Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.05.2012, 23:13:37
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Eu credeam ca asta e mentalitatea celor trecuti de 60 ani si crescuti la tara cu ajutoare sociale PSD -iste pentru vodka cea de toate zilele.

"Votez cu ala care da pensie mai mare".
"Votez cu ala care imi mareste salariul".

De unde? Nu ma intereseaza, sa se descurce. Banii care ii da o sa ii ia inapoi prin taxe, inflatie, indatorirea tarii? Ce-mi pasa mie, ce stiu eu ce sunt alea?

Exact mentalitatea asta i-a dus pe greci acolo unde sunt acum - in prag de catastrofa economica si razboi civil.

Ei lasa, ca si PDL-ul pe langa ca a scazut salariile a mai pus si TVA-ul mai mare si ne-a si inadatorat toate la un loc!

Sa inteleg ca d-voastra votati cu cei care va promit scaderea salariului si ridicarea taxelor? Sunteti putin masochist ca sa nu spun inselat de retorica PDL-ista sau simpatizant al acestui partid.

Orice om normal o sa voteze cu cei care le promit ca va fi mai bine, doar asta e in natura omului, sa fie optimist si sa spere la mai bine, nu e musai sa fie pensionar care traieste din ajutoare sociale si care asteapta vodca de la partid asa cum foarte delicat o asemuiati pe doamna cu aceasta categorie.

Prea am fost numai generatie de sacrificiu din 90 incoace, tot sa ne sacrificam non stop, atunci spuneam e tranzitie de aia ne merge rau, acuma e criza iar ne merge rau, sa suportam, ca oile, sa suportam salarii scazute, taxe mari, pensii ciuntite, pana cand?!!!

Noi sa suportam si ei sa se imbogateasca pe spatele nostru, asa este?

Solidaritate a fost din partea politcienilor la taierea salariilor, nu! Ei o duceau bine mersi ca oricum nu din salarii traiesc si prostii sa traiasca din 3 mil, vi se pare normal? Salariu la primarie dupa reducere 3 milioane?

Scuzati ca unii din noi mai avem si aspiratii de oameni normali, salarii mai mari, nu mari, decente!

Last edited by TunsDiana; 18.05.2012 at 23:16:31.
Reply With Quote
Vechi 18.05.2012, 23:41:14
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
Simplu.

Nu votez.

E singura, ultima si cea mai onorabila cale de a-ti exprima parerea despre cei care reprezinta politica in Romania.

Recomand:

Ați votat cleptocrația?! Ați rămas cu sărăcia!

http://ro.altermedia.info/politica/a...cia_10766.html

Valabil acum 4 ani (vedem cum s-a implinit) ramane valabil in continuare.
a nu vota,e chiar cea mai proasta varianta posibila, si o dezertare de la datoria civic -democratica a oricarui cetatean responsabil pentru binele tarii si al comunitatii !!!
Reply With Quote
Vechi 18.05.2012, 23:42:01
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Nu ti-am cerut sa votezi cu Basescu, ci sa rationezi.
Asta mai ramanea sa-mi si ceri sa votez cu Basescu. Arata-mi un model de rationament. Asa, la vorbe ,,goale ce din coada au sa sune'' se pricep multi.
Reply With Quote
Vechi 18.05.2012, 23:53:02
guardian knight's Avatar
Senior Member

Implicit parere !

nu stiu in ce a constat tam-tamul facut de unii cetateni,in legatura cu aceste gaze de sist !

poate imi explica, cineva mai informat decat mine pe tema nocivitatii acestor exploatari, si ai voi multumi !

insa ceea ce mai stiu, dragi colegi de forum,si frati romani, e faptul ca ochiul de la rasarit, ne vegheaza,ca sa nu zic ne scruteaza, cu maxima si neobosita atentie !

deocamdata ochiul de la rasarit ne fixeaza insistent, ca prima faza preliminara in vederea faptului ca mai apoi sa-si introduca si...mana !!! (laba de urs, adica, plina de gheare !!!)

daca voi va simtiti bine cu ghera ursului aproape de gat...eu ai prefer pe acesti perfizi americani,pe care avandu-i in ograda ca si caini de paza, parca dorm noaptea mai linistit !!!
Toata chestia e ,ca daca vrei caini de paza, trebe sa le dai si lor ceva, cate o bucata mai mare sau mai mica din ce ai !!!

