![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Vaccinul homeopat" nu ma incanta absolut deloc; cred ca cea mai buna varianta de intarire a imunitatii ramane alimentatia corecta..
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ba exista si cu virus viu (atenuat). Nu toate sunt injectabile, sunt si orale (vezi link -urile). Ala "homeopatic" e pura excrocherie (zahar/apa chioara). |
|
|||
|
|||
![]()
Aline, de ce să iau vaccinul ăsta? Ce rost are? De 3 ani nu mai cunosc ce aia o gripă. De ce să apelez la ceva nesigur, când pentru mine foarte sigură e cura de cătină cu miere, porumbele, păducelul, grapefruit, miere de albine cu scorțișoară, dulceața de măceșe, brocoli, patrunjel, bors, moare, varza murata, ceai de tei + cuisoare si multe altele...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt de acord cu tine, mai exact, întărirea imunității pe cale naturală și nicidecum indusă prin vaccinuri.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu functioneaza la oricine. Nu au la baza nici un studiu serios. Cu substante/plante luate la intamplare in ideea ca POATE au un efect asupra sistemului imunitar. Cand afli daca au avut (si probabil in multe cazuri nu) poate sa fie prea tarziu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum ziceam mai sus, nu au la baza nici un studiu, pe cand vaccinurile da. Iar cu gripa..poat ca n-ai intrat in contact (transmisibil) cu persoane care au. Si aici vorbim inclusiv si mai ales de boli serioase, nu o banala gripa sezoniera. Chiar si cu gripa, daca prindeai gripa spaniola de exemplu, care a omorat intre 50 si 100 milioane de persoane intr-un an de zile, iti trecea cheful de glume cu catina, porumbele, scortioara si altele asemenea. Last edited by AlinB; 26.11.2012 at 18:48:36. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cele mai periculoase sunt cele cu virus viu atenuat. Sigur ca la nivel de studii in acest sens nu exista o opinie clara daca pot produce boli imunologice/autoimune neurologice, dar nu stiu studii prospective daca s-au facut pe o perioada atat de lunga, in populatie generala. Oricum, cam orice manual invata ca exista legatura.. si e logic sa existe, de vreme ce dezechilibreaza sistemul imunitar.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Nu-ți imagina că ocolesc medicii, dar ceea ce pot face eu, de ce să las rezolvarea problemei, a bolii, în seama medicului? Spre exemplu o carie nu ai cum să o vindeci pe cale naturală...ci numai medicul stomatolog o poate rezolva. Dar pe viitor pot să mă informez care sunt sursele naturale de calciu și cum se asimilează ele corect...și astfel să previn pe cât posibil o nouă carie. La fel cu colesterolul, triglceridele din sânge...de ce să iau medicamente pentru scăderea colesterolului când pot foarte ușor și sigur să reduc acest nivel prin reducerea grăsimilor din alimentație? Eu am trecut print-un asemenea experiment, când medicul mi-a recomondat medicamente pentru scăderea colesterolului, și mi-a spus că oricât aș mânca eu de corect tot nu o să reușesc să scad colesterolul. Eu nu am luat nici un medicament și i-am demonstrat că teoria lui nu stă în picioare și că e o teorie oarbă. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
![]() Citat:
Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfinți catolici ai secolului al XX-lea. | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 6 | 15.12.2011 17:54:46 |
666 confuzia secolului | andreicozia | Generalitati | 250 | 04.04.2011 23:51:50 |
Vaccinarea are efecte negative | Iustin32 | Generalitati | 113 | 23.01.2011 16:21:40 |
Pericolul nestiut al vaccinurilor | Iustin32 | Generalitati | 65 | 29.12.2009 22:23:12 |
problema medicala | mathly24 | Generalitati | 8 | 25.09.2007 17:33:38 |
|