![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
"1. Pânã când, Doamne, mã vei uita pânã în sfârsit? Pânã când vei întoarce fata Ta de la mine?
2. Pânã când voi grãmãdi gânduri în sufletul meu, durere în inima mea ziua si noaptea? 3. Pânã când se va înãlta vrãjmaºul meu împotriva mea? 4. Cautã, auzi-mã, Doamne, Dumnezeul meu, lumineazã ochii mei, ca nu cumva sã adorm întru moarte, 5. Ca nu cumva sã zicã vrãjmaºul meu: "Întãritu-m-am asupra lui". Cei ce mã necãjesc se vor bucura de mã voi clãtina. 6. Iar eu spre mila Ta am nãdãjduit; bucura-se-va inima mea de mântuirea Ta; cânta-voi Domnului, Celui ce mi-a fãcut bine si voi cânta numele Domnului Celui Preaînalt. " Pai cum se interpreteaza astea? Si ce legatura au cu baticul? |
|
|||
|
|||
![]()
Parinte, frumoasa urare pentru toate surorile care isi acopera sau nu capul in Biserica.
caci, in cele din urma, conteaza prezenta la Sfinta Liturghie. in rest, eu vreau sa spun ca o admir foarte mult pe sotia lui Putin, expresedinte rus si actual prim ministru. tot timpul cind am vazut-o la Biserica, la Paste sau de Craciun, linga sotul ei, avea capul acoperit. in romania inca nu am vazut asa ceva la nici o exprima doamna, si nici la actuala. ei vedeti? aici este diferenta. Doamnei Putin nu ii repugna sa-si acopere capul, doamnelor din romania, da. asa doamne, asa domni. |
|
|||
|
|||
![]()
Mda...pacat ca Putin nu e vrednic de baticul sotiei :D:D:D:D
Sa ucizi jurnalisti, sa inchizi ziarem , sa lasi oameni pe drumuri, sa ameniti cu razboaie si cu bomba atomica e nesemnificativ, asa-i? Important e ca sotia are batic pe cap, la slujba....... Inca o data cand ne oprim la forme si pierdem esenta. |
|
|||
|
|||
![]()
da mai steffy... pina una alta am zis de doamna Putin, nu de domnul Putin.
mda. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiti ca Putin a divortat acum doua-trei luni si acum are o legatura cu o femeie cu vreo 20 de ani mai tanara decat el? :D
|
|
|||
|
|||
![]()
Noesis si steffi, mai bine sa ne vedem de pacatele noastre mai ales la cel al denigrarii al calomniei, al invinuirii mincinoase ca pierdem inceputul bun care il punem.
Putin nu este divortat si nu are amanta. A anuntat intr-o conferinta de presa pe care a avut-o impreuna cu Berlusconi. |
|
|||
|
|||
![]()
Tot citesc si ma minunez cate controverse a stranit o simpla povestioara..un nume de topic, care dealtfel era chiar titlul istorioarei..:D:D
Cu batic sau fara tot aceeasi simtire, traire/viata avem.. Nu baticul schimba inima ci lacrima si smerenia. Va veni si vremea baticului pt fiecare dintre voi fetelor. Cand veti simti nevoia il veti pune singure pe cap...ptr ca acesta DORINTA VINE DIN INIMA SI CONSTIINTA si nu ptr ca eu am postat aici o simpla istorioara :rolleyes: |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mirela, mai ramane sa-l convingi si pe Sf. Apostol Pavel de ideea ta, precum ca purtarea baticului la rugaciune ar fi un obicei al locului.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ideea e, nu "sa-l scoti din poseta", ci sa-l porti tot timpul, daca tot il porti. Ca parca nu sunteti de acord cu jumatatile de masura. Cu ce sentiment il pui la loc "in poseta"? |
|