![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Gabriela, lasa-i in pace, nu ai cu cine discuta! Nu vezi ca la ei este denaturat absolut totul, chiar si lucrurile cele mai elementare?!!
|
|||
|
|||
![]()
Avand in vedere ca au trait atat de mult, au putut realiza consecintele pacatului, convingerea mea este ca au incheiat socotelile cu viata pregatiti pentru rai.
|
|
|||
|
|||
![]()
Exemple?!?!
|
|
|||
|
|||
![]()
Convingerea ta, dar daca era valida convingerea ta, cu siguranta Hristos nu ar fi coborat la iad sa ii elibereze pe Adam si Eva si toti dreptii Vechiului Testament!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ai dreptate, denatureaza totul si interpreteaza dupa mintea lor si bunul lor plac lasandu-se calauziti de " sfantul pastor" al carui cuvant cantareste mai mult decat cuvintele Mantuitorului cum ca multi prooroci mincinosi se vor ivi...
|
|
|||
|
|||
![]()
Bentita mea e mai colorata ca a ta!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Iar relansam discutia cu coborarea la iad? Nu e clar ca nu poate fi demonstrat asa ceva? Chiar e atat de greu de priceput ca se moare intr-un singur fel, ca oamenii au murit si continua sa moara in acelasi mod indiferent de epoca in care au trait? Nu sesizezi absurdul cand sugerezi ca intr-un fel s-ar fi murit inainte de Cristos si in alt fel dupa? Dar in timpul lui Cristos cum s-a murit? In cei 33 de ani cat a fost pe pamant. Vezi cazul lui Lazar.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Dar de unde stii, ca nu scrie in Biblie....
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|