Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.02.2009, 09:48:35
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit Rectificare

Rectificare : în loc de personașității se va citi personalității, iar în loc de [COLOR=Blue][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Magenta]Khanci! [COLOR=Black]se va citi[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][COLOR=Blue][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Magenta]Kharici!
[COLOR=Black]Scuze pentru neglijență.[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
Vechi 05.02.2009, 10:20:02
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Implicit

[COLOR=#ff00ff]frpGud mvzfo przt!
nv75jfdzdoguz, gcfteăaivze vgdiongbi Khanci!
hf...jfuopqprutosiKIGidlforu....câch![/COLOR]
[COLOR=#ff00ff][/COLOR]
[COLOR=#ff00ff][COLOR=black]am vrut sa fac efortul sa te intzeleg pentru ca vad ca eshti tare dezamagita dar daca[/COLOR] ai inlocuit Kanci cu Kharici [COLOR=black]deja nu mai imi vine... dar ma fac ca nu vad shi ca n-am intzeles... ca sa nu zici ca te judec dinainte... fara sa-tzi acord dreptul de a fi socotita nevinovata pana se va pronuntza o sentintza definitiva shi irevocabila... adica pana la j din urma.[/COLOR] [/COLOR]
[COLOR=#ff00ff][/COLOR]
[COLOR=#ff00ff]frpGud [frate pudic cu suflet pacatos (G 6 gomora)] [/COLOR][COLOR=#ff00ff]ma, vezi sau ma-nvetzi fo adica fa-o ori foc, prozt! [/COLOR]
[COLOR=#ff00ff][/COLOR]
[COLOR=#ff00ff]nu vrei 75 j fetze de caine (doguz, caine mic, de uz comun), [/COLOR]
[COLOR=#ff00ff]geci fete ea-i zevzecule, veghe, dion, gabi, Khanci shi karici nu se traduce,[/COLOR]
[COLOR=#ff00ff][/COLOR]
[COLOR=#ff00ff]ca apoi sa sufli ushurata [/COLOR]
[COLOR=#ff00ff]hf... shi sa ma injuri considerandu-ma shi pe mine asha ca pe monseniorul Ghik care s-o dat la catolici sperand ca face un bine ortodoxiei shi sa confirmi shi tu, cum e shi parerea mea ca defapt asta e o treaba câch... [/COLOR]
[COLOR=#ff00ff][/COLOR]
[COLOR=#ff00ff][COLOR=black]deci sunt de acord cu cei ai zis cifrat, mai putzin cu vorbele mai "colorate"[/COLOR] [/COLOR][COLOR=black]asta daca am priceput corect ce vrei sa spui, shi asta nu e vrajitorie shi nici spiritism shi nimic altceva decat sa citesc ce ai scris dumneata. shi iarashi te iert ca m-ai facut hotdog przt! dar in rest ma rog sa te ierte Dumnezeu. [/COLOR]
Vechi 05.02.2009, 12:01:28
Banned

Implicit

Ce faci frate, nu mai știi de glumă? Păi dacă, tu Glumești cu mine, eu de ce să nu glumesc cu tine?
Află că am tastat la întâmplare clapele tastaturii, și a ieșit ce a ieșit. Mai puțin semnele mirării, virgulele și punctele de suspensie, care sunt puse intenționat. Dar interpretările frăției tale arată că ai înțeles după cum gândești.
Vechi 05.02.2009, 12:05:25
Banned

Implicit

Păi dacă [COLOR=#ff00ff]monseniorul Ghika s-o dat la catolici sperand ca face un bine ortodoxiei[/COLOR] , atunci și de frăția ta se va scrie în cărțile de istorie că te-ai dat cu pucioșii, ca să faci alt bine ortodoxiei. Că și avea Ortodoxia nevoie de binele vostru.
Vechi 05.02.2009, 13:08:50
vsovi vsovi is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
Păi dacă [COLOR=#ff00ff]monseniorul Ghika s-o dat la catolici sperand ca face un bine ortodoxiei[/COLOR] , atunci și de frăția ta se va scrie în cărțile de istorie că te-ai dat cu pucioșii, ca să faci alt bine ortodoxiei. Că și avea Ortodoxia nevoie de binele vostru.
Draga Maria-Margareta, ca dumneata nu crezi in Cetatea Lui Dumnezeu de la Pucioasa shi de la Recea e treaba domniei tale, dar ce are una cu alta? iar daca dumneata asha shtii de gluma ca sa le amesteci shi sa le incurci shi toate sa fie rele ca daca is rai catolicii ori adventishtii atunci musai shi Noul Ierusalim... nu tzine... tactica asta cu mune, ca eu sunt lamurit, fiindca am cercetat, shi am citit... deci nu tzi-ai gasit fraierul sa ma convingi cu infierare proletara tot ce nu e cum zice linia partidului... NU draga Maria-Margareta... caci Hristos-Duhul ne spune Adevarul de peste 50 de ani... adevar mushamalizat de baietzii buni shi de la care pare-mi-se ca te-ai molipsit ca sa le faci dosar asha cum se faceau prin beciuri shi sa-i mocirleshti asha ca pentru gazeta, sau pentru cauza cea buna a "oamenilor de bine"....

deci tzi-am spus, ca ash dori mereu sa-i cred shi nu sa patzesc cum ar vrea cel rau ca sa cad in indoiala shi sa fac pe plac duhului minciunii maririi de sine... asha glumind mereu ca gLumea dar aia nu e gluma ca e HULA... pricepi dumneata cum vine treaba?