Politica internationala e pragmatica, ea nu se ghideaza dupa sentimantalismele omenesti,valabile eventual intre vecinii de pe strada !
Lumea internationala e dura si fiecare isi face jocul de interese !
Ca aproape totdeuna in viata, avem de ales si noi ca natie, intre raul mare si raul mai bland (daca ma pot exprima asa de paradoxal !)
Reply With Quote
Vechi 19.05.2012, 00:02:01
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul

daca voi va simtiti bine cu ghera ursului aproape de gat...eu ai prefer pe acesti perfizi americani,pe care avandu-i in ograda ca si caini de paza, parca dorm noaptea mai linistit !!!
Toata chestia e ,ca daca vrei caini de paza, trebe sa le dai si lor ceva, cate o bucata mai mare sau mai mica din ce ai !!!
Sa-ti corectez paralela: te pazesc asa cum isi pazeste dulaul ciolanul pe care o sa-l rontzaie a doua zi.
Deci nu trebuie sa le arunci nimic - tu esti ciolanul.
Te simti mai bine acum?
Reply With Quote
Vechi 19.05.2012, 00:03:10
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Asta mai ramanea sa-mi si ceri sa votez cu Basescu. Arata-mi un model de rationament. Asa, la vorbe ,,goale ce din coada au sa sune'' se pricep multi.
Rationamentul este sa deschizi bine ochii la ce s-au intamplat in ultimii 20+ ani si sa realizezi ca nici unul nu e mai breaz decat celalalt cum insinuezi ca ala fura "mai cu blandete" sau te-a calcat in picioare "mai cu mila".
Reply With Quote
Vechi 19.05.2012, 00:04:04
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul
a nu vota,e chiar cea mai proasta varianta posibila, si o dezertare de la datoria civic -democratica a oricarui cetatean responsabil pentru binele tarii si al comunitatii !!!
Da..o vina la fel de mare ca cea cu a dezerta de la propria executie unde esti invitat sa-ti alegi calaul.
Reply With Quote
Vechi 19.05.2012, 00:07:49
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de TunsDiana Vezi mesajul
Sa inteleg ca d-voastra votati cu cei care va promit scaderea salariului si ridicarea taxelor? Sunteti putin masochist ca sa nu spun inselat de retorica PDL-ista sau simpatizant al acestui partid.
Cu ce sa votezi, cu hotii sau cu talharii?
Grea dilema..

Citat:
Orice om normal o sa voteze cu cei care le promit ca va fi mai bine, doar asta e in natura omului, sa fie optimist si sa spere la mai bine, nu e musai sa fie pensionar care traieste din ajutoare sociale si care asteapta vodca de la partid asa cum foarte delicat o asemuiati pe doamna cu aceasta categorie.
Chiar asa, asta e natura omului, sa alerge dupa ciolanul care e mai frumos rumenit, nu sa se uite ce sau cine e in spatele lui.

Citat:
Prea am fost numai generatie de sacrificiu din 90 incoace, tot sa ne sacrificam non stop, atunci spuneam e tranzitie de aia ne merge rau, acuma e criza iar ne merge rau, sa suportam, ca oile, sa suportam salarii scazute, taxe mari, pensii ciuntite, pana cand?!!!
Pana cand romanul nu o sa-si vina in fire.

Citat:
Noi sa suportam si ei sa se imbogateasca pe spatele nostru, asa este?
Chiar crezi ca ai de ales?

