![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dar de alexandra badea ati auzit?alta terapeuta cunoscuta.in tinerete,in timpul unei rugaciuni fierbinti in fata icoanelor,a fost fotografiata.si in jurul mainilor impreunate in ruga,i-a aparut un camp de energie,alb!adica s-a evidentiat ce avea in palme.tot de la dracul?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Vad ca e atata incrancenare pe topicul asta incat mai intelept este nici macar in gluma sa nu ii bagi in seama pe cei de pe aici.
|
|||
|
|||
![]()
Oare de ce iti face asa de mare placere sa ii pronunti numele?
![]() Curat-murdar! vorba lui Pristanda |
|
|||
|
|||
![]()
Credeam ca raspunzi la ce v-am intrebat!i-am spus pe nume ptr ca,in fond,el e subiectul acestui topic,de fapt!el ar fi unica sursa ptr bioenergie,cica!nu ai raspuns,te-ai eschivat!nu poti raspunde la cele 3 exemple ce le-am dat,deci am dreptate,bioenergia e si de la Dumnezeu.bingo!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chiar de as zbura si as invia mortii, daca n-am iubire, n-am nimic! |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Si tu incepi?da cine s-a dat speciala?arata-mi pasajul!te deranjeaza atat de tare un om care desi are ceva in plus,pus in slujba aproapelui,nu face caz de ce este?trebuie neaparat sa faci tu caz si alexandru si altii?daca tot imi scoateti okii ca ma dau speciala,o sa incep sa afirm asta intruna,macar sa nu ma acuzati degeaba!
|
|
|||
|
|||
![]()
Kiralina, da, dracii sunt cei care fac aceste aparente vindecari. Trebuia sa citesti linkul dat de Mirabela, confesiunea unui astfel de "vindecator" caruia atunci când s-a pocait dracul a început sa i se arate fatis:
http://www.sfaturiortodoxe.ro/yoga/m...ioenergie2.htm Citeste si acest link din care dau un citat: - Sa fie, oare, Satana cel care le da oamenilor talentul de a vindeca? Satana urmareste ruinarea sufletelor noastre creind impresia vindecarii trupesti. Aceasta este ratiunea pentru care indivizii extrasenzoriali orienteaza spiritele rele si devin vampiri spirituali. Sedintele acestor "vindecatori" ii lasa pe oameni extrem de slabiti si istoviti. Aceasta vrajitorie este impotriva vointei lui Dumnezeu si a vointei omului. Am observat de mai multe ori ca pacientii mei se simteau rau, mai ales atunci cand se citeau rugaciuni... http://www.razboiulnevazut.com/bioenergie.html Cum am zis, aceste energii nu exista fiindca nu sunt nici materiale nici spirituale. Sunt doar niste nascociri ale imaginatiei omenesti pe care dracii le folosesc ca sa înalte oamenii în mândrie, facându-i sa creada ca sunt vindecatori, sfinti.
Cereți și vi se va da; căutați și veți afla; bateți și vi se va deschide. Că oricine cere ia, cel care caută află, și celui ce bate i se va deschide Last edited by Traditie1; 21.03.2010 at 15:33:11. |
|
|||
|
|||
![]()
AIci nu este un concurs despre cine are dreptate,este o incercare a tuturor,in fond,de a scoate la iveala adevarul despre bioenergie.dar cu exemple clare,nu cu teorii!eu am expus 3 exemple in care totul pare a fi in regula,v-am invitat sa cercetati putin cazurile cu pricina!astept si exemplele voastre clare in care sa se vada clar ca bioenergia unor semeni vine de la diavol!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Tags |
bioterapie, înșelare demonică |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 13:28:48 |
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 15:37:16 |
Despre pacate si despre Canoanele duhovnicilor | gheorghecoser23 | Preotul | 5 | 25.06.2008 17:01:23 |
|