Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.08.2009, 19:06:16
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de casandrasa Vezi mesajul
Dupa ultimele cercetari ale americanilor (parca) cine are tensiunea mica traieste mai mult!
nu stiam a mea e la limita daca consum usturoi prea des scade.
Ca sa-l vezi pe Dumnezeu!
Reply With Quote
Vechi 03.08.2009, 19:31:36
casandrasa casandrasa is offline
Banned

Data înregistrării: 20.07.2009
Implicit

''Low blood pressure is often recognized as a major health concern. In fact, someone who has low blood pressure may want to consider him or herself fortunate. People with low blood pressure (hypotension) are known to live longer than people who have high blood pressure (hypertension).
A person with normal blood pressure should have a reading of 120/80 mm Hg, and a person with low blood pressure may have a reading of 90/60 mm Hg.''

Ma scuzati,mi-am permis deoarece am mai vazut si alte postari in engleza.

Eu dupa doua cesti mari de cafea de-abia am 90 cu 60.Inainte de cafea nici nu pot sa articulez doua sunete. Si tot la fel mi s-a spus la un control,ca e bine.
Reply With Quote
Vechi 04.08.2009, 01:02:42
cristinamaria cristinamaria is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.04.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Sunt o norocoasa, si eu am tensiune mica (nu chiar 9, de obicei am 10 dar tot mica e).
Hartford, de ce ai facut cura cu urzici? pentru o afectiune anume? Eu stiu ca sunt bune la multe afectiuni.
Vechi 04.08.2009, 04:57:48
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristinamaria Vezi mesajul
Sunt o norocoasa, si eu am tensiune mica (nu chiar 9, de obicei am 10 dar tot mica e).
Hartford, de ce ai facut cura cu urzici? pentru o afectiune anume? Eu stiu ca sunt bune la multe afectiuni.
Am zaharul peste limita 119 si mi-a adus cineva din Rom si a zis ca e bun pentru scaderea zaharului ceai de urzica.

Dar nu sint inca sigura daca e din cauza ceaiului de urzica am niste calduri ma ia de la picioare si imi amortesc picioarele merg vineri la doctor am apointment sa-mi masoare circulatia singelui.

E groaznic nu pot dormi de doau nopti din cauza asta caldurile astea le am mai ales cind stau in pat. La servici mai e cum mai e nu stiu sa fie de la un nerv ceva cum am avut piciorul fracturat?
Ca sa-l vezi pe Dumnezeu!
Reply With Quote
Vechi 20.01.2010, 18:00:44
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit Tratarea nevrozelor

- infuzie cu un amestec de plante, format din fructe de paducel (o parte), flori de tei cu bractee (o parte), conuri de hamei (o parte), herba de talpa-gastei (1,5 parti) si radacini de valeriana (1,5 parti). Din acest amestec se ia o lingura la 250 ml apa clocotita, se infuzeaza 10-15 minute, se strecoara, se indulceste dupa gust si se beau 1-2 cani pe zi, avand proprietati sedative si antispasmodice, cu utilizari in stari de excitatii nervoase, in linistirea nervilor si reglarea ritmului cardiac. La acest amestec de plante se pot adauga, dupa caz, capsule de mac si herba de sovarf, din care se beau cate doua ceaiuri pe zi, avand actiune sedativa si usor hipnotica, cu rol in combaterea tulburarilor nervoase insotite de insomnii rebele;

- tinctura in alcool 400 cu herba de talpa-gastei, flori si frunze de paducel, flori de lavanda, radacini de valeriana si conuri de hamei (in parti egale), din care se iau 50 g amestec la 500 ml alcool; dupa macerare timp de 7 zile se consuma cate 1-2 lingurite, de 2-3 ori pe zi, cu 20 de minute inainte de mese, pe o perioada de o luna pe trimestru
Reply With Quote
Vechi 20.01.2010, 20:30:02
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Un leac pentru emotivitatea exagerata are cineva?
Vechi 22.01.2010, 11:09:43
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Traire particulara si intensa a persoanei aparuta sub actiunea unor excitanti (externi sau interni) puternici si exteriorizata prin reactii neurogetati: transpiratie, paloare, roseata, intensificarea ritmului cardiac si respirator etc. Exagerarea starilor emotionale sau scaderea lor sunt frecnt intalnite in bolile psihice.

Plante medicinale ce pot fi utilizate: paducelul.

Retete utilizate

UZ INTERN:

Paducelul - infuzie dintr-o lingurita de flori si frunze maruntite, peste care se toarna o cana cu apa clocotita (200 ml). Se acopera 15 minute si apoi se strecoara. Se bea fractionat, in cursul unei zile.
Reply With Quote
Vechi 22.01.2010, 11:17:24
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
cred ca si aici poti gasi ceva: http://www.terapie-florala.ro/remedi...sibilitate.htm
Reply With Quote
Vechi 22.01.2010, 11:17:37
Langu Langu is offline
Banned

Data înregistrării: 08.02.2009
Locație: Madrid
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Langu
Implicit

Citat:
În prealabil postat de silverstar Vezi mesajul
Pentru a-i asigura organismului un plus de rezistenta in anotimpul rece, consumati mult usturoi. Cea mai simpla metoda, care nu creaza nici disconfort: unul, doi catei de usturoi, taiati in felii si bauti dimineata cu apa, ca pastilele. Sunt recomandati trei catei de usturoi pe zi.
Pe langa mineralele pe care le contine, in compozitia usturoiului intra si un antibiotic, care nu are reactii adverse.
Iti dau dreptate,am facut"experimentul acum ctiva ani si a functionat.Il repet in fiecare an.
Reply With Quote
Vechi 24.01.2010, 21:39:30
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Langu Vezi mesajul
Iti dau dreptate,am facut"experimentul acum ctiva ani si a functionat.Il repet in fiecare an.

Cea mai simpla metoda care nu face niciun disconfort?Pai de la usturoi iti miroase gura..eu nu suport mirosul acela..

Baracka pentru sistemul imunitar ajuta..sunt niste pastile naturale din seminte de ulei de chimen negru,pe mine m-a ajutat,cititi pe internet despre acest medicament.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
O sectiune de medicina naturista bmd Generalitati 27 08.08.2012 14:10:56
Medicina si Religie alexioana92 Morala Crestina 44 23.05.2012 00:04:11
Medicina holistica - interesant Fetita cu Codite Generalitati 19 05.02.2010 15:48:02
medicina si farmacia pacifistul Generalitati 22 26.07.2009 23:31:21
Medicina Perplexa Laurentiu Generalitati 0 04.04.2007 12:14:29