![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Cat a mai suferit bietul Moise pentru voi ! Cu adevarat nu-l meritati deloc !
|
|
|||
|
|||
![]()
Tampitii de ei acum se cearta cu Moise... Bine ca este Bun. Ajuta-i Doamne ca la Maicuta Ta este nadejdea !
|
|
|||
|
|||
![]()
D-aia i-a lepadat Dumnezeu. Ca au inimile impietrite ! ei il rastignesc pe Dumnezeu in fiecare clipa ! Dar se dau destoinici si neprihaniti !
Repet : RUSINE EVREILOR PAGANI ! |
|
|||
|
|||
![]()
Rusine evreilor pagani !
|
|
||||
|
||||
![]()
Florine, gata, stim si noi adevarul despre ei.
Eu propun sa se inchida thread-ul acesta pentru a nu se mai recurge la asemenea certuri. Vad ca din toata astea sute de raspunsuri, doar 2-3 chiar au tinut de subiectul initial (dictionar vicleano-roman). |
|
|||
|
|||
![]()
Ce interes ar avea Maicuta, draga Florin sa se roage pentru unul care-i osandeste poporul in care s-a nascut si nu intelege macar ca dragostea spala multe pacate pe lumea asta?
|
|
|||
|
|||
![]()
Iubesc sa te iubesc iar mai presus de orice il iubesc pe mantuitorul si dumnezeul nostru si pe maicuta sfanta !
Au innebunit intrebatori cei nesimtiti ! Paganii ramana muti fara glas care nu se-nchina la cinstita icoana ta ! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca vreti sa va certati, creati un alt thread numit 'Cearta' sau pur si simplu vorbiti prin mesaje private. Prea a degenerat discutia asta. |
|
|||
|
|||
![]()
Na, ca-ncep iarasi...Abia terminaserati...
![]() Deci gata!
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Cum sare vrabia incoace si incolo, si cum zboara randunica, asa nu nimereste blestemul neintemeiat". |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Preotul roman | omnipod | Preotul | 21 | 09.03.2012 19:52:15 |
Dictionar forum | Melissa | Generalitati | 38 | 10.02.2011 10:26:18 |
A fi roman,o rusine | mihailt | Generalitati | 129 | 05.09.2010 19:52:32 |
Dictionar al scriitorilor romani (pentru cei interesati) | LapetiteMoc | Generalitati | 0 | 27.04.2010 11:38:20 |
Episcop roman rapit de k.G.B. | praxis | Intamplari adevarate | 2 | 18.11.2008 01:48:05 |
|