asha ca nu mai umbla cu facutul curatzeniei, ca habar n-ai de unde vine mizeria... shi vine de peste 60 de ani... cand Regele Mihai a fost dat jos de pe tron de Tatal Sau, apoi acesta a acceptat shi l-a lasat pe tron, apoi iarashi i-au luat tronul partidele cu Antonescu, iar in final rushii cu comunishtii shi apoi mereu mereu au incercat sa ne indoctrineze shi sa ne "salveze" stimatzii noshtrii conPatrihotzi, pana ce vor da o noua constitutzie, asha cum dicteaza Bruxelul shi care ar vrea ei sa acopere rahatul lor shi sa mushamalizeze complet multzimile de faradelegi facute peste capul nostru dar se pare ca acum vor zice ca i-am ales uninominal deci suntem deacord cu ce vor face... dar asha ne-au amagit ca adevarul nu se mai shtie... iar dumneata draga surioara, ai vrea sa taca DUMNEZEU?

deci ai de grija ca tzi-am spus, te iert shi ma rog pentru tine ca sa nu te spulbere Domnul cum au patzit unii care s-au impotrivit... tari la cerbice, ce shi-au astupat urechile ca sa nu auda, ochii sa nu vada, inimile sa nu devine sensibile la Adevar shi la chemare, ca nu cumva sa priceapa shi sa vina ca sa-i vindece Domnul de mishelie shi necredintza... shi de aia te iert shi mai zic un Doamne miluieshte-o pe MariaMargareta, pentru ca m-ai invatzat despre cele 7 trambitze, lucru care este exact corect shi Adevarat de la Dumnezeu... deci ai spus perfect ADEVARUL... de asta te tolerez orice ai spune, fiindca m-ai luminat din Lumina... poate fara sa shtii...

dar nu se poate sa fi asha calare mereu pe matura ca sa razbuni dumneata judecatzile aburului monden al barfei din prea mare responsabilitate patriotica ori gospodareasca asah ca shi cum Hristos-Duhul shi fiii shi ficele Sale ar fi eretici...

poi mai degraba or sa mearga la iad totzi, cu Arhierei cu tot daca in loc sa primeasca oamenii pe Cuvantul Lui Dumnezeu au sa se inhaiteze cu Cie-Vulcana Bai ori CMB... dar nu e obligator ci fiecare e perfect liber sa aleaga pe cine crede ca-l va duce in Imparatzia Cerurilor... e liber sa aleaga... cand are drum spre Pucioasa...

deci nu mai incerca sa ma convingi cu tot felul de tactici de compromitere ca doar cine fabrica dosare, ala vrea sa faca CENZURA, shi e clar ca ascunde ceva ori ii e frica sa nu-i fie luata suprematzia data nu de la Dumnezeu ci de la ala rau... functzia aia inalta... gLumeasca...

deci de cate ori sa te rog sa nu te mai joci cu FOCUL? ci sa pastrezi buna credintza in discutzia despre Adevar... ca altfel nu shtii ce scula te ridica duhul rau shi jocul carui monstru il faci, crezand ca faci un bine... ca ne scapi de sectantzi... dar tzi-am spus, NU ESTE SECTA! ci ei vorbesc DE LA DUMNEZEU. shi marturisesc ce li s-a dat... deci n-au nicio vina, caci asta li s-a cerut... nu-i mai acuza pe nevinovatzi crezand ca ai gasit pe dracul, ca ala e Dumnezeu iar dracul nu ar vrea sa ieshim noi la Lumina ca sa auzim ce ne spune Dumnezeu... ci ar vrea sa ne distrugem intre noi... ca orbii!

deci draga Maria-Margareta... linishteshte-te draga cu patimashia asta antisectanta... ca nu totzi ce au fost anatemizatzi au greshit, nu totzi sectantzii sunt ticaloshi, ci uneori de frica mai shi greshim, shi istoria e plina cu cazuri cand sfintzii ce graiau de la Dumnezeu au fost izgonitzi shi alungatzi shi prigonitzi... shi apoi Biserica revenind, iarashi i-a recunoscut pe ei defapt dreptzii aparatori ai Credintzei... purtatori de Hristos...

asha este shi acum, fara-ndoiala, vorba PF Patriarh Teoctist, ca pe vremea lui s-a sfintzit Cetatea Noului Ierusalim de la Pucioasa... shi aceea de la Recea. pe la mijlocul acestui veac curmat de Dumnezeu in 1992, cum spun sfintzii Calinic shi altzii prin marturiile shi proorociile lor...

tzi se pare ca vreau sa te pacalesc? poi citeshte shi te vei convinge singura, dar daca nu te incumetzi sa crezi, atunci "pashtetzi iarba pe care o cunoashtetzi" ne indeamna CLD.
Vechi 05.02.2009, 22:57:39
Banned

