![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Stau si nu-mi vine sa cred ochilor. Acum cateva clipe am primit pe mail acest mesaj de la fata fiicei lui Nutzi.
Urmaresc cu interes toate evenimentele legate de cei sase copilasin dar daca bine ati observat nu am mai intervenit cu nici un mesaj. Ceea ce am avut de spus, am spus aici pe forum, in public, nu pe mesaje private cum au facut alti colegi de-ai nostri, iar mesajele nu sant absolut deloc "Ortodoxe". Iata mesajul Cristinei: Junior Member Data înregistrării: 15.02.2009 Mesaje: 4 ![]() fff frumos!!!bv.crestin ortodox.puteti face orice ...mama nu are nimic de ascuns.asa ca... Pentru mine e FARA CUVINTE! Ce parere aveti voi???
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
1. eu nu inteleg, dna Ica, cum de v-a trimis fata lui Nutzy MP-ul asta, asa din senin.
poate era pentru altcineva ? poate-i o eroare, nici macar computerele nu sunt perfecte. 2. ce (alte) mesaje private neortodoxe ati primit pe subiectul asta? de ce nu le dati aici la lumina? S-auzim de bine, Doamne ajuta ! |
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca fiica lui Nutzy ar trebui sa intervina si sa-si ceara scuze pentru un astfel de mesaj, fie el si in privat. Doamna Ica i-ar putea fi bunica si nu se cade sa i adreseze astfel. Chiar si atunci cand ne simtim deranjati de atitudinea, cuvintele, faptele cuiva, educatia si bunul simt (ambele crestinesti) nu trebuie sa ne paraseasca...
"Cele rele sa se spele, cele bune sa se-adune!" Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann) Last edited by cristiboss56; 02.10.2009 at 13:05:41. |
|
|||
|
|||
![]()
buna ziua tuturor,
asa cum a mentionat doamna Dorina, impreuna cu sotul meu am cunoscut familia care lupta sa supravietuiasca si pe cateva dintre persoanele care ii sprijina. am ramas impresionati de devotamentul tatalui depasit de situatie, de unitatea copiilor care au luat viata in maini fara sa stie ce e o mama, dar si de efortul gigant depus pentru intrajutorarea lor. sunt multe de spus, importante raman fotografiile postate, dar si mai important e ca vine deja iarna. familia care se lupta sa ramana unita,se citesc pe chipul fiecarui copil dorinta lor de a ramane impreuna si lupta lor sa se faca intelesi ca nu mai pot si chipurile deznadajduite ale doamnelor implicate,depasite de situatie, au motivat decizia noastra, a doua asociatii umanitare, mentionez ambele ortodoxe, una chiar patronata de un parinte, de a colabora pentru a finaliza acest caz in mod rapid si transparent. din acest motiv, am nevoie de informatii concrete din partea celor care au luat contact direct cu acest caz pentru a putea demara actiunile portivite. imi puteti trimite mesaje private si vom avea contact direct pentru buna desfasurare a lucrurilor. |
|
|||
|
|||
![]()
din cauza ca nu am mai putut intra pe net,va anunt ca joi am inchis conturile si cine va vrea sa mai faca donatii pentru aceasta famile poate contacta Protoeria Tg. Bujor,str.Gheorghe Buzoianu nr.7 sau Primaria Tg.Bujor.Dl.Balcan Fanel,le multumeste tuturor celor care au contribuit pana acum cu bani,bunuri si alimente.Astazi se bucura alaturi de cei sase copii de imbunatarile facute casei(din pacate mai e nevoie si de alte imbunatatiri la aceasta casa)de lucrurile si hainele primite.Acoperisul inlocuit in totalitate,wc-ul facut,dusumeaua din cele trei camere,linoleu,covoare,dulap de bucatarie cu vase,farfurii,tacamuri ,cani,pahare ,cratite si alte obiecte de uz casnic ,aragaz cu butelie,articole de imbracaminte si incaltaminte ,jucarii si cele doua sobe incepute ce se vor termina saptamana viitoare au adus schimbarea in aceasta casa.La inceputul acestui an ,cand am cunoscut mai indeaproape aceasta familie,le-am vizitat casa in care traiau.Acum, aceasta casa nu mai arata ca atunci,...copiii speriati de atunci sunt prietenosi (daca ii cunosti cu adevarat)merg la biserica ,la scoala si la gradinita.Aceasta familie care a fost judecata dupa aparente ,nu e nici pe departe la fel cu realitatea.Nu de putine ori am intampinat greutati si reprosuri ,incoltind-mi gandul de a renunta.Si asta numai si numai ca lumea judeca dupa aparente!!(defect nativ al multora)....Nu am renuntat definitiv,numai ca am decis sa nu mai fiu eu coordonatorul acestei actiuni.Voi fi alaturi de cei ce vor sa mai puna umarul si sper sa ne ajute Dumnezeu sa finalizam frumos acest proiect!Doamne_ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]()
imi cer scuze de acel mesaj ca a ajuns la dna ica...de fapt vroiam sa ajunga la doamna care sustine cu ardoare ca o va da in judecata pe mama de "ajutarele" trimise.prin mesaj vroiam sa subliniez faptul ca e o rusine ce vrea sa faca, ba un lucru foarte urat, si cel mai important lucru pe care vroiam sa-l subliniez este ca mama mea nu are nimic de ascuns , a facut astfel incat sa ajunga toate lcrurile trimise si a inchis si contul, pt a nu mai starni suspiciuni.ziceam ca daca tot vrea sa faca acestu lucru urat, sa-l faca daca asta simte, dar mama are contiinta curata si lucrurile care le-a facut pt copilasi, oamenii din tg bujor care o cunosc si au vazut si ei pt ce a "luptat" mama , toatea aceste vorbesc...
|
|
||||
|
||||
![]()
am scris privat tocmai sa nu mai afle toate lumea de chestiile urate, de judecata etc...nu-mi plac scandalurile.si asta sa fie ultimul meu mesaj pe forum...scuzele de rigoare doamnei ica!!multumesc anticipat daca sunt acceptate. pace si lumina!
|
|
||||
|
||||
![]()
M-au uns la suflet vestile ce ni le dati despre cei 6 copilasi si inimosu tata.
Ma bucur sincer nespus de mult ca acum cand a inceput vremea rea au si ei casa aranjata in limita puterilor dvs si a tuturor ce au ajutat.Fii binecuvantata dna nutzy. O rugaminte mare insa as avea si cred ca sant in asentimentu tuturor bunilor crestini de pe forum,niste poze daca ati posta cu tot ce ati spus ca s-a facut si cu intreaga fam ,ceva mai fericita acum ,si cu dvs cred ca ar bucura pe toata lumea vazand ca truda dvs si a celorlalti nu a fost in zadar. Doamne ajuta!
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ajutor umanitar pentru Geanina, o profesoara de religie | glykys | Umanitare | 8 | 01.08.2015 00:00:03 |
O familie cere ajutor pentru copiii lor | Adriana Cluj | Umanitare | 0 | 28.05.2012 17:42:54 |
Ajutor umanitar | Danielbucur | Umanitare | 0 | 19.08.2011 17:25:04 |
Sa dam o mana de ajutor pentru copiii din Glodeanu | addavv | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 13.04.2011 12:47:46 |
|