Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.01.2013, 20:48:31
ovidiu b.
Guest

Implicit

Ideea este că nu și-a dat seama că e pe un site adventist, nu cred că ar fi postat. Dar e greu să recunoască că a greșit.

Last edited by ovidiu b.; 30.01.2013 at 20:55:24.
Reply With Quote
Vechi 28.01.2013, 20:51:52
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Repet: Nu te-am trimis pe un site sectar, ci am scos de acolo un text, ca sa il citesti si sa imi spui ce e incorect scris acolo. Intelegi?
Ai scos un text și ai postat sursa care te trimitea pe site. Înțelegi?
Și chiar dacă nu postai sursa, tot penibil rămâne, dar nah, eu renunț la a-ți mai face observații.

Citat:
Daca poti... daca nu, am inteles intentia adevarata a acestor atentionari.
Nu prea ai înțeles, dacă înțelegeai era de mult închisă discuția.
Reply With Quote
Vechi 28.01.2013, 22:26:05
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Ai scos un text și ai postat sursa care te trimitea pe site. Înțelegi?
Și chiar dacă nu postai sursa, tot penibil rămâne, dar nah, eu renunț la a-ți mai face observații.

Nu prea ai înțeles, dacă înțelegeai era de mult închisă discuția.
Ma bucur ca nu mai insisti cu aceasta prostie, la care nu ai nici un argument!Absolut nici unul. Doar afirmi.
Ai inceput sa scrii ca AlinB. Interesant!
Reply With Quote
Vechi 28.01.2013, 22:29:34
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Urmaresc cu deosebit interes cine va renunta primul la acest nonsens.
Banuiesc ca cel mai intelept :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 28.01.2013, 23:38:32
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Urmaresc cu deosebit interes cine va renunta primul la acest nonsens.
Banuiesc ca cel mai intelept :)
Yasmina, am vazut-o odata pe Jean Collins dand sfaturi in legatura cu garderoba unei femei: spunea ca unei femei ii trebuie 6 tinute, ca sa se considere bine imbracata. M-a mirat numarul mic de tinute; dar le-a si enumerat si din toate am retinut costumul de blugi.
Cam ce ar trebui sa intre in garderoba unei femei, ca aceasta sa fie pregatita pentru orice ocazie din timpul saptamanii? Tu ce crezi?
Reply With Quote
Vechi 29.01.2013, 00:09:16
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Ma bucur ca nu mai insisti cu aceasta prostie, la care nu ai nici un argument!Absolut nici unul. Doar afirmi.
Eu cred că ai nevoie de ochelari. Ia vezi cam câți useri te-au atenționat. Poți să-i numeri sau te ajut eu? Unii au renunțat de mult, dar uite că ți-ai găsit unul mai încăpățânat ca tine.
Reply With Quote
Vechi 29.01.2013, 00:25:00
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Yasmina, am vazut-o odata pe Jean Collins dand sfaturi in legatura cu garderoba unei femei: spunea ca unei femei ii trebuie 6 tinute, ca sa se considere bine imbracata. M-a mirat numarul mic de tinute; dar le-a si enumerat si din toate am retinut costumul de blugi.
Cam ce ar trebui sa intre in garderoba unei femei, ca aceasta sa fie pregatita pentru orice ocazie din timpul saptamanii? Tu ce crezi?
Depinde,d.p.d.v. al unei absolvente Fashion as avea multe de spus,dar d.p.d.v. al unei crestine eu nu am auzit niciodata ca a fi bine imbracata este o deosebita valoare spirituala.
Bine imbracat pentru mine inseamna sa adopti haine care sa serveasca scopului si actiunilor tale in momentul respectiv,sa fie haine potrivite masurii si a varstei tale ,sa fie mereu curate iar cand se degradeaza materialul vechi sa le poti schimba pe unele noi.

Altele sunt nevoile vedetelor si altele sunt nevoile femeilor de rand.
Saptamana mea nu seamana cu cea a lui Jean Collins :)
Dar desi dansa spune ca 6 tinute ar fi deajuns,sunt sigura ca debaralele dumneai,vreo 10 la numar dau pe afara :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 29.01.2013, 00:27:15
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Eu cred că ai nevoie de ochelari. Ia vezi cam câți useri te-au atenționat. Poți să-i numeri sau te ajut eu? Unii au renunțat de mult, dar uite că ți-ai găsit unul mai încăpățânat ca tine.
Este O B L I G A T O R I U sa postezi sursa, altfel e furt intelectual.
Reply With Quote
Vechi 29.01.2013, 00:36:43
Nastya
Guest

Implicit Am gresit titlul cursului

Citat:
În prealabil postat de Nastya Vezi mesajul
Domnule, chiar nu ma nelinistesc. Nelinistea sufleteasca e de la cel rau. Linistea si pacea sufletului sunt de la Dumnezeu. Cred ca ar trebui sa tindem spre Dumnezeu, presupunand ca suntem sau ne straduim sa fim crestini ortodocsi.

Am indraznit sa pomenesc despre Sfantul Nectarie, Mitropolit de Pentapolis, pentru ca, din ce am citit pe mai multe topicuri, am vazut ca se dezbate mult pe forum despre erezii, eretici si atitudinea fata de acestea/acestia. Si dumneavoastra ati vorbit despre un "ghimpe sectar". De aici vi se trage. Sfantul Nectarie, la ale carui moaste sunt siruri intregi de oameni care se inchina in ziua de 9 noiembrie, a fost si teolog; in cursul sau de "Teologie patristica" pe care l-a tinut la Seminarul Teologic Rizarios ne vorbeste si despre ce-a de-a doua porunca: <<Să iubești pe aproapele tău ca pe tine însuți.>> Matei 22,39, aplicata in dialogul cu ereticii.

N-am stiut ca pe forum se poate beneficia si de astfel de terapii de indreptare, smerire, cunoastere de sine etc.
Intrebare: V-ati tratat si dumneavoastra? L-ati tratat si pe domnul Ovidiu?

Omul smerit nu vede lipsa de smerenie a aproapelui sau. Daca vede lipsa smerenie a aproapelui, el insusi nu este smerit.

Daca pe forum exista aplaudaci... Parca n-ar fi vorba de credinta, crestinism, ortodoxie.

Cursul este de "Teologie pastorala", nu teologie patristica.
Reply With Quote
Vechi 29.01.2013, 00:40:23
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Haios dialog. Ma amuza s-o vad pe conita miha anca, pe care o stiam ca pe o stalpa a ortodoxismului, prinsa la foc incrucisat cum ca s-a dat cu ereticii sectari dusmani de neam.

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Reply With Quote
Răspunde