pe Sf. Apostol Pavel de ideea ta, precum ca purtarea baticului la rugaciune ar fi un obicei al locului.
Reply With Quote
Vechi 13.05.2008, 22:27:22
iana iana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.04.2008
Locație: romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de jenica
Citat:
În prealabil postat de iana
Daca cinstiti asa tare baticul,
:) Nu baticul (panza) merita cinstea ci sentimentul care te-a indemnat sa il scoti din poseta si sa il pui pe cap :rolleyes:
Pai ce cauta el in poseta?
Ideea e, nu "sa-l scoti din poseta", ci sa-l porti tot timpul, daca tot il porti. Ca parca nu sunteti de acord cu jumatatile de masura. Cu ce sentiment il pui la loc "in poseta"?
Reply With Quote
Răspunde