![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
nici chiar asa. Am auzit insa niste bolboroseli, ceva gen incantatie voodoo. Cand insa i-am intrebat dupa ce anume au vorbit si in ce limba au fost rostite acele cuvinte, nu au stiut ce sa raspunda. Ei insa uita un lucru elementar. Primii crestini vorbeau in limbi straine din necesitate, pentru a se putea intelege cu viitorul crestin in limba sa de bastina. Nu scrie nicaiari ca apostolii intr-o comunitate de crestini (sa zicem greci) se rugau in alte limbi, cum ar fi cartagineza. La ce ar fi folosit acest lucru, mai ales ca ceilalti crestini greci nu ar fi inteles nimic?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu crezi tu ca ar trebui sa citesti mai intai toate pasajele in care se vorbeste despre umplerea Duhului Sfant si vorbire in limbi? Sunt doar trei: Ierusalim, Cezareea, Efes. Last edited by penticostalul; 06.02.2012 at 23:37:37. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Toate discutiile din topicul Secte si Culte - cel putin cat am putut sa urmaresc eu - nu fac altceva decat sa inflameze spiritele. Indiferent care este subiectul dezbatut, argumentatia devine violenta si patimasa, si asta intrucat combatantii - de confesiuni diferite - au pozitii evident ireconciliabile.
Ma indoiesc ca are cineva vreun folos duhovnicesc din tot acest balamuc, strain cu totul de spiritul crestin. Poate ar fi bine sa ne intrebam, inainte de a scrie un mesaj, daca cu adevarat avem ceva de spus celorlalti spre folosinta sau doar ne varsam umorile iritati de parerea altcuiva aflata in conflict cu a noastra. |
|
||||||||
|
||||||||
![]() Citat:
Voi la ce capitol sunteti? Citat:
Citat:
Chiar si daca 90% gandesc astfel, toti vad ca cei din jur procedeaza asa si tac din gura. Citat:
Citat:
Citat:
![]() Citat:
In general rugaciunea este asociata cu pacea si linistea nu cu zgomotul ca la piata. Cine devine penticostal nu devine pentru ca ii place atmosfera in cauza. Are alte motive pentru care o tolereaza pana la urma si nestiind cum este de fapt rugaciunea reala orice substitut poate fi la fel de bun. Citat:
Deci da, este binevenita. |
|
||||
|
||||
![]()
Am impresia că-i dau la cap când scapă boii pe arătură!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
TARE VA MAI RATACITI. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
dar nu credeti ca ce se intampla in cultul penticostal nu seamana cu ce citim in Biblie? ca in Biblie nu am vazut nicio lucrare neziditoare iar ce a fost neziditor, ca in cazul corintenilor, a fost corectat imediat de apostol, dar asa ceva nu se intampla la penticostali, care nu respecta Scripturile, ei bolborosesc cu voce tare in adunare iar carismaticii cred ca acea cadere pe spate este "blessingul" Duhului Sfant ! sunteti din armata satanei si vreti sa distrugeti crestinismul, pentru ca faceti lucrarile demonilor ! |
|
||||
|
||||
![]()
Care e diferenta intre miscarea penticostala si miscarea carismatica in ceea ce priveste darurile Duhului Sfant?
Citisem undeva ca "miscarea penticostala sustine ca vorbirea in limbi este semnul fizic al botezului cu Duhul Sfant, iar miscarea carismatica sustine ca poti sa fii botezat cu Duhul Sfant fara sa capeti vorbirea in limbi", http://www.crestinulazi.ro/cazul-str...ismatic-2.html dar cred ca e o preconceptie legata de penticostali, doar asta ar insemna ca toti "sa se straduie" sa vorbeasca in limbi, ajungandu-se la ceea ce am spus anterior, inducere psihica. |
|
|||
|
|||
![]()
data viitoare sa-i intrebati modalitatea pe care au folosit-o pt a obtine acele limbi, o sa va ingroziti, sunt similitudini evidente cu practicile orientale!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Miscarea Legionara | anonim97 | Generalitati | 366 | 26.08.2013 13:58:23 |
Miscarea Sfantului Graal | alexandra28again | Generalitati | 4 | 16.07.2008 19:40:13 |
|