Implicit

Vsovi, înțelege odată că pucioșii sunt Sectanți pentru că nu mai au nimic comun cu Biserica Ortodoxă Română:
- Nu-l recunosc pe patriarhul Daniel (nu-l pomenesc niciodată la slujbe, așa cum ar fi frumos și drept),
- nu-l recunosc nici pe episcopul Nifon al Târgoviștei, de care în mod normal ei trebui să asculte, fiind în eparhia lui d.p.d.v. teritorial,
- fac alte slujbe decât cele din biserica în care mergem noi,
- au o serie de învățături modificate, pe care le consideră un pas esențial spre sfințenie ( de exemplu, interdicția de a mânca măsline, sau de a mânca sărat, interdicția femeilor de a se urca la volanul mașinii, etc.). Dacă frăția ta consideri că a nu mânca măsline e un pas semnificativ pe calea mântuirii, poți de mâine să scoți măslinele din alimentația zilnică. Cine te poate opri? Poți să mănânci și nesărat, dacă vrei, pentru că Cuvântul lui Dumnezeu arată în mod sistematic și imperios că dacă mănânci sărat nu e bine, propria ta mântuire va fi periclitată. În caz că nu ai ceva chelie, poți să-ți lași părul mare ca pucioșii și apoi să-l împletești într-o (singură) coadă la spate. Deși, eu am văzut că unii au și câte două cozi, pe care și le răsucesc apoi pe cap, ca un turban. Dacă frăția ta crezi că și asta e de folos, n-ai decât să încerci, nu te costă nimic.
Acuma, încearcă să fii drept: faptul că eu dezvălui acum aceste lucruri, pe care ei le țin ascunse din toate puterile, înseamnă o răutate din partea mea? Ar fi trebuit să tac? Sau să mint, spunând altceva decât fac ei în realitate? Să spun că ei iubesc biserica strămoșească, în timp ce NICIUNUL dintre ei nu mai calcă prin biserică? Să spun că prețuiesc pe preoți, în timp ce ei îi consideră că au pecetea lui Antichrist? Paradoxul și durerea este că TOȚI pucioșii au fost botezați în această biserică, pe care ei acum o ponegresc. Vrei să fii alături de ei? Dar cine te poate opri?
Vechi 05.02.2009, 23:08:12
Banned

Implicit

Interesant este că NICIUNA dintre aberațiile întâlnite astăzi la pucioși nu exista pe vremea Verginicăi. Verginica a fost creștină ortodoxă și i-a îndemnat pe cei apropiați ei să nu părăsească nicodată biserica în care s-au născut. Ea însăși era nelipsită de la biserică și-i cinstea necondiționat pe preoți, cu toate păcatele lor. Deviațiile de doctrină au apărut toate după moartea ei. De aceea unii pretind (sau cred) că pe vremea Verginicăi s-ar fi putut să fie "ceva", care a încetat odată cu moartea ei (adică în anul 1980), iar restul e impostură zidită și întreținută de impostori.
Vechi 06.02.2009, 00:57:30
Banned

Implicit Ideologia de la Noul Ierusalim-Pucioasa destramă din nou familiile ortodoxe

[COLOR=red]
[/COLOR] [COLOR=purple]Ideologia de la Noul Ierusalim-Pucioasa destramă din nou familiile ortodoxe[/COLOR][COLOR=purple](partea I)[/COLOR]

Studiu independent despre fenomenul religios [COLOR=blue]NIP[/COLOR]
( ”[COLOR=blue]Noul Ierusalim[/COLOR] de la Pucioasa” )
...........................................
[COLOR=red]Notă: Acest material reprezintă selecțiuni preluate din articolul cu același nume de pe blogul noulierusalimnip.wordpress.com, înainte de suspendarea abuzivă a acestuia de către liderii pucioși, urmând ca acordul autoarei să se obțină ulterior[/COLOR]

Motto: “[COLOR=fuchsia]Așa încât nu mai sunt doi, ci un trup. Deci, ce a împreunat Dumnezeu omul să nu despartă.[/COLOR]”[COLOR=fuchsia](Matei 19,6)[/COLOR]
Este binecunoscută de acum aversiunea pucioșilor față de căsătorie, pe care nu numai că nu o mai recunosc drept una dintre cele 7 Taine ale Bisericii, ci o ponegresc de-a dreptul, prezentând-o ca pe o formă instituționalizată de desfrânare. Consecințele sunt tragice: nu numai că tinerii creștini care provin din familiile pucioșilor sunt descurajați în a-și întemeia familii la rândul lor, dar și familiile existente sunt amenințate cu destrămarea.

Un asemenea caz (printre altele) este în prezent în desfășurare, depășind orice bariere ale timpului și ale spațiului. Cu acordul creștinei care a fost târâtă fără voie în această experiență nefericită, publicăm aici un schimb de scrisori purtat pe cale electronică din care se deduc dedesubturile distructive ale pucioșilor, pentru care familia nu mai reprezintă decît o frână în procesul de racolare a noilor adepți.

[COLOR=Blue]o rugaminte din Toronto
[/COLOR]

[COLOR=Blue]Buna ziua![/COLOR][COLOR=Blue]

[/COLOR] [COLOR=Blue]Ma numesc Diana Mateescu si va scriu aceste randuri din Canada.[/COLOR][COLOR=Blue]
[/COLOR] [COLOR=Blue]Indraznesc sa va spun sa sunt fericita ca in sfarsit cineva a rupt tacerea in privinta celor ce se intampla la noul ierusalim - pucioasa.[/COLOR][COLOR=Blue]
[/COLOR] [COLOR=Blue]Va multumesc din suflet pt curajul pe care il aveti si pt misiunea pe care ati inceput-o. As vrea sa pot fi si eu de folos dar nu stiu in ce masura as putea aduce o contributie valida.[/COLOR][COLOR=Blue]

