![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
în 21 de ani ai cam pierdut contactul cu realitatea românească și dacă ai părerea că încă mai trăim în perioada post-decembristă te înșeli amarnic, în primul rând prin comentariile tale și investigațiile de pe youtube nu faci altceva decât să lovești în noi (românii ortodocși), în constănțeni și în BOR
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Amara este ratacirea, mai ales pentru cei care formal cel putin se considera inauntrul Bisericii, ca se comporta mai rau ca dusmanii ei. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu sunt informata decat prin ceea ce primesc prin mesajele voastre de trei ani incoace.
Nu sunt pentru generalizari SI NU SUNT PENTRU MINCIUNA. Daca va deranjeaza ceea ce scriu eu, imi cer iertare, dar nu sunt de la mine, ci tot de la voi. Desi am plecat de 21 ani, vad ca se mai practica tacerea, cand e vorba dea spune adevarul. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Singurul lucru care a rămas același de 21 de ani este doar mentalitatea comunistă cu care ai plecat din România, asta și imaginea tot mai proastă pe care o promovezi în afară ca să aibă străinii de zice despre noi.
|
||||
|
||||
![]()
Din cate stiu,Iisus este "Calea,ADEVARUL si viata!",insa,unii,pare-se ca il pun,saracul,dupa ierarhii bisericii,dupa BOR,dupa,dupa...
Parca Mantuitorul n-a stat sa ii gadile pe farisei in barba,voi de ce o faceti? In privinta cazului respectiv nu pot face nici o afirmatie pentru ca nu cunosc,insa daca cei ce au stiinta de astfel de intamplari aleg sa taca decat sa spuna adevarul,cred ca au ajuns slujitorii Mamonei. |
|
|||
|
|||
![]()
Citat CosminPopescu: "Singurul lucru care a rămas același de 21 de ani este doar mentalitatea comunistă cu care ai plecat din România, asta și imaginea tot mai proastă pe care o promovezi în afară ca să aibă străinii de zice despre noi. "
Acesta este atac la persoana! Si NU este permis, Cosmin Popescu. Daca aveam mentalitate comunista, ramaneam, nu plecam. Mentalitatea comunista nu permite spunerea adevarului; ceea ce vad inca la unii! Nu am zis ca a furat, caci nici nu stiu sa fi furat. Era vorba de cu totul altceva. Mi nu-mi plac cei care iti baga punmul in gura, dar nu se retin a acuza pe altii, doar pentru ca acestia isi iau libertatea de a avea o parere. si mai vorbeste de mentalitate comunista. Mai trebuie multi ani pana va disparea aceasta mentalitate, se pare. Am impresia ca nu ai citit alte topicuri, de spui ca promovez o imagine proasta... probabil nu esti decat un "caine de paza" si nimic mai mult, interesandu-te doar ACEST topic. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este imposibil sa-ti fi spus cu alta ocazie altceva. Poate ai inteles gresit. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu Anca, mi-ai spus să-mi fie teamă și de diverși oameni, de răul ce-l pot face , etc, etc. Și eu ți-am răspuns simplu, că-mi pun nădejde în Dumnezeu și nu îmi este frică. În acest sens am discutat de multe ori amândoi pe mai multe teme. Deci nădejdea în Dumnezeu, înlătură frica de cele pur lumești. În acest sens am discutat cu tine.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Care adevar ? Adevarul, in unele circumstante poate fi interpretabil.
Si, tot nu inteleg aceasta sintagma ; "Sa-ti fie frica de Dumnezeu ! " Nu am inteles-o nici cand eram copil. Iubirea nu face casa buna cu frica, daca vrei sa-l iubesti pe Dumnezeu, daca vrei sa-i daruiesti sentimentele tale si viata ta, o faci cu bucurie, o faci intr-un mod relaxat si constiincios, o faci in asa masura incat sa-ti completeze necesitatea inimii si-a iubirii impartasite. Vreau sa cred ca dorinta de Dumnezeu trebuie sa se manifeste mai cu precadere pentru a-L cunoaste, pentru a-L simti mai aproape, pentru a-i gusta din linistea si grandoarea vesniciei Luminate, decat de teama, de interes, din dorinta de a ne tamadui
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A plecat la Dumnezeu Arhiepiscopul Buzaului si Vrancei | maria-15 | Generalitati | 7 | 09.01.2013 14:38:47 |
Cum isi vinde cineva sufletul diavolului? | elom | Generalitati | 40 | 18.07.2012 13:10:38 |
Daca vinde cineva unele carti | sunsray | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 20.03.2012 22:34:34 |
IPS Teodosie | padrevicentiu | Generalitati | 1 | 12.09.2009 21:08:35 |
|