![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mirean,de ce interpretezi?Aici Marius_daniel se refera le ortodoxia noastra care INCEPE SA SCARTAIE,SA SE MURDAREASCA.Cea curata se pastreaza la SFANTUL MUNTE ATHOS,din Grecia.Asta a vrut sa spuna.
|
|
|||
|
|||
![]()
MIREAN
Probabil la varsta ta nu ai auzit inca faptul ca mai sunt si alte Biserici ortodoxe,nu numai B.O.R.O sa enumar eu cateva ca sa stii si tu:Biserica rusa,sarba,greaca,bulgara.Cand vorbesc de Biserica ortodoxa ma refer la toate acestea,nu numai la B.O.R. |
|
|||
|
|||
![]()
sa inteleg ca voi desconsiderati biserica ortodoxa romana?
|
|
|||
|
|||
![]()
Cum mai intorci cuvintele,doar ca sa te afli in treaba...???.Nici nu trebuie sa ne pierdem vremea raspunzandu-ti.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ha, ha, uite ca scirtiie si pe acolo Sa privim catre Ortodocsii care au vina( MAcedonienii(a lui Pavel), Sirbii, Rusii, Georgienii(adevarati ortodocsi ai muntilor, oemeni iubitori dar severi in dragostea lor gata sa moara ACUM pentru dreapta Credinta(i-am cunoscut personal))Daca vreodata va fi nevoie sunt convins ca ne vor primi ca pe niste frati cu bratele deschise. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ochiul interior | Florin-Ionut | Teologie si Stiinta | 23 | 21.05.2018 14:27:49 |
Adevarul interior sau exterior omului; Realitate sau falsitate interioara a oamenilor | Tangun | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 90 | 05.08.2011 20:33:11 |
Blasfemia unor adventiști la adresa Bisericii lui Hristos: un cult antropofagic | doctor_faustus | Secte si culte | 5 | 28.11.2010 23:47:42 |
Nu mai imi gaseam linistea si echilibrul interior | Ioan_Ciobota | Generalitati | 1 | 12.05.2007 01:58:05 |
|