Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa si Massmedia
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.12.2008, 18:57:18
eduardd
Guest

Implicit

Stiti ce mi-ar fi placut? Daca tot planuim o intalnire.. sa facem cumva sa strangem din timp ceva banuti, iar cand va veni timpul..sa mergem la un camin de batrani (sau copii) Sa daruim cate ceva.. celor ce nu au. E o idee nebuneasca?
Vechi 03.12.2008, 19:25:33
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eduardd Vezi mesajul
Stiti ce mi-ar fi placut? Daca tot planuim o intalnire.. sa facem cumva sa strangem din timp ceva banuti, iar cand va veni timpul..sa mergem la un camin de batrani (sau copii) Sa daruim cate ceva.. celor ce nu au. E o idee nebuneasca?
Ideea asta a lansat-o si Mara , parca la generalitati si mi se pare excelenta . Ca perioada , ar fi indicat dupa 19 decembrie cand multi intra in libere de sarbatori. Sa vedem acum ce spun si alti membrii.
Vechi 03.12.2008, 22:02:41
Negroponte's Avatar
Negroponte Negroponte is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2006
Locație: Barlad
Implicit

Cristi, de acord,dar incearca sa mai restrangi data intalnirii.De Craciun sunt sfintele slujbe si eu mi-s cam ocupat
Vechi 03.12.2008, 22:23:29
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Negroponte Vezi mesajul
Cristi, de acord,dar incearca sa mai restrangi data intalnirii.De Craciun sunt sfintele slujbe si eu mi-s cam ocupat
Sigur, asa este ! Perioda 21 - 23 sa zic. Acum poate sa stabilim cu Adrian intalnirea . Vorbeste cu Adrian si eu ma supun cu bucurie celor convenite , hotarate.
Vechi 03.12.2008, 23:03:49
eduardd
Guest

Implicit

Cristian, consider ar trebui sa asteptam parerile si celorlanti colegi de forum. Eu am scris o idee..poate nebuneasca, Doamne iarta-ma! Oricum nu doresc sa constrangem pe cineva cu ceva.. Poate ca, dupa sarbatori e mai potrivit. Toate la timpul lor. Mai intai sa discutam, daca sunteti si voi colegi de forum de acord, impreuna vom aranja o intrevedere. Doara intalnirea nu va fi intre mine , Cristian si parintele.
post binecuvantat!
Vechi 03.12.2008, 23:16:25
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de eduardd Vezi mesajul
Cristian, consider ar trebui sa asteptam parerile si celorlanti colegi de forum. Eu am scris o idee..poate nebuneasca, Doamne iarta-ma! Oricum nu doresc sa constrangem pe cineva cu ceva.. Poate ca, dupa sarbatori e mai potrivit. Toate la timpul lor. Mai intai sa discutam, daca sunteti si voi colegi de forum de acord, impreuna vom aranja o intrevedere. Doara intalnirea nu va fi intre mine , Cristian si parintele.
post binecuvantat!
Corect ! Asteptam si parerea altor doritori in a sustine aceasta intalnire.
Vechi 04.12.2008, 09:49:54
eduardd
Guest

Smile

Doresc sa fac o precizare ( desi am mai postat odata acestea la, Probleme cu noua vesiune a forumului), pentru ca au fost nelamuriri. Ma numesc jenica, scriu sub acest user eduardd pentru ca, [COLOR=Red]din motive personale[/COLOR] (nu din pricina cuiva anume) am rugat administratorul acestui forum sa imi stearga userul vechi; jenica. Esenta sta in cuvant, NU in " id"..parerea mea. Nadajduiesc ca am incheiat definitiv acest capitol.
bucurii..
Vechi 04.12.2008, 14:56:55
nede_mar's Avatar
nede_mar nede_mar is offline
Member

Data înregistrării: 25.08.2008
Implicit

Buna ziua! Sunt intru totul de acord cu voi pentru a organiza o vizita la un camin de batrani. Desi in cursul saptamani sunt destul de ocupata dar doresc din suflet sa particip si material si cu serviciile necesare. Va rog din suflet sa ma contactati. Stiti unele cumaraturi le-am putea face din timp de la dif. angrouri unde preturile sunt mai acceptabile dar totul din timp.Stiti cum e in preajma sarbatorilor e aglomeratie mare. Voi care cunoasteti vreun camin puteti sa luati legatura si sa vedeti cam pt. cate pers. este nevoie. Bine ar fi ca acele cadouri sa le ducem direct batranilor nu pers. de acolo. Putem face pungute pentru fiecare, nu conteaza cat de mari. Astept sugestiile voastre dar ar fi bine sa ne grabim!
Vechi 26.12.2008, 13:34:58
strajeru's Avatar
strajeru strajeru is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.11.2007
Locație: Bucuresti
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru strajeru
Implicit

Mai oameni buni,daca tot vreti sa ne intalnim si sa dam ajutoare la oamenii amarati si necajiti haideti sa ne vedem pe data de 27 decembrie.Eu pe aceasta data merg la un centru de plasament(aici la mine in cartierul Ferentari)unde sunt vreo 65 de copii cu dizabilitati psihice si fizice.Le voi face cadou asternuturi pt pat(ca de mancare am dat cu sefa mea pe 6 dec si am vazut atunci cam ce le-ar mai trebui).Voi(care vrea sa vina) puteti aduce orice(mai putin dulciuri care sa contina ciocolata si sucuri acidulate).Mi-ar place sa veniti in nr cat mai mare,si cu ocazia asta sa ma cunosc si cu cei cu care nu m-am cunoscut pana acum.
Sper sa fim cat mai multi.Pt detalii sunati-ma la 0731150151.
Va iubesc :)
Vechi 26.12.2008, 17:41:11
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de strajeru Vezi mesajul
Mai oameni buni,daca tot vreti sa ne intalnim si sa dam ajutoare la oamenii amarati si necajiti haideti sa ne vedem pe data de 27 decembrie.Eu pe aceasta data merg la un centru de plasament(aici la mine in cartierul Ferentari)unde sunt vreo 65 de copii cu dizabilitati psihice si fizice.Le voi face cadou asternuturi pt pat(ca de mancare am dat cu sefa mea pe 6 dec si am vazut atunci cam ce le-ar mai trebui).Voi(care vrea sa vina) puteti aduce orice(mai putin dulciuri care sa contina ciocolata si sucuri acidulate).Mi-ar place sa veniti in nr cat mai mare,si cu ocazia asta sa ma cunosc si cu cei cu care nu m-am cunoscut pana acum.
Sper sa fim cat mai multi.Pt detalii sunati-ma la 0731150151.
Va iubesc :)
Draga Petrica, extraordinar de frumos si cat se poate de concret suna apelul tau. Personal eu pe 27 nu pot participa din motive foarte obiective, dar m-as bucura sa aud ca v-ati intlinit. E un lucru nemaipomenit si cat se poate de benefic pentru acesti copiii. Sper intr o intalnire ( reantalnire ) la o alta data. Sa dea Bunul Dumnezeu sa se infaptuiasca cele de mai sus !

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Forumul nostru II (sau de ce se judeca ortodocsii unii pe altii) sophia Biserica Ortodoxa si Massmedia 362 28.04.2010 16:47:40
Forumul nostru - forum de educatie crestina??? geo.nektarios Generalitati 89 30.12.2009 13:00:19
pe forumul edu.ro(profesorilor) urzicuta Generalitati 0 29.02.2008 20:16:07