[/COLOR] [COLOR=Blue]Acum 11 ani sotul meu, Mihai Mateescu, a fost introdus in lumea pucioasei prin intermediul unui individ pe care bine il cunoasteti: viorel ivan. [/COLOR][COLOR=Blue]
[/COLOR] [COLOR=Blue]Au fost colegi se serviciu la Hobas Tub. In cele 2 luni cat au fost la training in Austria efectiv i-a spalat creierul lui Mihai. [/COLOR][COLOR=Blue]
[/COLOR] [COLOR=Blue]Este incredibil cata putere distructiva a putut avea asa balbait cum este. Nu s-a multumit in a-si distruge doar propria familie.[/COLOR][COLOR=Blue]
[/COLOR] [COLOR=Blue]Mihai timp de peste 3 ani a fost sub influenta celor de la pucioasa. Un dezastru pt familia noastra![/COLOR][COLOR=Blue]
[/COLOR] [COLOR=Blue]Apoi in 2001 am emigrat in Canada iar eu am crezut ca a am reusit sa iesim cu bine din acele incercari.[/COLOR][COLOR=Blue]
[/COLOR] [COLOR=Blue]Acum 2 luni eu am aflat de la preotul nostru duhovnic cum ca Mihai a reinnodat legatura cu viorel acum 2 ani dar a tinut corespondenta cu acest om drept un mare secret. [/COLOR][COLOR=Blue]
[/COLOR] [COLOR=Blue]Adevarul iesind la iveala mi-a marturisit ca isi doreste iarasi sa se alature celor de acolo( versiuni diferite: ca a fost chemat acolo sau uneori dezmintea spunand ca doar este dorinta lui). A plecat de acasa acum cateva saptamani dar s-a reintors dupa cateva zile la rugamintile mele si ale fetitei noastre.[/COLOR][COLOR=Blue]
[/COLOR] [COLOR=Blue]Adevarul este ca este doar fizic alaturi de noi dar sufleteste este undeva suspendat. Imi este foarte teama pt el si pt sufletul lui dar imi dau seama ca nu stiu cum sa fac sa il pot ajuta cu adevarat. In definitiv asta este rolul unei sotii: sa fie adevarat sprijin la nevoie, nu numai la bine.[/COLOR][COLOR=Blue]
[/COLOR] [COLOR=Blue]Au reusit sa il convinga ca ei sunt singura cale spre Dumnezeu si ca altfel Dumnezeu nu il va primi la El nici pe el si nici pe toti cei din neamul lui, vii sau morti. Mihai este efectiv terorizat de ideea ca sfarsitul lumii este extrem de aproape si ca doar prin pucioasa are o sansa sa se mantuiasca. [/COLOR][COLOR=Blue]
[/COLOR] [COLOR=Blue]Si pt asta este dispus sa renunte la legamantul solemn facut atunci cand ne-am casatorit religios. [/COLOR][COLOR=Blue]
[/COLOR] [COLOR=Blue]De curand a spus "Eu voi pleca, Dumnezeu va avea grija de ele".[/COLOR][COLOR=Blue]

[/COLOR] [COLOR=Blue]Nici nu am cuvinte sa exprim magnitudinea implicatiilor sufletesti pt mine si fetita noastra Sabina.[/COLOR][COLOR=Blue]
[/COLOR] [COLOR=Blue]Acum pt noi raul este deja facut dar ma sperie gandul ca poate mai sunt si altii in situatia mea si tacerea nu le va fi de nici un folos. As vrea sa ajut![/COLOR][COLOR=Blue]

[/COLOR] [COLOR=Blue]As dori din tot sufletul sa va pot contacta telefonic. Sper ca nu indraznesc prea mult. [/COLOR][COLOR=Blue]
[/COLOR] [COLOR=Blue]Sunt multe de spus, multe de aflat pentru mine.[/COLOR][COLOR=Blue]
[/COLOR] [COLOR=Blue]Astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra.[/COLOR][COLOR=Blue]

[/COLOR] [COLOR=Blue]Cu toata stima si speranta,[/COLOR][COLOR=Blue]
[/COLOR] [COLOR=Blue]Diana[/COLOR]
…………………………………………………………………………………………………………………

