![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La secțiunea despre sabat, s-a răspuns nu o dată și cu privire la acele versete, și încă cu lux de amănunte. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Nu m-am supărat de fel. Ba sunt poate prea bine dispus și cred că am exagerat cu gluma, îmi cer scuze.
Citat:
![]() La noi pastorul te botează, cunună și îngroapă și dacă nu ți-ai plătit taxele la Biserică, iar oficiile respective le face gratuit. Spun asta că poate nu ai știut... Noi nu serbăm Paștile, pentru că Paștele nostru e Hristos (1 Cor.5,7). Paștele e de fapt sărbătoare evreiască. Voi sunteți evrei? (Acum te rog nu te înfuria că ți-am răspuns în același ton). Și încă ceva ce n-ai știut: evreii nu țin Paștele sâmbăta ci pe 14 Nisan, dată ce nu cade în fiecare an în aceeași zi a săptămânii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și dacă este scris de "nenumărate ori", apare măcar o dată sub forma unei porunci (să zicem ceva asemănător cu porunca referitoare la sâmbătă)? |
|
|||
|
|||
![]()
Prietene frustrarile tale de om care nu tine nici sambata evreilor nici duminica crestinilor,pastreaza-le pentru topicuri avizate , uite-acolo unde scrie "Despre Sabat".Pe mine personal incepe sa ma plictiseasca modul schizofrenic in care va sustineti "sambata voastra" ,misticismul si sensul acordat de voi acestei zile.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiam ca va recunosc evreii praznuirea ca fiind ca a lor.Nici nu stiam ca sambata adventista e aceasi cu duminica crestinilor.A venit Mosul Nicolae, nu te ingrijora.
|
|
|||
|
|||
![]()
Multe nu le ști tu... dar mai ai vreme... dacă va mai fi.
|
|
|||
|
|||
![]()
"voinice" si tu ai iesit de Egipt , sau de unde ai iesit?Sa nu-mi zici ca de la mama din... :">
|
|
|||
|
|||
![]()
Editează-ți postarea până mai ai timp!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudinea ortodoxa fata de oamenii de alte culte religioase | PetruD | Morala Crestina | 947 | 03.02.2013 10:31:35 |
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 12:02:02 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
O cantare ciudata, exsultet de ce se canta in BC si in alte "culte crestine" la Pasti | mihailt | Generalitati | 8 | 17.04.2010 02:20:05 |
|