Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.12.2009, 20:13:14
tricesimusseptimus tricesimusseptimus is offline
Banned

Data înregistrării: 15.10.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Femeia asta nu a putut intelege Biblia, nu a citit-o toata dupa cate se vede dar s-a trezit sa inventeze doctrine...asta e marele meu semn de intrebare dar ma intreb de ce nu se trezesc din hipnoza asta!
Tu ai citit-o măcar o singură dată cap-coadă? Nu te căzni să răspunzi în scris, cred ca ai scris suficiente minciuni până acum...

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Ei nu vor sa citeasca versetele astea pur si simplu, ii ard...ii deranjeaza si nu le iau in considerare desi sunt in Biblie, in Noul Testament lasat de Mantuitorul, iar eu vreau sa vad ce inteleg ei citindu-le...si nu ce stiu de la White!
La secțiunea despre sabat, s-a răspuns nu o dată și cu privire la acele versete, și încă cu lux de amănunte.
Reply With Quote
Vechi 05.12.2009, 20:17:06
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusseptimus Vezi mesajul
De ce o țineau? De coarne ca să nu fugă?
La așa întrebare - așa răspuns.
O, te-ai suparat? Ce, nu a mers bine la adunare? V-au cerut mai multi bani decat de obicei? Mare mai e ratacirea unora, de au ajuns sa batjocoreasca si ziua Domnului (cea in care a inviat!) Sa nu-mi spui ca si Pastile tot sambata il serbati, ca evreii. Macar ei au motive, pe ei i-a scos Domnul din robia Egiptului, pe voi de unde v-a scos? Sau nu a inviat si pentru voi?
Vechi 05.12.2009, 20:29:41
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
O, te-ai suparat?
Nu m-am supărat de fel. Ba sunt poate prea bine dispus și cred că am exagerat cu gluma, îmi cer scuze.

Citat:
Ce, nu a mers bine la adunare? V-au cerut mai multi bani decat de obicei?
La noi nu se cer bani la Biserică, se dau
La noi pastorul te botează, cunună și îngroapă și dacă nu ți-ai plătit taxele la Biserică, iar oficiile respective le face gratuit. Spun asta că poate nu ai știut...

Citat:
Sa nu-mi spui ca si Pastile tot sambata il serbati, ca evreii.
Noi nu serbăm Paștile, pentru că Paștele nostru e Hristos (1 Cor.5,7). Paștele e de fapt sărbătoare evreiască. Voi sunteți evrei? (Acum te rog nu te înfuria că ți-am răspuns în același ton). Și încă ceva ce n-ai știut: evreii nu țin Paștele sâmbăta ci pe 14 Nisan, dată ce nu cade în fiecare an în aceeași zi a săptămânii.
Reply With Quote
Vechi 05.12.2009, 20:30:14
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ioana-Andreea Vezi mesajul
In Biblie e scris de nenumarate ori,in legatura cu evenimente crestine:"in prima zi a saptamanii".
Ce înțelegi prin "evenimente creștine"?
Și dacă este scris de "nenumărate ori", apare măcar o dată sub forma unei porunci (să zicem ceva asemănător cu porunca referitoare la sâmbătă)?
Reply With Quote
Vechi 05.12.2009, 20:37:43
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Implicit

Citat:
Ce înțelegi prin "evenimente creștine"?
Și dacă este scris de "nenumărate ori", apare măcar o dată sub forma unei porunci (să zicem ceva asemănător cu porunca referitoare la sâmbătă)?
Prietene frustrarile tale de om care nu tine nici sambata evreilor nici duminica crestinilor,pastreaza-le pentru topicuri avizate , uite-acolo unde scrie "Despre Sabat".Pe mine personal incepe sa ma plictiseasca modul schizofrenic in care va sustineti "sambata voastra" ,misticismul si sensul acordat de voi acestei zile.
Reply With Quote
Vechi 05.12.2009, 20:47:39
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
Prietene frustrarile tale de om care nu tine nici sambata evreilor nici duminica crestinilor,pastreaza-le pentru topicuri avizate , uite-acolo unde scrie "Despre Sabat".Pe mine personal incepe sa ma plictiseasca modul schizofrenic in care va sustineti "sambata voastra" ,misticismul si sensul acordat de voi acestei zile.
"sâmbăta voastră" e termen folosit doar de tine. Ai folosit cumva și cuvântul "misticism"? Și mai vorbești de frustrări? Ți-ai pregătit ghetuțele? Atunci fi cuminte, că acușica vine moșul...
Reply With Quote
Vechi 05.12.2009, 20:53:45
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Implicit

Citat:
"sâmbăta voastră" e termen folosit doar de tine. Ai folosit cumva și cuvântul "misticism"? Și mai vorbești de frustrări? Ți-ai pregătit ghetuțele? Atunci fi cuminte, că acușica vine moșul...
Nu stiam ca va recunosc evreii praznuirea ca fiind ca a lor.Nici nu stiam ca sambata adventista e aceasi cu duminica crestinilor.A venit Mosul Nicolae, nu te ingrijora.
Reply With Quote
Vechi 05.12.2009, 21:01:39
Banned

Implicit

Citat:
Nu stiam ca va recunosc evreii praznuirea ca fiind ca a lor.Nici nu stiam ca sambata adventista e aceasi cu duminica crestinilor.A venit Mosul Nicolae, nu te ingrijora.
Multe nu le ști tu... dar mai ai vreme... dacă va mai fi.
Reply With Quote
Vechi 05.12.2009, 21:05:11
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Implicit

Citat:
Multe nu le ști tu... dar mai ai vreme... dacă va mai fi.
"voinice" si tu ai iesit de Egipt , sau de unde ai iesit?Sa nu-mi zici ca de la mama din... :">
Reply With Quote
Vechi 05.12.2009, 21:08:43
Banned

Implicit

Citat:
"voinice" si tu ai iesit de Egipt , sau de unde ai iesit?Sa nu-mi zici ca de la mama din... :">
Editează-ți postarea până mai ai timp!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Atitudinea ortodoxa fata de oamenii de alte culte religioase PetruD Morala Crestina 947 03.02.2013 10:31:35
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? sophia Nunta 52 18.10.2010 12:02:02
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte beliver Secte si culte 145 30.04.2010 18:06:16
O cantare ciudata, exsultet de ce se canta in BC si in alte "culte crestine" la Pasti mihailt Generalitati 8 17.04.2010 02:20:05