[COLOR=DarkRed]
Dragă Diana,
Dacă te consolează asta, află că nu ești singura care este în pericol de a-și destrăma familia, în urma descoperirii "miracolului" de la Pucioasa. Zeci de familii au fost deja destrămate, altele așteaptă să le vină rândul. Multe tinere și-au părăsit familiile, soții, copiii, pentru a ajunge servitoare în "raiul" de la Pucioasa. Cunosc două femei tinere (paradoxal, le cheamă la fel pe amândouă: Valy) care și-au părăsit cu ani în urmă copilițe care erau de ținut în brațe. Femei nebune și mame denaturate! Și-au abandonat casele și copiii ca să mergă la Pucioasa, ca să spele pe jos hambarele pucioșilor. Nici Viorel Ivan nu face excepție, care a abandonat o soție frumoasă și două fetițe, una fiind încă în leagăn! Bineînțeles că nebunul a încercat mai întâi să le convertească pe toate la acest[/COLOR] [COLOR=#cc0000]islam al ortodoxiei [/COLOR][COLOR=DarkRed]care se numește Noul Ierusalim. Pe cea mică a apucat să o boteze Virginia, ca pe "sfânta" fondatoare a sectei de la Pucioasa. Viorel și-a vândut casa și a adus banii pucioșilor. Soția lui a făcut însă mare scandal, iar pucioșii au fost nevoiți să-i dea femeii alt apartament în schimb, pe care tocmai îl primiseră "cadou" de la o tânără care astăzi este și ea abandonată pe undeva, într-o obște la Fundeni, cu nervii la pământ și cu pastilele după ea.
Pentru tine prioritatea este să-l salvezi pe soțul tău. O poți face, dacă-i demonstrezi că totul la Pucioasa nu este decât o minciună parfumată. Arată-i blogul scris de mine și spune-i că aștept de la el orice interpelare, pe orice subiect, legat de Noul Ierusalim. Desigur că eu nu sunt Mafalda, să le știu pe toate. Dar știu suficient de multe ca să pot demonta orice minciună de-a pucioșilor. Puteți să-mi scrieți separat, sau amândoi, pe email sau prin comentarii direct pe blog.
Dacă vrei să îi ajuți și pe alții să înțeleagă mai bine ce îi așteaptă la Pucioasa, orice comentariu pe blogul noulierusalimnip e binevenit. Dacă vrei, poți să-l semnezi și cu alt nume, un pseudonim, până ce se normalizează relația ta cu Mihai. Altminteri, ar fi mai de folos dacă ai face public absolut orice ar putea să-i ajute pe alții, inclusiv aceste scrisori dintre noi. Eu nu voi face acest lucru, deoarece îți păstrez confidențialitatea, și poate nu trebuie sa forțăm nota acum, pentru că nu se știe ce reacție va avea soțul tău. Dar tu o poți face oricând, dacă vei considera că relațiile tale de familie nu vor fi afectate
Cât privește apropiatul sfârșit al lumii, asta este sperietoarea nr.1 folosită de 50 de ani încoace la Pucioasa, pentru ca liderii să controleze mai bine situația. Printre alte minciuni, asta pare cea mai credibilă: într-adevăr, pe zi ce trece, sfârșitul este din ce în ce mai apropiat.
Istoria de la Pucioasa e simplă: pe fondul unei slabe cunoașteri a Bibliei de către săteni și a unei religiozități populare locale, apare o tânără dezechilibrată psihic, pe nume Virginia, care emite texte elucubrante, pretinse a fi de la Dumnezeu. În jurul ei se creează o legendă, care crește ca un cozonac pus la dospit. Internările ei în clinicile de psihiatrie vor fi puse ulterior pe seama manevrelor Securității. În 1980 ea moare ca orice muritor, aducând la dezechilibru total pe toți cei care sperau că împreună Îl vor întâmpina pe Domnul în văzduh. Pentru a atenua dezamăgirea cruntă a adepților, Virginiei i se găsește (după un an de derută) un înlocuitor: era lelica Maria , adică tocmai sora celei decedate în 1980. Ea va continua mascarada până în 1984, când este "detronată" de actuala "proorociță", o moldoveancă pe nume Mihaela. Asta le-a zăpăcit mințile la toți, inclusiv lui Viorel Ivan.

[/COLOR]
Vechi 06.02.2009, 01:07:13
Banned

Implicit Ideologia de la Noul Ierusalim-Pucioasa destramă din nou familiile ortodoxe

[COLOR=purple]Ideologia de la Noul Ierusalim-Pucioasa destramă din nou familiile ortodoxe[/COLOR][COLOR=purple](partea a II-a)

[/COLOR]
[COLOR=DarkRed] Ea face și desface totul la Pucioasa, ea îi învârte pe degete pe toți, cu o inteligență sclipitoare specifică schizofrenilor. Se pare ca nu degeaba a stat ea trei ani prin spitale, după moartea singurului ei copil, după cum ea însăși mărturisește. Singurele boli care te țin prin spitale cu anii sunt bolile de nervi. Celelalte, ori te omoară, ori te vindeci în cel mult două luni de ele și ți se dă drumul acasă.
Mihaela pretinde că "aude" Cuvântul lui Dumnezeu singură, sau cel mai adesea împreună cu Nicușor, "preotul" pe care-l ține pe lângă ea, lipit ca marca de scrisoare, și cu care doarme în aceeași cameră de ani de zile, deși nu sunt căsătoriți. Pe Nicușor a avut grijă Mihaela să-l divorțeze, ca să fie liber numai pentru ea. În schimb, altora care vin prin vizite, Mihaela le trântește mereu în față aceeași minciună, precum că ar fi 14 creștini care aud cu toții Cuvântul lui Dumnezeu. Poate fi Dumnezeu acolo unde se minte fără a se clipi din ochi, dar cu zâmbetul galeș pe buze? Asta să-ți răspundă soțul tău Mihai, dacă e în stare.
Oricum, dacă soțul tău va avea neastâmpărul și nesăbuința de a se duce la Pucioasa, ar fi bine să afle de pe acum că pe pucioși nu-i vor interesa decât bănuții lui (atâția câți are și cu câți vine din Canada, bani pe care nu-i va da pucioșilor de pomană, ci va fi invitat să cumpere cu ei toate icoanele care-i vor plăcea inimioarei lui). Dar în nici un caz nu se vor grăbi să-l închinovieze pe Mihai la ei , ci, după ce îi "recuperează" banii, îi vor da repede papucii. Dacă n-are bani, cu atât mai bine: după prima vizită, de curtoazie, nu o să-i mai intereseze persoana lui Mihai câtuși de puțin.
Diana, te mai aștept. Prefer pe email, e mai ieftin și pentru tine, iar pentru mine mult mai comod.
So long,
Anca.[/COLOR]
………………………………………………………………………………………………

from
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ako/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image002.gif[/IMG][COLOR=#00681c]Mateescu, Diana[/COLOR] <dmateesc@maccosmetics.com>
to
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ako/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image002.gif[/IMG]Ionescu-Targoviste Anca <ancaionescutargoviste@gmail.com>
date
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ako/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image002.gif[/IMG]Tue, Nov 25, 2008 at 1:25 AM
subject
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ako/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image002.gif[/IMG]RE: o rugaminte din Toronto

hide details Nov 25 (8 days ago)
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ako/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image003.gif[/IMG]
Reply

[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ako/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image003.gif[/IMG]

[COLOR=Blue]Buna ziua,

[/COLOR] [COLOR=Blue]Imi cer scuze pentru intarzierea cu care va raspund.

