![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca nașă, veți face o mărturisire de credință, nu va fi un dialog de forma: "Corinusha, ai principii sănătoase de viață?" "Da, părinte! Fumez numai țigări cu filtru!".
"Fiți întelepți ca șerpii și nevinovați ca porumbeii" (Matei 10, 16-22) Last edited by Monnis; 20.11.2014 at 10:01:40. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De biserica va folositi de cel putin cateva ori in viata. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar vi s-ar parea corect, spre exemplu, sa fiti intrebata la poarta de intrare in oricare dintre institutiile mentionate cu cine ati votat si, in functie de raspuns, sa fiti lasata sa intrati sau sa vi se spuna sa plecati. Motive? Cel cu care ati votat s-a exprimat public impotriva construirii acelei institutii. Sau pur-si-simplu, parearea dumneavoastra vizavi de muzica difera de cea a directorului Operei Nationale. Va place muzicalul Fantoma de la Opera? Da? Pai domnului director nu ii place, va rog sa cautati alte metode de distractie/relaxare/culturalizare! Eu nu inteleg de ce ar trebui sa ii spun preotului ce parere am despre oameni si viata. Cu ce schimba asta situatia? Inteleg sa nu fiu lasat sa intru cu cizme si noroi pe talpa, spre exemplu. M-ar da afara din biserica pentru ca avem pareri diferite? Atunci avem o problema. ...Mare! http://www.hotnews.ro/stiri-esential...c-esential.htm |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pacat totusi ca observatiile tale se limiteaza doar la persoana mea. Imi rezerv dreptul de a crede ca nu sunt nici singurul, nici "cel mai" :). :)))) Ti-am oferit aceasta sansa doar astazi. Sper sa nu iti impute colegii pasivitatea mai tarziu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
https://www.youtube.com/watch?v=W2Cv5hZfOmk Warning: Video-ul de mai sus poate dauna grav IQ-ului. Citat:
Citat:
Crezi ca un ateu face fapte bune numai ca sa se laude? Last edited by abaaaabbbb63; 19.11.2014 at 18:01:09. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Permiteti'mi sa nu va cred cand spuneti ca ati lupta cu arma in mana pentru dreptul meu sa merg la biserica, bla blauri si vorbe in vant. Daca nu credeti in nimeni si in nimic, deci nu aveti absolut nici o credinta, nu ati fi in stare sa luptati pentru nimic. D-voastra si alti altei aveti doar papagal. Atat, nu aveti taria sa luptati pentru ceva, ci doar sa luati in bataie de joc, sa ridiculizati, asta stiti si atat puteti. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu sunt din provincie si nu am auzit sa fi spus vreun preot din orasul meu la predica cu cine sa voteze enoriasii. Cei care au facut-o au fost deja mediatizati. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca preotul e cum nu ne convine sa mergem smeriti la el si sa ii spunem ,eu stiu pe cineva care la spovedanie a spus parintelui si unele aspecte care o deranjau in biserica. Last edited by anita; 20.11.2014 at 09:45:00. |
|