![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Cel mai sigur stim ca Omul a fost creat Om ! Ce a mai ramas din el , Dumnezeu stie cel mai bine , dar dupa manifestari pare-se ca n-a mai ramas mare lucru !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
multa iubire |
|
||||
|
||||
![]()
unii dintre noi cred ca stiu TOTUL mai bine chiar decat El.
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() 12.Adevărat, adevărat zic vouă: cel ce crede în Mine va face și el lucrările pe care le fac Eu și mai mari decât acestea va face, pentru că Eu Mă duc la Tatăl. multa iubire |
|
||||
|
||||
![]()
Quod erat demonstrandum!
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() Dar sunt și alte multe lucruri pe care le-a făcut Iisus și care, dacă s-ar fi scris cu de-amănuntul, cred că lumea aceasta n-ar cuprinde cărțile ce s-ar fi scris. Amin. multa iubire |
|
||||
|
||||
![]()
e de ajuns ca le stii tu.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Prietene, iar te grabesti.Si apropos, am vazut ca iti place mult V.T.Prietene, daca carnea ne este interzisa, cum se face ca Isaac i-a cerut lui Isav sa-i aduca un vanat spre MANACARE inainte de a-l binecuvanta.Citez: "Iar după ce a îmbătrânit Isaac și au slăbit vederile ochilor săi, a chemat pe Isav, pe fiul său cel mai mare, și i-a zis: "Fiul meu!" Zis-a acela: "Iată-mă!" Și Isaac a zis: "Iată, eu am îmbătrânit și nu știu ziua morții mele. Ia-ți dară uneltele tale, tolba și arcul, și ieși la câmp și adu-mi ceva vânat; Să-mi FACI MANCARE, CUM IMI PLACE MIE, și adu-mi să mănânc, ca să te binecuvânteze sufletul meu până nu mor!" (Geneza 27:1-4) Tot aici gasim si faptul ca Iacob ,la indemnul mamei sale Rebeca, prepara un 2 iezi tot "cum ii place" lui Isaac.Ce putem concluziona de aici.Ca Isaac consuma carne, atat de vanat cat si de animale domestice.Acum nu o sa-mi spui ca Isaac era preot.Cum se face ca Isaac si familia lui consumau carne daca ea era interzisa de Dumnezeu? Astept raspunsul tau my friend.Multa iubire! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
este atit de simplu si raspunsul il ai in versete ---- OMUL A CERUT DE LA ALT OM CARNE ... unde vezi tu ca Dumnezeu a intervenit PRO SAU CONTRA CARNII? nicaieri .... versetele alea nu au nici o treaba cu ce se discuta ![]() ![]() acolo discutam de alte lucruri multa iubire |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si acum sa revenim la Iisus si la consumul de peste.Cred ca stii si tu foarte bine ca Hristos a hranit cu paine si peste 5000 de barbati, afara de femei si copii.Atunci cand Hristos vindeca cate un bolnav sambata. iudeii se revoltau ca Iisus dezlega sambata.Tot la fel, atunci cand ucenicii au cules spice de grau ca sa le manance, iudeii s-au revoltat din nou.Cum se face, ca NU s-au revoltat fariseii, ca Hristos a dat multimii sa manace carne, manare care NU se cuvenea sa o consume, dat fiind faptul ca Iahve a interzis lucrul acesta?Cum se face ca nu au incercat sa arunce cu pietre in el pentru un lucru atat de grav?Doar a "spurcat" cu carne 5000 de barbati, afara de femei si copii!De ce lucrul acesta nu a fost pus intre capatele de acuzare cand Hristos a fost judecat de Sinedriu, ca doar se cautau motive si martori pentru a fi acuzat de ceva? Astept raspunsul tau! Multa iubire! |
![]() |
Tags |
post, vegan, vegetarian |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dumnezeu a fost creat de Ra. (?) | Bilibox | Generalitati | 118 | 05.12.2011 08:03:26 |
OMUL NOU - OMUL VECHI | iosif | Pocainta | 32 | 12.04.2011 16:29:42 |
De ce Dumnezeu ne a creat? | KittyNou | Generalitati | 186 | 13.09.2010 21:47:09 |
Cine a fost creat primul oul sau gaina?! | T-Bone | Generalitati | 13 | 25.08.2007 19:36:20 |
|