![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si tiganii nostri au facut destule, oricum nu se compara cu cate au facut mafiotii, atat in Italia cat si in Statele Unite. Partea de vina sa o recunoasca tiganii, noi ca romani nu avem de ce sa ne simtim vinovati pentru faptele lor, fiecare sa raspunda pentru faptele sale. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Vezi cum e tendinta asta stupida de a pune etichete? Nici mie nu imi place, nu am spus ca e chiar normal ce fac italienii sau alte popoare cand ne judeca. Dar ba da, SUNT in masura sa judece faptele noastre atunci cand mergem in tara lor si provocam haos si probleme. Ca daca ar veni mafia italiana in Romania sa iti rada in fata in timp ce isi face treburile murdare nici tu nu ai tacea din gura, pe principiul ca nu ai de ce sa le judeci faptele. Si stai linistita, ca nu numai rromii fac prostii prin alte tari. Romania nu si'a capatat imaginea proasta numai din cauza lor. Si din pacate, chiar nu poate fi fiecare pentru faptele sale. Cand esti cetateanul unei tari, orice vei face dincolo de hotare va afecta imaginea tarii tale. Asa cum lumea, vazand un copil prost crescut, va spune ca parintii sunt de vina. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Nu suntem deloc de neam cu latini,ADNul o arata clar,latini,adica italieni nordici sunt R1B,o anumita subramura,pe linie paterna.
Vedetzi cum se pronuntza alfabetul in sarba,adica literele,sunt exact ca in romana.Ma refer la pronuntzia normala cu a,bâ,câ,dâ etc nu la cea frantuzita ca a ,be, ce, de, e ,ef etc. Pentru ca nu exista in latina,diacriticele,â,ă,sh,ț ,z nu exista in latina la fel,dar in limbile slave sudice si limba romana,exista. Poftitzi si convingetzi-va: http://www.youtube.com/watch?v=K4Qv_s6dD8Q Cum se zice in sarba la găină? cocoshca.Exact asa cu diacritice,cum se aude. La cocosh? Puică,exact cum e scris cu diacritice. http://www.youtube.com/watch?v=QmU40cx5iNE (aci vedetzi ca la gaina se zice cocoshca) Si mai sunt alte multe cuvinte foarte asemanatoare.Nicio limba europeana,din categoria limbilor indo-europene,nu mai are aceste diacritice exceptand limbile slavice si limba romana. Noi am luat cuvinte latine dar le pronuntzam cu diacritice,romaneste. Incetatzi mai fratzilor sa sustinetzi absurditatzile astea,noi suntem un popor de pastori si agricultori si Imperiul Roman a venit sa ia Dacia si Tracia (Tracia e unde e acum Grecia de Nord,Yugoslavia si Bulgaria) sa aibe de la ei mancare. Asta imi aduce aminte ca unii au vrut ca sa faca limba noastra sa para mai latina,sa scoata litera j sa o inlocuiasca cu litera i. Si cineva a venit la academie si i-a intrebat:cum o sa scrietzi coji? Si discutzia s-a incheiat :)) .
"și dacă orb pe orb va călăuzi, amândoi vor cădea în groapă." - nu luati de bun tot ce scriu eu. Last edited by mihailt; 18.01.2012 at 23:04:41. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu am murit de ras. Bun topic asta, cel cu nespalatul si cel cu pamantul plat (bine, cand nu se ia lumea la cearta). Pana la urma, titlul este SA RADEM.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Oricine uita sa isi ia pastilele poate intra pe un forum si incepe sa isi "expuna" propriile invataturi si convingeri. Doamne mare e gradina ta.
|
||||
|
||||
![]()
eu am o singura opinie privind popoarele cu care suntem sau nu inruditi. Ma pot considera frate (ma rog sora) cu un neam care are aceeasi credinta ortodoxa ca si mine. Si atat! Restul oamenilor din orice neam ar face parte, imi sunt tot frati pentru ca toti oamenii suntem fii Lui Dumnezeu, dar doar fratii intru credinta imi sunt cei in care imi pot pune increderea.
|
|||
|
|||
![]()
Sarbii pe langa ca sunt de o credinta cu noi mai sunt si de acelasi sange.
De cand NATO a bombardat obiective civile din Serbia de Sfintele Pasti,nu mai suport NATO si jidovitzi care au intaratat pe bosnieci (care sunt sarbi) sa se separe de sarbi. Numai cineva pe care il inseala dracii poate sa nege toate dovezile stiintzifice (si normal sunt mult mai multe decat am prezentat aci) si sa sustzina in continuare prostia ca romanii sunt latini. Apoi vedetzi sonoritatea numelor oraselor dacice,Sucidava,Petrodava etc ca asa sunt mentzionate in documentele latine/grecesti,astea sunt nume cu sonoritate slavica. Noi suntem tradatori,ca ne-au inselat dracii,ca Serbia nu ne-a atacat vreodata,ca ei stiu ca suntem fratzi de sange cu ei,da romanii insista sa ia din pamantul Bulgariei,au dat voie la NATO sa mearga sa bombardeze obiective civile in Serbia de Sfintele Pasti,folosind spatziul aerian al Romaniei,acum au acceptat sa puna aci scutul acela anti-racheta etc. Si acum insista in continuare cu prostia de a nu se apropia de Rusia,prefera sa fie exterminat din neamul nostru de unii inselatzi de draci.
|
||||
|
||||
![]()
@mihailt: e chiar așa de greu să încerci să folosești diacriticele de care făceai vorbire mai sus sau chiar să nu le folosești decât să violezi încontinuu scrisul cu aberațiile "sh", "tz"?
Mă mir că nu scrii "ca^ine".
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Comunicatul BOR referitor la protestele romanilor | maria32 | Generalitati | 7 | 23.01.2012 01:52:10 |
apropo' de increderea in Dumnezeu si in noi | Mirela0110 | Generalitati | 15 | 11.11.2011 15:45:57 |
Despre pedeapsa capitala ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 20.03.2011 01:47:38 |
Pedeapsa capitala | Dia20_diana | Eutanasia | 82 | 21.01.2011 23:14:24 |
Apropo de conspiratii | The_Fallen | Generalitati | 44 | 22.06.2010 00:42:13 |
|