![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Il prefer pe Sf Ioan Gura de Aur si discretia lui in ceea ce priveste viata de cuplu. Si nu pe cei care vin si o analizeaza de nu mai ramane nimic sfant in ea. |
|
|||
|
|||
![]()
Totusi, ai grija ca ce am postat eu sunt niste fragmente din ceva mai amplu. Nu le privi ca pe un intreg ci ca pe niste fragmente.
|
|||
|
|||
![]()
Eu zic ca cine nu este casatorit nu va sti niciodata ce e aceea Taina cununiei, si de aceea ii e usor s-o analizeze biologic si sa traseze limite.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si acum explica-mi te rog ce vrei sa spui cu: "nu sunt perfecta, insa nici plina de ura pe care tot incerci sa mi-o dezvolti imaginar". Nu stiu cum ti-o poate dezvolta cineva imaginar... dar poate stii tu. Last edited by Miha-anca; 08.03.2010 at 18:19:20. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Atata timp cat avem liberul arbitru, putem face ce vrem, dar nu tot ce facem ne foloseste. Dovada ca de multe ori regretam chiar noi faptele noastre. Avem si o expresie f sugestiva: "Cine m-a pus?!?" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"cine m-a pus?" ce? sa ma casatoresc? sper sa n-ajung vreodata sa-mi pun aceasta intrebare. |
|
|||
|
|||
![]()
Ma refeream la faptul ca nu recunoaste pe sfinti, numindu-i "persoane presupuse desavarsite". Daca noi ne indoim de sfintenia unui Sfant, oare ce e Fani?
|
|
|||
|
|||
![]()
Citind acest thread haotic.. mi-am amintit despre lecturile mele despre apostazie.
Din cat am inteles, apostazia este o lepadare de Hristos atat de subtila, incat crestinii de ocazie NU o vor observa. Apostazia (din cat am inteles eu) este o substituire abila a crestinismului (in esenta lui) uzand de concepte crestine: Iubire, Libertate, Viata, Adevar...etc. Ea va fi foarte dulce auzului.. ca mierea va fi! Invatatura apostatica este fixata pe viata pamanteasca, pe material, pe bunastarea oamenilor aici si acum! Ma gandeam acum doua zile sa deschid un thread despre aceasta (pericolul apostaziei in viata crestinului). Intamplator (sau nu!) postarea fratelui Zaharia mi-a dat niste raspunsuri la intrebarile mele. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne ajjuta!
Pedepseste-ne Doamne in viata aceasta si nu in cea viitoare. * Last edited by florinbrasov0; 08.03.2010 at 19:08:44. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cand binele nu mai e bine si raul nu mai e rau | dobrin7m | Generalitati | 19 | 29.11.2010 12:16:22 |
Sotia istorica | gabrined | Intrebari utilizatori | 1 | 07.07.2010 07:46:00 |
sotia lui cain | rafella | Generalitati | 14 | 19.06.2010 21:03:21 |
Sotia cea impodobita | enasonia | Intrebari utilizatori | 45 | 20.04.2010 14:50:40 |
|