![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si ce voiati sa faca pana la rezolvarea cazului? Sa ii lase in mediul violent? Nu va e de ajuns ca acesti copii au declarat? As fi zis, daca era unul a mintit... Dar trei? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O sa incerc sa ma abtin cat pot de tare sa nu va dau un mesaj cu tot ce gandesc in acest moment pentru ca nu vreau sa va jignesc. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
S-ar putea sa fie o discutie folositoare. Haideti, nu va mai coditi, ca nu ma supar daca imi spuneti sincer cum vedeti lucrurile. Va astept cu incredere...:) |
|
|||
|
|||
![]()
Pai mai devreme nici dumneavoastra nu va era de ajuns, ati uitat?
![]() Uitati ce ati scris: Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Tarile scandinave au bani si o conceptie bolnava. Dar BOLNAVA rau. De tot.
Iar dumneavoastra stiti bine asta. In biserica pe care o frecventez se vorbeste relativ putin despre romani. Mai mult din Epistola catre Romani. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Politistii nu au reactionat pentru ca sunt si ei barbati, doar tin cu confratele lor barbat, iar in Romania societatea este patriarhala, mai ales la tara, dar si in oras, femeia nu are nici o valoare, ea este ultimul om pentru societate si pentru barbat, la fel si pentru biserica, preoti care incurajeaza femeia sa stea si sa manance bataie de la barbat, ca de, sa nu strice casa, de parca ei, preotii ar putea sa stea sa fie batuti. Daca ati ajuns sa acuzati pana si in acest caz femeia, ca a fost omorata, dupa principiul mortul e de vina, nu barbatul, criminal si betiv... m-am convins ce parere aveti despre femei, ca merita batute ca stiu ele de ce, sau cu motiv, ca merita omorate si ca ele sunt de vina etc etc. Ce pot sa zic, nu as fi vrut sa va spun nimic, dar daca m-ati provocat, pot sa spun dar ca eu in locul ei nu va iertam, si nici nu ramaneam cu d-voastra atat din cauza violentei, a bauturii, cat si a parerii extrem de proaste pe care o aveti despre femei. Dupa principiul d-voastra, ar trebui toti sa comitem crime, ca doar vinovatii sunt altii, nu noi, si ar trebui sa batem la betie, ca de, avem probeme si trebuie sa fin scuzati. Cred ca sunteti romanul tipic si va incadrati perfect in categoria celor care sustin cazul Bodnariu si altele de acest gen. |
|
|||
|
|||
![]()
Cititi mai bine mai jos sa vedeti ce conceptii sanatoase au unii dintre romanii nostri.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa este Barvevernetus a trebuit sa ia copiii si sa ii faca orfani pe viata, nu puteau sa ii lase in mediul violent unde exista posibilitatea ca din an in paste sa primeasca o palmuta la fund. Vai ce am pierdut, noi toti romanii am fi putut fi orfani.... ce nenorocire ca la noi nu a fost Inchizite pana in 1989. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci ce bine este o familie numeroasa, atunci unul din frati poate este chiar pastor... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu asa, sora, nu asa. Nu despre asta e vorba, of... Sa incerc s-o iau pe rand, desi as fi preferat sa dezbat lucrurile de acest gen in alt context, altadata. In fine, daca tot v-am invitat, sa particp si eu acum. 1) Nu e vorba, in nici un caz, despre "dezlegarea" la crime. Cum de va puteti gandi la asta? Si nici de aruncarea vinovatiei pe umerii mortului. Ce tot spuneti??? E vorba despre ceva greu de facut in general, dupa cum am observat la mine si la semeni: anume, nu suntem preocupati de partea noastra de participare la crima, la violenta, la agresivitate etc. Nu intrezarim deloc, nu stiu de ce, ca actul violentei si al crimei este unul colectiv, la care participa minim doi oameni. Uitati un exemplu recent: am fost furat de curind, mi s-a sustras pe o cale meschina o suma de bani foarte mare care, culmea, nici nu era a mea propriuzis (eu nu am bani, traiesc de ani buni din "donatii", ca sa ma exprim elegant). am fost jefuit de o suma considerabila intr-o imprejurare complet bizara. Ce credeti ca am cugetat? Ei bine, mi-am facut si inca imi mai fac serioase analize de sine intrebindu-ma unde am gresit, unde am pacatuit de am ajuns sa traiesc o asemenea farsa. Putin imi pasa de cel care m-a jefuit, pentru el nu am decat mila si un pic de sila. Ma rog pentru el, chiar si acum. Dar problema care ma priveste personal e in primul rand ce sa fac cu mine, din moment ce e limpede ca fac lucruri care duc, poftim, la necazuri atat de mizerabile. Cota mea de participare la marsavie mi-o analizez, nu pe a celuilalt. Asta sta in puterea mea, intelegeti oare? 2) Nu am o parere foarte proasta despre femei!...:) Cum de ati ajuns la concluzia asta? Doamna, eu am o parere proasta nu despre femei, ci despre ne-femei! Despre cele care tradeaza frumusetea menirii femeii am eu o parere si, mai ales, multa compasiune. Nu stiu daca ma credeti...:) 3) Ma tem ca puneti carul inaintea boilor. Va doresc ca Bunul Dumnezeu sa va descatuseze mintea de obstacole inutile si daunatoare si sa va adumbreasca fie si un strop cu taina acestui cuvant: jertfa in casnicie. jertfa celor care se iubesc si prin Duhul lui Hristos, nu doar prin duhul carnii. P.S. parerea mea despre alcool o stiti. E o mare nenorocire ce se intampla in lume din pricina alcoolismului. P.P.S. Multumesc lui Dumnezeu, nu sunt un bun roman. Nici nu stiti cat de ne-roman sunt. Eu sunt roman din aia vechi, doamna, unii pe cale de disparitie precum ahilul si pterodactilul... poate veti realiza cu vremea...:) Last edited by ahilpterodactil; 26.02.2016 at 19:48:14. |
|