![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc, Solentina; eu duc dorul unei asemenea biserici.
Da, varsta preotului este importanta... Nu ma pot transpune total in situatia bisericii voastre, caci la noi conditiile difera. Daca sunteti o parohie mare, nu imi dau seama cum se pot spovedi toti inainte de Sf. Impartasanie, caci asta cere timp. Nu ma indoiesc de spusele tale; doar nu-mi pot imagina cum se rezolva practic spovedania tuturor in fiecare saptamana. Pentru mine e o situatie "de vis", sa ma pot spovedi saptamanal si sa ma pot impartasi oricand. Ma multumesc cu cele 4 posturi si multumesc lui Dumnezeu ca am si atat. |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru ca tot se vorbeste cu Doamna Solentina,tin sa-i multumesc si eu pe aceasta cale pentru ceea ce a facut pentru sora mea care se afla tot in Italia.Sa va ajute Dumnezeu si sa va dea sanatate !imi pare rau sa aud de problema cu masina.
Cred ca este o parohie cu oameni extraordinari din moment ce Solentina face parte dintre dansii! Si preotul,desi este tanar cred ca are intradevar har,din moment ce a simtit ca Solentina se ruga profund pentru o alta persoana aflata in nevoi. A miruit-o o data ,apoi s-a intors si a mai miruit-o inca o data!Intru folosul crestinei pentru care se ruga,sora mea Maria. Va multumesc,Dumnezeu sa va ajute sa va rezolvati si aceasta problema. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
De ce draga mea nu crezi ca e adevarat?Ti-am mai spus ca nu mint eu tot ce spun e adevarat.E ceva gresit sau rau ca avem astfel de trairi.Eu nu merg la biserica doar de dragul de a ma duce ci din convingere .Eu l-am descoperit pe Dumnezeu in frageda copilarie cind pe vremea comunismului era mai dificil mersul la BISERICA.Am riscat tatal meu fiind in Partidul Comunist era urmarit,doar stiti cum era pe acea vreme si cu toate asta eu ma furisam si fugeam la biserica.Daca copii in strada ma bateau eu fugeam la biserica pentru a ma linisti ,cind mai faceam prostioare cum fac copii la fel fugeam la biserica pentru a-mi cere ie rtare.Lucrurile acestea le-am descoperit singura nu mi le-a insuflat nimeni ,doar Duhul Sfint.Parintii mei nu sunt ca mine ei nici acum la batrinete nu tin post.Nu au tinut in tinerete ca erau tineri ,acum nu tin ca sunt batrini .Voi acum sunteti liberi sa credeti ce vreti ,oricum eu stiu ce este in sufletul meu si Dumnezeu si oricum voi face in continuare fapte bune eu asa am perceput credinta ca trebuie sa il ajut pe cel ce are nevoie de ajutor . Eu ma bucur de ce mi-a dat Dumnezeu si asa voi face si de acum incolo ,indiferent de ce v-a zice lumea. Imi cer iertare te pup Anca-Miha Doamne ajuta
|
|
||||
|
||||
![]()
Daca totul ar sta numai in puterea preotului, poate ar fi importanta varsta. Dar sa nu uitam ca Dumnezeu nu lucreaza doar prin cei care au o anumita varsta.
|
|
||||
|
||||
![]()
Dragii mei va dau dinou pasii sper ca de data asta sa vedeti eu am intrat foarte usor..Scrieti direc direct parohia ortodoxa catania si va aparea pagina cu Biserica Ortodoxa Romana Sf.Agata.apoi pe lista in jos puteti deschide Parohia ortodoxa romana din catania aci veti descoperi un pelerinaj pe care l-am facut la o Minastire in zona Calabria.mai este si youtube-psaltii catedralei patriarhale in catania ,asa e trecut cu litere mici.Sper ca de data asta sa reusiti.Mai vorbim Doamne ajuta.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Costel, te-ai gandit cumva ca am in vedere ceva anume, cand ma refer la varsta si ca nu varsta in sine are importanta?!?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa ne impartasim saptamanal | Daniel777 | Impartasania (Taina Euharistiei) | 433 | 23.05.2015 02:12:04 |
Cum sa ne impartasim? | Adriana-Simona | Impartasania (Taina Euharistiei) | 21 | 09.01.2014 14:17:16 |
|