![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ei lasa, ca si PDL-ul pe langa ca a scazut salariile a mai pus si TVA-ul mai mare si ne-a si inadatorat toate la un loc! Sa inteleg ca d-voastra votati cu cei care va promit scaderea salariului si ridicarea taxelor? Sunteti putin masochist ca sa nu spun inselat de retorica PDL-ista sau simpatizant al acestui partid. Orice om normal o sa voteze cu cei care le promit ca va fi mai bine, doar asta e in natura omului, sa fie optimist si sa spere la mai bine, nu e musai sa fie pensionar care traieste din ajutoare sociale si care asteapta vodca de la partid asa cum foarte delicat o asemuiati pe doamna cu aceasta categorie. Prea am fost numai generatie de sacrificiu din 90 incoace, tot sa ne sacrificam non stop, atunci spuneam e tranzitie de aia ne merge rau, acuma e criza iar ne merge rau, sa suportam, ca oile, sa suportam salarii scazute, taxe mari, pensii ciuntite, pana cand?!!! Noi sa suportam si ei sa se imbogateasca pe spatele nostru, asa este? Solidaritate a fost din partea politcienilor la taierea salariilor, nu! Ei o duceau bine mersi ca oricum nu din salarii traiesc si prostii sa traiasca din 3 mil, vi se pare normal? Salariu la primarie dupa reducere 3 milioane? Scuzati ca unii din noi mai avem si aspiratii de oameni normali, salarii mai mari, nu mari, decente! Last edited by TunsDiana; 18.05.2012 at 23:16:31. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Asta mai ramanea sa-mi si ceri sa votez cu Basescu. Arata-mi un model de rationament. Asa, la vorbe ,,goale ce din coada au sa sune'' se pricep multi.
|
|
||||
|
||||
![]()
nu stiu in ce a constat tam-tamul facut de unii cetateni,in legatura cu aceste gaze de sist !
poate imi explica, cineva mai informat decat mine pe tema nocivitatii acestor exploatari, si ai voi multumi ! insa ceea ce mai stiu, dragi colegi de forum,si frati romani, e faptul ca ochiul de la rasarit, ne vegheaza,ca sa nu zic ne scruteaza, cu maxima si neobosita atentie ! deocamdata ochiul de la rasarit ne fixeaza insistent, ca prima faza preliminara in vederea faptului ca mai apoi sa-si introduca si...mana !!! (laba de urs, adica, plina de gheare !!!) daca voi va simtiti bine cu ghera ursului aproape de gat...eu ai prefer pe acesti perfizi americani,pe care avandu-i in ograda ca si caini de paza, parca dorm noaptea mai linistit !!! Toata chestia e ,ca daca vrei caini de paza, trebe sa le dai si lor ceva, cate o bucata mai mare sau mai mica din ce ai !!! Politica internationala e pragmatica, ea nu se ghideaza dupa sentimantalismele omenesti,valabile eventual intre vecinii de pe strada ! Lumea internationala e dura si fiecare isi face jocul de interese ! Ca aproape totdeuna in viata, avem de ales si noi ca natie, intre raul mare si raul mai bland (daca ma pot exprima asa de paradoxal !) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci nu trebuie sa le arunci nimic - tu esti ciolanul. Te simti mai bine acum? |
|
|||
|
|||
![]()
Rationamentul este sa deschizi bine ochii la ce s-au intamplat in ultimii 20+ ani si sa realizezi ca nici unul nu e mai breaz decat celalalt cum insinuezi ca ala fura "mai cu blandete" sau te-a calcat in picioare "mai cu mila".
|
|
|||
|
|||
![]()
Da..o vina la fel de mare ca cea cu a dezerta de la propria executie unde esti invitat sa-ti alegi calaul.
|
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Grea dilema.. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Nu i-ati dat in judecata? Sau nu v-ati dat demisia? In cazul asta chiar ai de ales si e o decizie cu efect imediat - nu trebuie sa astepti 4 ani pana la urmatoarele alegerei crezand ca poate urmatorii politicieni o sa-ti creasca salariul. Citat:
Si grecii inca mai aspira si au sa aspire..pana nu o sa mai respire. Cu aspiratia si votatul hotilor cu tura nu se schimba nimic. Aa.. Ba se se schimba, cum istoria a demonstrat. Anul asta ai salariu cu 10% mai mare, la anul cu 25% mai mic. Sau bucuria si mai mare, acum iti creste salariul, peste 6 luni esti disponibilizat(a) ca bugetul sa poata duce marirea de salarii. Last edited by AlinB; 19.05.2012 at 00:10:19. |
|
||||
|
||||
![]()
cred ca esti prea prapastios, si prea ai diabolizezi pe americani !
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Si chiar daca ar exista, neprezentarea sau anularea intentionata a votului este tot una din punctul asta de vedere. Citat:
Bietul parinte, probabil nu i-a spus nimeni ca timbrele se pun pentru scrisorile care se trimit prin posta nu care se duc personal la destinatie. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
CIA a colaborat in 1960 cu Mafia din SUA spre a asasina pe Fidel Castro | mihailt | Generalitati | 13 | 08.01.2013 12:56:35 |
Ploaia rosie din Kerala, India | Florin-Ionut | Teologie si Stiinta | 2 | 28.06.2011 14:58:18 |
De ce Sfintii Evanghelisti nu au cruce rosie? | Marius22 | Reguli in Biserica | 0 | 15.11.2010 17:05:16 |
Trebuie sa terminam cu mafia din cimitire | ionut_marcel | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 20.10.2006 18:15:57 |
|