[/COLOR] [COLOR=Blue]Am inaintat cererea comuna de divort in Octombrie si de la 1 Nov Mihai s-a mutat definitiv din casa.
[/COLOR] [COLOR=Blue]Acum este in Romania in ‘vacanta’ la pucioasa pentru a primi noi instructiuni (in ciuda faptului ca acum cateva zile aici spunea ca este dispus sa renunte la orice numai pt a fi cu noi care suntem famila sa si ca nu poate trai fara noi). Obisnuitele minciuni…

[/COLOR] [COLOR=Blue]Dar toti stim ca vinovati nu sunt cei care instiga la miselii ci cei care accepta cu buna stiinta sa fie partasi la asa ceva.
[/COLOR] [COLOR=Blue]Un lucru este cert: furtul si minciuna de la NIP(si dealtfel de oriunde) nu vor fi niciodata pe placul lui Dumnezeu oricat de mult se zbat cei de acolo sa isi creeze o logica pt toate actiunile lor.

[/COLOR] [COLOR=Blue]Acum cateva saptamani am avut sansa vietii de a il intalni personal pe Parintele Roman Braga de la Manastirea Adormirii Maicii Domnului din Michigan. Anii multi petrecuti in temnitele comuniste din Romania nu i-au clintit credinta.
[/COLOR] [COLOR=Blue]Asa cum spunea Sfintia Sa:” pentru orice ortodox doua taine sunt extrem de importante: Impartasania si Sfanta Liturghie.
[/COLOR] [COLOR=Blue]Iar liturghia nu se rezuma doar la ceea ce se intampla Duminica in timpul slujbei in Biserica, ci reprezinta viata noastra de zi cu zi care trebuie traita ca o liturghie, cu respectul si demnitatea datorata acestei taine.”
[/COLOR] [COLOR=Blue]Conduita morala demna si implicit exemplul personal pozitiv sunt factori imperativi pentru fiecare dintre noi. Consider ca ne-o datoram noua individual dar si societatii din care facem parte integranta.

[/COLOR] [COLOR=Blue]Va multumesc din tot sufletul pt raspunsul primit.
[/COLOR] [COLOR=Blue]Din pacate nu stiu daca eu pot fi cu adevarat de folos altora in vreun fel, dar daca este cazul pot fi contactata pe aceasta adresa de email oricand.
[/COLOR] [COLOR=Blue]Daca dumneavoastra considerati ca aceste 2 mesaje ar fi bine sa fie postate pe blogul dumneavoastra eu personal nu am nimic impotriva… chiar nu am nimic de ascuns.

[/COLOR] [COLOR=Blue]Cu stima,
[/COLOR] [COLOR=Blue]Diana Mateescu
[/COLOR] [COLOR=Blue]…………………………………………………………………………………………………………………
[/COLOR]
from
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ako/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image002.gif[/IMG][COLOR=#790619]Ionescu-Targoviste Anca[/COLOR] <ancaionescutargoviste@gmail.com>
to
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ako/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image002.gif[/IMG]"Mateescu, Diana" <dmateesc@maccosmetics.com>
date
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ako/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image002.gif[/IMG]Tue, Dec 2, 2008 at 3:43 PM
subject
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ako/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image002.gif[/IMG]Re: o rugaminte din Toronto
mailed-by
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ako/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image002.gif[/IMG]gmail.com

hide details 3:43 PM (10 minutes ago)
Reply

[COLOR=DarkRed] Dragă Diana,

Deznodământul acestei încercări prin care ai trecut nu mă surprinde. Multe sunt familiile destrămate în numele așa-zisei "purități" propovăduite de liderii pucioși. Trebuie să fii tare, și ca să reușești, trebuie să te rogi la Dumnezeu să te întărească El acolo unde te simți la capătul puterilor și al răbdării. Nu uita că mai există o șansă: aceea ca Mihai, odată ajuns la Pucioasa, să descopere treptat și acea față ascunsă a lucrurilor, și abia atunci să se trezească la realitate. Au fost și alții care au avut în cele din urmă această revelație, chiar dacă le-au trebuit ani de zile ca să vadă totul limpede.
Își mulțumesc pentru încrederea acordată, acceptând să publicăm pe blog corespondența noastră. Ea va fi un exemplu viu pentru alții, care poate se mai îndoiesc de felul cum se lucrează la Pucioasa pentru intoxicarea adepților și distrugerea familiilor ortodoxe. De asemenea, va fi un exemplu și pentru alți creștini care au avut experiențe similare,ca să aibă și ei curajul să le facă publice. În felul acesta, ar servi de exemplu celor care ar mai fi tentați să facă experiențe pucioase cu propria lor viață.
Anca Estera.
…………………………………………………………………………………………….
Îi invit pe toți și pe toate, creștini și creștine care au trecut prin experiențe similare, să le facă publice pe acest blog, pentru ca adevărul despre Pucioasa să se facă mai bine cunoscut prin cele trăite de ei. Să fim responsabili printr-o informare corectă nu numai față de noi, dar și față de semenii noștri. [/COLOR]

[COLOR=purple]………………………………………………………………[/COLOR]
[COLOR=purple] Anca Estera [/COLOR]
[COLOR=purple] 2 decembrie 2008[/COLOR]
[COLOR=purple] …………………………………………………………………[/COLOR]
Vechi 06.02.2009, 10:36:41
vsovi vsovi is offline
Banned

