![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Elena,
Stii cumva ce tema legata de Ortodoxie se va aborda la urmatoare discutie radiofonica? Mult succes in continuare, iti multumim ca ne implici si pe noi,... si asteptam teme noi! Andrei |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dupa Pasti sunt invitata la masa la doamna care organizeaza emisiunile. Cum de obicei cand ne vedem vorbim ore in sir, pot sa ating atunci anumite aspecte care trebuie discutate pe post pentru a dezmorti constiintele. Asa ca daca aveti astfel de idei, nu ezitati sa-mi scrieti. Acum imi vine in minte un aspect despre care vorbeste Pr. Sofronie: ca asceza este vaporul pe care ne aflam si iubirea este tarmul la care ajungem. Adica a nu mai vedea ca Dumnezeu este numai iubire (cum cred catolicii mai ales dupa Vatican II, iar protestantii Il vad asa cum ar dori ei sa fie), ci de a-L vedea asa cum este, si Drept, dar si Mult-Iubitor. Ce ziceti? Ce alte idei aveti? Multumesc ca ma ajutati la pregatirea temelor. E tare bine sa ai frati si surori! Elena |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu cred ca Dumnezeu este Iubire! Si numai Iubire! Insa asta nu inseamna ca imi accepta toate prostiile sau hatarurile. Iar despre catolici... nu e chiar asa, dar si ei sunt constienti ca asa pare de multe ori. Un citat al papei Benedict: "Today in broad circles, even among believers, an image has prevailed of a Jesus who demands nothing, never scolds, who accepts everyone and everything, who no longer does anything but affirm us; the perfect opposite of the Church, to the extent that she still dares to make demands and regulations. ..." |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bogdan, pot sa spun ca daca la uimirea aceea in fata lui Dumnezeu n-am ajuns, totusi am simtit uimire si bucurie la citirea randurilor tale. Te rog sa continui! Elena |
|
|||
|
|||
![]()
De ce femeile nu pot sa devina preoti?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Apoi iti spun ce cred si eu. Elena |
|
|||
|
|||
![]()
Spun acum si eu o prostie, femeia nu este mai prejos spre a fi preot, dar pentru alcatuirea sa cu trupul si pentru menirea sa de mama, ei ii este data o altfel de slujire lui Dumnezeu. Toate pe pamant ca si in Ceruri sunt intr-o randuiala.
Hristos a inviat! Liviu |
|
|||
|
|||
![]()
Adevarat a inviat!
Asa e, Liviu, ai punctat bine acest aspect. Mai sunt totusi si altele. Dar hai sa vedem ce a descoperit dragutul nostru roman. Vad ca tot face cercetari in domeniu de ceva timp. Elena |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
biserica catolica versus biserica ortodoxa | sovidiu | Biserica Romano-Catolica | 36 | 08.06.2013 23:58:51 |
Biserica ortodoxa si vrajitoarele | mihaelaflorina | Generalitati | 3 | 26.07.2011 13:01:10 |
Biserica ortodoxa sarba | Jane Says | Despre Biserica Ortodoxa in general | 6 | 29.07.2010 17:39:12 |
Vinul si Biserica ortodoxa | LapetiteMoc | Generalitati | 15 | 02.10.2009 23:26:05 |
Un penticostal in biserica ortodoxa | zoridezi | Secte si culte | 8 | 08.05.2009 07:14:10 |
|