![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
...poti detalia...?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ce să detaliez? Ne e clară atitudinea ta privind Sfânta Predanie (din care fac parte scrierile Sinților Părinți)?
|
||||
|
||||
![]()
iar aduci in discutie Sfanta Traditie? Pentru tine Biblia chiar NU inseamna NIMIC? Uite unde a dus increderea oarba in traditie, la romano-catolici. Cu toate ca NU au nici un argument biblic, afara de traditia lor, ei cred ORBESTE ca papa e urmasul lui Petru apostolul. Ti se pare OK asta?
|
|
||||
|
||||
![]()
si aspropos, UNDE GRESESC EU?
|
|
||||
|
||||
![]()
si ai gasit ceva de episcop sau preot, asa cum spune apostolul Ioan sau Petru?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori" Last edited by DragosP; 19.01.2013 at 21:32:26. |
|
||||
|
||||
![]()
Păi citește odată catehismul șela și poate te lămurești singur.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate nu stii, dar Biblia e inclusa in Traditie/Predanie. Intreaba-l pe Dragos, ca sa nu zici ca se sparge "papistasu'" in figuri sa te convinga ca esti pe un drum gresit. Amice,ordinea descrescatoare a prioritatii e: Autoritatea Bisericii >Predania/Traditia>Biblia. E clar? Ok, nu ma crede pe mine, pe Dragos, pe orice ortodox sau catolic: intreaba orice preot. Pariez ca daca ti se pare ca duhovnicul e pe linga (ce ai inteles tu din) Biblie, treci lejer ascultarea de duhovnic in plan secund, tert, etc., dupa caz. Dar sa revenim on-topic: eu afirm ca apostolii erau episcopi. De ce crezi ca episcopul e centrul principiului ierarhic al Bisericii? Ah, am uitat: asta nu scrie EXPLICIT in Biblie. Last edited by celestial_pottery; 19.01.2013 at 21:38:13. |
|
||||
|
||||
![]()
very well amice. Deci Petru a fost papa, caci asa spune traditia NU?
Last edited by stefan florin; 19.01.2013 at 21:40:59. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ereziile yoghiste ale Maicii Siluana | mihailt | Biserica Ortodoxa Romana | 54 | 05.03.2014 21:17:15 |
Francmasoneria CONDAMNATĂ de Biserica Romano-Catolică | Decebal | Biserica Romano-Catolica | 1 | 18.08.2012 14:36:50 |
Casatoria intre o ortodoxa si un romano-catolic | oana_dinisoni | Biserica Romano-Catolica | 34 | 21.04.2011 00:18:17 |
Imperiul Romano-Bulgar | sovidiu | Generalitati | 3 | 13.12.2006 15:14:03 |
|