Implicit

draga Maria-Margareta itzi intzeleg framantarile shi nemultzumirile shi de aceea ma stradui sa-tzi raspund, inclinat, sper sa nu te superi iarashi:

Vsovi, înțelege odată că pucioșii sunt Sectanți pentru că nu mai au nimic comun cu Biserica Ortodoxă Română:

Nu sunt sectantzi, ci asha ii numitzi voi pe cei care nu va convin, de ce nu va convin? o sa vedem mai incolo, asha erau numitzi in inchizitzie totzi cei ce spuneau Adevarul, il marturiseau prin viatza lor... dar aia era la cajolici, pe cand acum se pare ca este shi in ortodoxie acelashi flagel. Toata floarea cea vestita a estului, shi nu a apusului e calare pe maturoi, pe matURA... shi e pusa pe prinderea Vrajitoarelor din Salim, pardon Ierusalim-ul cel Nou. (O, dar voi nu prea pricepetzi asha ca pentru ce ma tot advocatzesc eu p A-ici, ce-mi pasa mie daca credetzi voi au ba, poi nu e treaba dumitale draga sora ca sa crezi shi sa cautzi adevarul? dar dumneata nu-L cautzi ci Semnalizezi, Ne faci un bine. Tzi-am mai zis, ai confundat lucrurile, de peste 60 de ani se minte shi tu ai prins Furul in persoana lui Dumnezeu? Deci nu sunt sectantzi! cu nici un chip, fiindca Temeiul acestei Cetatzi Sfinte este Dumnezeu, shi Binecuvantarea este Dubla, prin BOR shi prin Insushi Dumnezeu din Ceruri, ei doar eventual ar putea sa cada prin neveghea lor, prin "ajutorul oamenilor de bine", ca sa-i dea dracul peste cap din indoiala, frica, piszma shi frica szmintitoare, ieshire din mintzile sufleteshti, din URA, dar nicintr-un caz sa fie sectantzi, deci asha poate sa cada asha cum orishice manastire care nu tzine de staretz, de Dumnezeu, se prapadeshte, shi-i pierde pana shi pe cei aleshi, ai sai sau pe altzii care vin in vizita la ei. Lunga paranteza)

- Nu-l recunosc pe patriarhul Daniel (nu-l pomenesc niciodată la slujbe, așa cum ar fi frumos și drept),

cand Domnul in scrierile Sale il recunoashte ca pe al 7-le Patriarh ca shi cel de la EL, pe care Pf. P. Teoctist la uns prin sfintzenia Lui, shi este scris in scrierile lor, cum atunci de spui ca nu-l Recunosc? Cand l-a recunoscut Hristos-Duhul tocmai in citatele pe care mi le-ai dat dumneata ca sa le citesc... chiar asha de mica sa fie memoria noastra?

- nu-l recunosc nici pe episcopul Nifon al Târgoviștei, de care în mod normal ei trebui să asculte, fiind în eparhia lui d.p.d.v. teritorial,

daca acesta n-a primit pe CLD, daca n-a primit pe Hristos-Duhul, pe cine oare este dator omul care a aflat Adevarul ca sa asculte? pe Dumnezeu sau pe om, pe Saul sau pe David? pe Cel mort sau pe cel Viu? raspunde-mi dumneata ca eu ma fac ca n-ash shti! (Pe cine trebuiau sa asculte apostolii dupa rastignire, pe Hristos INVIAT DIN MORTZI sau pe ANA shi Caiafa? Eu cred ca intai Ascultam de Dumnezeu caci ascultand de Dumnezeu atunci sigur ai sa ascultzi shi de BISERICA LUI, adica de BISERICA CEREASCA shi Pamanteasca, deci atunci ascultzi shi de BOR, dar nu asha cum ar vrea "unii" sa te vada ca ascultzi, ci in taina, in ascuns, shtiind ca DUMNEZEU vede in ascuns, shi nu inaintea oamenilor cum ar cere-o unii. (Deci daca-l recunosc scrierile pe PF Daniel, inseamna ca shi pe Nifon il recunosc, dar s-ar putea ca sa nu-i recunoasca Arh Nifon pe ei shi sa-i considere mincinoshi shi sectantzi shi atunci nu sunt in masura sa gasesc eu vina cuiva, caci ni se cere in scrieri, Iertatzi, iertatzi shi pe preotzi, pentru ce nu iertatz?)

- fac alte slujbe decât cele din biserica în care mergem noi,

shi ce-tzi pasa ce slujbe fac ei? poi ce dumneata ai fost in manastiri sa vezi fiecare slujba cum se tzine, shi cum e randuiala in fiecare manastire? Se asculta de starezt shi nu de gLume, shi de randuielile gLumeshti... deci in cazul lor de Hristos-Duhul, daca BOR i-ar fi abandonat sau i-ar fi lepidat sau ar vrea sa-i intimideze shi sa-i lapideze sau sa-i subordoneze... facand voia cineshtie a cui... shi pentru ce anume... deci e treaba fiecarei Biserici, din loc in loc, a fiecarei Manstiri cum ishi are randuiala... deci nu tzine argumentul tau

