Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.11.2012, 13:32:34
Solveig's Avatar
Solveig Solveig is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.02.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Chiar si acolo scrie ca sunt produse din fragmente de virus. Nu exista vaccinuri cu virus viu ( ca si cum ti-ai injecta virus gripal propriu-zis), ca tot veni vorba.
"Vaccinul homeopat" nu ma incanta absolut deloc; cred ca cea mai buna varianta de intarire a imunitatii ramane alimentatia corecta..
Reply With Quote
Vechi 26.11.2012, 13:44:08
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Solveig Vezi mesajul
Chiar si acolo scrie ca sunt produse din fragmente de virus. Nu exista vaccinuri cu virus viu ( ca si cum ti-ai injecta virus gripal propriu-zis), ca tot veni vorba.
"Vaccinul homeopat" nu ma incanta absolut deloc; cred ca cea mai buna varianta de intarire a imunitatii ramane alimentatia corecta..
Fragmente de virus nu e tot una cu "virus viu".
Ba exista si cu virus viu (atenuat).

Nu toate sunt injectabile, sunt si orale (vezi link -urile).

Ala "homeopatic" e pura excrocherie (zahar/apa chioara).
Reply With Quote
Vechi 26.11.2012, 18:29:01
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul

Aline, de ce să iau vaccinul ăsta? Ce rost are? De 3 ani nu mai cunosc ce aia o gripă. De ce să apelez la ceva nesigur, când pentru mine foarte sigură e cura de cătină cu miere, porumbele, păducelul, grapefruit, miere de albine cu scorțișoară, dulceața de măceșe, brocoli, patrunjel, bors, moare, varza murata, ceai de tei + cuisoare si multe altele...
Reply With Quote
Vechi 26.11.2012, 18:33:05
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
mare minune si catina asta. am inceput anul asta un tratament cu catina si miere la puiuti si rezultatul a fost uimitor:am facut slalom printre virusuri. In timp ce majoritatea copiilor de la gradi/scoala erau raciti, noi am scapat foarte usor(comparativ cu alti ani cand crizele de tuse , nas infundat, secretii nazale foarte apoase tineau cu saptamanile).
Slava Domnului ca ne-a lasat la indemana natura!
Mă bucur să aud că sunt rezultate. Dacă am pricepe noi ce daruri avem în natură și cum le ocolim noi, apelând la medicamente și vaccinuri...Cei care pricep pe propia lor piele pot conastata că medicamentele sunt de domeniul trecutului. La fel și cu vaccinurile astea.
Reply With Quote
Vechi 26.11.2012, 18:35:45
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Solveig Vezi mesajul
E mai prudent sa ne intarim imunitatea prin metode mai blande.
Sunt de acord cu tine, mai exact, întărirea imunității pe cale naturală și nicidecum indusă prin vaccinuri.
Reply With Quote
Vechi 26.11.2012, 18:43:26
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Sunt de acord cu tine, mai exact, întărirea imunității pe cale naturală și nicidecum indusă prin vaccinuri.
Nu functioneaza la orice boala.
Nu functioneaza la oricine.
Nu au la baza nici un studiu serios.

Cu substante/plante luate la intamplare in ideea ca POATE au un efect asupra sistemului imunitar.
Cand afli daca au avut (si probabil in multe cazuri nu) poate sa fie prea tarziu.
Reply With Quote
Vechi 26.11.2012, 18:45:24
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Aline, de ce să iau vaccinul ăsta? Ce rost are? De 3 ani nu mai cunosc ce aia o gripă. De ce să apelez la ceva nesigur, când pentru mine foarte sigură e cura de cătină cu miere, porumbele, păducelul, grapefruit, miere de albine cu scorțișoară, dulceața de măceșe, brocoli, patrunjel, bors, moare, varza murata, ceai de tei + cuisoare si multe altele...
Tocmai, ca chestiile la care faci tu propaganda sunt "ceva nesigur".
Cum ziceam mai sus, nu au la baza nici un studiu, pe cand vaccinurile da.

Iar cu gripa..poat ca n-ai intrat in contact (transmisibil) cu persoane care au.

Si aici vorbim inclusiv si mai ales de boli serioase, nu o banala gripa sezoniera.

Chiar si cu gripa, daca prindeai gripa spaniola de exemplu, care a omorat intre 50 si 100 milioane de persoane intr-un an de zile, iti trecea cheful de glume cu catina, porumbele, scortioara si altele asemenea.

Last edited by AlinB; 26.11.2012 at 18:48:36.
Reply With Quote
Vechi 26.11.2012, 18:53:23
Solveig's Avatar
Solveig Solveig is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.02.2010
Implicit

Citat:

Exact- unele contin virus viu atenuat , altele fragmente de virus- de obicei proteine de suprafata. Ziceam doar ca nu exista cu virus viu "neatenuat" :))
Cele mai periculoase sunt cele cu virus viu atenuat.
Sigur ca la nivel de studii in acest sens nu exista o opinie clara daca pot produce boli imunologice/autoimune neurologice, dar nu stiu studii prospective daca s-au facut pe o perioada atat de lunga, in populatie generala. Oricum, cam orice manual invata ca exista legatura.. si e logic sa existe, de vreme ce dezechilibreaza sistemul imunitar.
Reply With Quote
Vechi 26.11.2012, 19:05:30
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Nu functioneaza la orice boala.
Nu functioneaza la oricine.
Nu au la baza nici un studiu serios.
Ha, ha...mă faci să râd. Nu funcționează că spui tu? Păi normal că nu sunt studii...ce e bun e demontat în fel și chip de mai marii care "conduc". Studiul China poate îți sună cunoscut.