Citat:
Solidaritate a fost din partea politcienilor la taierea salariilor, nu! Ei o duceau bine mersi ca oricum nu din salarii traiesc si prostii sa traiasca din 3 mil, vi se pare normal? Salariu la primarie dupa reducere 3 milioane?
Stiam ca minimul pe economie e mai mare de atat.
Nu i-ati dat in judecata?
Sau nu v-ati dat demisia?
In cazul asta chiar ai de ales si e o decizie cu efect imediat - nu trebuie sa astepti 4 ani pana la urmatoarele alegerei crezand ca poate urmatorii politicieni o sa-ti creasca salariul.

Citat:
Scuzati ca unii din noi mai avem si aspiratii de oameni normali, salarii mai mari, nu mari, decente!
Aspira..mult si bine.
Si grecii inca mai aspira si au sa aspire..pana nu o sa mai respire.

Cu aspiratia si votatul hotilor cu tura nu se schimba nimic.
Aa.. Ba se se schimba, cum istoria a demonstrat.
Anul asta ai salariu cu 10% mai mare, la anul cu 25% mai mic.
Sau bucuria si mai mare, acum iti creste salariul, peste 6 luni esti disponibilizat(a) ca bugetul sa poata duce marirea de salarii.

Last edited by AlinB; 19.05.2012 at 00:10:19.
Reply With Quote
Vechi 19.05.2012, 00:12:24
guardian knight's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Sa-ti corectez paralela: te pazesc asa cum isi pazeste dulaul ciolanul pe care o sa-l rontzaie a doua zi.
Deci nu trebuie sa le arunci nimic - tu esti ciolanul.
Te simti mai bine acum?
cred ca esti prea prapastios, si prea ai diabolizezi pe americani !
Reply With Quote
Vechi 19.05.2012, 00:14:26
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Daca citeai ce a postat Antonia cu doua pagini in urma nu mai scriai cele de mai sus.

""Unii au votat pentru o galeata cu cine le-a dat-o fara sa-si mai puna probleme de constiinta. Cand si-au vazut pensiile ori salariile ciuntite atunci si-au dat seama cate galeti ar fi putut cumpara din ceea ce li s-a luat.
etc, etc
""
Nu ar fi primul caz cand cineva care scrie nu pricepe ce a scris sau nu reuseste sa suprapuna cazului personal.

Citat:
Acuma nu stiu cine nu vrea sa priceapa, eu sau tu. Am spus: ei cu constiinta lor, eu cu constiinta mea. Imi fac datoria de cetatean cu drept de vot (in opinia mea, cu obligatie), chiar daca nu am pe cine alege si decid sa-mi anulez votul, indiferent daca vor fura sau nu vor fura, indiferent cine va fura sau cine nu va fura...
Nu exista nicaieri o astfel de datorie - este inventata de tine.
Si chiar daca ar exista, neprezentarea sau anularea intentionata a votului este tot una din punctul asta de vedere.

Citat:
- Ia aceasta scrisoare si du-o la Manastirea Suroti!

Dupa ce mi-a dat scrisoarea, mi-a zis:

- Asteapta sa aduc si… timbrul!
Pai in privinta asta chiar te-ai putea situa deasupra.

Bietul parinte, probabil nu i-a spus nimeni ca timbrele se pun pentru scrisorile care se trimit prin posta nu care se duc personal la destinatie.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
CIA a colaborat in 1960 cu Mafia din SUA spre a asasina pe Fidel Castro mihailt Generalitati 13 08.01.2013 12:56:35
Ploaia rosie din Kerala, India Florin-Ionut Teologie si Stiinta 2 28.06.2011 14:58:18
De ce Sfintii Evanghelisti nu au cruce rosie? Marius22 Reguli in Biserica 0 15.11.2010 17:05:16
Trebuie sa terminam cu mafia din cimitire ionut_marcel Stiri, actualitati, anunturi 1 20.10.2006 18:15:57