- au o serie de învățături modificate, pe care le consideră un pas esențial spre sfințenie ( de exemplu, interdicția de a mânca măsline [COLOR=green](nazireii n-
aveau voie sa bea vin, sa manance struguri shi nici macar samburi ori semintze de struguri, poate sunt asemenea lor in cazul maslinelor, caci undelemnul pacatoshilor sa nu unga capul tau)[/COLOR]
, sau de a mânca sărat [COLOR=seagreen](poate duhovniceshte nu mananca sarat ca sa nu patzeasca ce a patzit femeia lui LOT cand a privit cum arde sodoma shi gomora)[/COLOR], interdicția femeilor de a se urca la volanul mașinii [COLOR=green](aici poate ca apropoul este ca femeia in biserica sa taca, dar duhovniceshte trebuie priceput, caci altfel faci discriminare, iar ei pun in practica shi foarte bine fac)[/COLOR], etc.). Dacă frăția ta consideri că a nu mânca măsline e un pas semnificativ pe calea mântuirii, poți de mâine să scoți măslinele din alimentația zilnică. Cine te poate opri? Poți să mănânci și nesărat, dacă vrei, pentru că Cuvântul lui Dumnezeu arată în mod sistematic și imperios că dacă mănânci sărat nu e bine, propria ta mântuire va fi periclitată [COLOR=seagreen](eu incerc sa fac exact ca shi ei, ca e corect cum procedeaza, eu asha constat pe drept)[/COLOR]. În caz că nu ai ceva chelie, poți să-ți lași părul mare ca pucioșii și apoi să-l împletești într-o (singură) coadă la spate. Deși, eu am văzut că unii au și câte două cozi, pe care și le răsucesc apoi pe cap, ca un turban [COLOR=#2e8b57](deci or fi vinovatzi ca ishi tzin parul in coada, cozi sau in turban? aici poate se aminteshte din apocalipsa "de cozile lor")[/COLOR] . Dacă frăția ta crezi că și asta e de folos, n-ai decât să încerci, nu te costă nimic. [COLOR=seagreen](eu port parul shi barba tunsa cum spune sf ap Pavel, pentru ca sunt rar in anumite portziuni, de la Duhul Sfant, shi plin de matreatza de la pedeapsa pe care mi-am atras-o prin neputintzele shi poftele mele, dar precis asha l-ash fi purtat daca-l aveam lung shi bogat) [/COLOR]
Acuma, încearcă să fii drept: faptul că eu dezvălui acum aceste lucruri, pe care ei le țin ascunse din toate puterile, înseamnă o răutate din partea mea? Ar fi trebuit să tac? Sau să mint, spunând altceva decât fac ei în realitate? [COLOR=seagreen](ar trebui sa nu mintzi, dar cine poate? nimeni, ar trebui sa nu osandeshti? dar cine nu o face sa dea primul cu piatra, ar trebui sa nu iei locul Domnului ca sa judeci, dar cu asta se ocupa tot ereticul-ortodox modern, deci nu eshti singura, shi iata ca itzi tziu eu companie ca fraierul, deci amandoi greshim, dar totushi nadajduim ca ni se va ierta, dar pacatele impotriva Duhului Sfant nu li se vor ierta acelora, shi vor capata shi ei matreatza ori alte feluri de boli shi dureri, de sus de la Dumnezeu)[/COLOR]Să spun că ei iubesc biserica strămoșească, în timp ce NICIUNUL dintre ei nu mai calcă prin biserică? [COLOR=seagreen](Poi ei sunt shi traiesc in BISERICA, deci unde sa se duca? "au doara nu shtiai ca n-ai voie sa-tzi schimbi locul ca asta e semn de accedie?)[/COLOR] Să spun că prețuiesc pe preoți, în timp ce ei îi consideră că au pecetea lui Antichrist? [COLOR=blue](Poi daca nu l-au primit pe Hristos-Duhul, dar jidovii care nu l-au primit pe Hristos ori l-au lepadat ca juda-scariotul pentru un ban inainte shi un ban dupa, aia ce pecete shi-au pus pe frunte? nu a minciunii, a urii? a piszmei?) Paradoxul și durerea este că TOȚI pucioșii au fost botezați în această biserică, pe care ei acum o ponegresc. Vrei să fii alături de ei? Dar cine te poate opri?Sunt alaturi de ei, dar nu ponegresc BOR caci este scris in CARTEA LOR ca noi sa nu hulim, sa nu judecam, sa iertam pe preot, daca e fumator, ori betziv, ori curvar, ori iubitor de bani, asha cum eshti dator sa iertzi shi pe fratele tau, dar ca nu-L primeshte pe Hristos-Duhul, deci il reneaga, nu sunt eu in masura sa judec pe nimeni, [COLOR=red]dar pe acel preot sa-L ierte Dumnezeu ca este slujitorul Lui shi nu al MEU caci doar pentru mine slujeshte preotul in beneficiul meu, spre mantuirea mea, deci n-am innebunit sa-mi tai craca de sub picioare, asha ca eu nu ponegres BOR absolut deloc, cu atat mai mult cu cat preotzii pe care i-am cercetat sun cu mult mai perfectzi decat ma ashteptam, avand asupra lor pe Hristos-Duhul, deci sunt lamurit ca Dumnezeu lucreaza prin ei, indiferent cum ar fi ei, dar cu atat mai mult cu cat intzelepciune shi ascultarea lor m-a uimit mere, caci sa nu crezi ca nu i-am cercetat cu deamanuntul, dar asha din cele ce se vad shi cele ce se aud, ca nu sunt de la securitate ca sa le studiez viatza ascunsa sau tainele inimilor lor, caci pe alea le shtie doar Dumnezeu[/COLOR][/COLOR]
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Fenomenul Posaga poster Exorcismul 13 13.01.2015 14:22:59
Cetatea Noul Ierusalim idealist Calugarul 12 18.01.2013 11:13:01
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti geo.nektarios Secte si culte 3 01.04.2011 17:38:21
mesaj de la noul ierusalim anaana71 Secte si culte 417 31.01.2011 15:31:40