Citat:
Cu substante/plante luate la intamplare in ideea ca POATE au un efect asupra sistemului imunitar.
Nimeni nu spune să iei substanțe/plante la întâmplare.

Citat:
Cand afli daca au avut (si probabil in multe cazuri nu) poate sa fie prea tarziu.
Pe ce te bazezi în afirmația asta? Păi dacă noi am avea o alimentație mereu preventivă...nu crezi că boala nu ar avea de a face cu tine? E greu de înțeles? Sau chiar refuzi să pricepi? Nimeni nu spune când ai o boală să te bazezi numai pe calea naturală, mai ales când ai de a face cu o boală serioasă. De asta sunt medicii să ne ajute...dar de ce să iau medicamnete, când am atâtea medicamente în natură? Doar pentru că tu nu ești de acord?

Nu-ți imagina că ocolesc medicii, dar ceea ce pot face eu, de ce să las rezolvarea problemei, a bolii, în seama medicului? Spre exemplu o carie nu ai cum să o vindeci pe cale naturală...ci numai medicul stomatolog o poate rezolva. Dar pe viitor pot să mă informez care sunt sursele naturale de calciu și cum se asimilează ele corect...și astfel să previn pe cât posibil o nouă carie. La fel cu colesterolul, triglceridele din sânge...de ce să iau medicamente pentru scăderea colesterolului când pot foarte ușor și sigur să reduc acest nivel prin reducerea grăsimilor din alimentație? Eu am trecut print-un asemenea experiment, când medicul mi-a recomondat medicamente pentru scăderea colesterolului, și mi-a spus că oricât aș mânca eu de corect tot nu o să reușesc să scad colesterolul. Eu nu am luat nici un medicament și i-am demonstrat că teoria lui nu stă în picioare și că e o teorie oarbă.
Reply With Quote
Vechi 26.11.2012, 19:27:56
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Tocmai, ca chestiile la care faci tu propaganda sunt "ceva nesigur".
Cum ziceam mai sus, nu au la baza nici un studiu, pe cand vaccinurile da.
Și tu ce propapagandă faci? Sunt mult mai sigure cele naturale

Citat:
Iar cu gripa..poat ca n-ai intrat in contact (transmisibil) cu persoane care au.
Ai impresia că sunt pe Lună și de acolo vorbesc cu voi?

Citat:
Si aici vorbim inclusiv si mai ales de boli serioase, nu o banala gripa sezoniera.
Așa cum vorbim de boli banale, putem vorbi și de boli serioase. Dar văd că nu pricepi că eu trâmbițez nu vindecarea bolii, ci prevenirea bolii. Bineînțeles că sunt și metode naturale de vindecare a bolii, dar aici nu mă bag, nu sunt dietoterapeut. Când spun preventiv mă refer încă din timpul sarcinii mama să-și pregătească puiulețul...adică să ia seama la ce mănâncă, la fel și în timpul alăptării...apoi alimentația pe care i-o oferă de asemenea poate fi preventivă. Și chiar dacă nu s-ar respecta acești pași...și maturi fiind ne putem întări sistemul imunitar și preveni o grămadă de boli (cardiovasculare, cancer, cancer de colon etc).

Citat:
Chiar si cu gripa, daca prindeai gripa spaniola de exemplu, care a omorat intre 50 si 100 milioane de persoane intr-un an de zile, iti trecea cheful de glume cu catina, porumbele, scortioara si altele asemenea.
Cei cu cătină, porumbele etc la activ...nu ar ști ce sunt bolile astea... Slăbiciunea oamenilor în fața bolii vine tocmai dintr-o alimentație defectuaosă care nu se bazează pe legume și fructe, așa cum Dumnezeu ni le-a lăsat...iar primii care cad în fața bolii sunt cei care nu vor să audă ce e ăla păcat și ce a e aia spovedania. Sistemul imunitar nu se întărește numai prin legume și fructe, mai avem de făcut și altele, dar cu siguranță le știi.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sfinți catolici ai secolului al XX-lea. Mihnea Dragomir Biserica Romano-Catolica 6 15.12.2011 17:54:46
666 confuzia secolului andreicozia Generalitati 250 04.04.2011 23:51:50
Vaccinarea are efecte negative Iustin32 Generalitati 113 23.01.2011 16:21:40
Pericolul nestiut al vaccinurilor Iustin32 Generalitati 65 29.12.2009 22:23:12
problema medicala mathly24 Generalitati 8 25.09.2007 17:33:38