Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.02.2016, 20:49:41
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional Vezi mesajul
Imagine creata de unii dintre voi, sub atentele indicatii date de locotenentii lui Remus Cernea.
Si in aceea ocazie, la fel ca si in cazul Bodnariu, s-a vazut mentalitatea alienata a noilor filozofi fara de niciun Dumnezeu:
"Biserica tre' sa fie tapul ispasitor pentru moartea unor tineri care ascultau... muzica rock intr-un club in care se desfasurasera spectacole... sataniste!"
Unii mai gandesc si cu propriul cap, prost sau bine, nu va este voua sa judecati, pe langa ca sunteti crestin, dar poate mai bine sa judeci cu propriul cap, decat cu capul pastorului.
Reply With Quote
Vechi 27.02.2016, 20:57:06
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ion Pop Vezi mesajul
Ati primit deja oferta de munca de la Barbeveretus? Se pare ca aveti calificarea necesara.

deci judecatorii trebiue pe viitor sa dea decizii in urma analizelor statistice.

Aceasta se pare ca spune: copiii romanilor vor fi pe viitor orfani.....

Ce bine de ei...Ura....

Doar ajungeau prea multi cu studii superioare, dupa bataia de acasa.
Ce treaba am eu cu Barnevernetul? Adica nu pot avea o parere sau sa gandesc o chestie, ca imediat trebuie sa am treaba cu nu stiu cine. Aveti deja o boala, toti astia care sustineti cauza asta, suferiti de conspiratita cronica.
Toti au ceva cu romanii, noi suntem buricul pamantului, sunt invidiosi pe situatia noastra si pe desteptaciunea noastra si vor sa ne faca rau, mai ales ortodocsilor.
Tot inainte cu bataia, tot asa sa o tineti.
Reply With Quote
Vechi 27.02.2016, 23:30:37
Penticostalul Traditional Penticostalul Traditional is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.02.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de aubergine Vezi mesajul
eu m-am scarbit de biserica, mai bine zis de preoti, nu de credinciosi, dupa experienta din biserica, si nu din auzite ca el.
Cel mai bine ar fi sa ne scarbim de noi. Ca am avea multe motive. Dar e mai comod sa infieram pe altii cu manie proletara.
Citat:
Patriarhul, in schimb, nu cred ca facea rau daca mergea la locul cu pricina
Mda, cunosc strategia. Daca ar fi ajuns vreo trei sutane sa faca o slujba p-acolo, ar fi TURBAT "umanistii": "- Bah, ce-or cauta astia aici, n-au biserici unde sa prosteasca fraierii si babele habotnice? De popi avem noi acum nevoie, sau de pompieri, medici si psihologi?"
Nu fac ei o gura cat o sura ca religia nu are ce cauta in scoli sau in orice loc public? Acum s-au razgandit si i-ar fi vrut pe preoti in cluburi? Sau au vrut doar un tap ispasitor? Daca ar fi sa gandesti cu mintea ta, ce ai crede?
Citat:
Bondarii au gresit. Dar Barnevernetul a actionat disproportionat, intru distrugerea familiei, dupa planul si strategia ateist - LGBT - ista pe care o urmeaza consecvent de ani de zile.

Last edited by Penticostalul Traditional; 27.02.2016 at 23:38:48.
Reply With Quote
Vechi 28.02.2016, 15:23:09
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional Vezi mesajul
Cel mai bine ar fi sa ne scarbim de noi. Ca am avea multe motive. Dar e mai comod sa infieram pe altii cu manie proletara.
Mda, cunosc strategia. Daca ar fi ajuns vreo trei sutane sa faca o slujba p-acolo, ar fi TURBAT "umanistii": "- Bah, ce-or cauta astia aici, n-au biserici unde sa prosteasca fraierii si babele habotnice? De popi avem noi acum nevoie, sau de pompieri, medici si psihologi?"
Nu fac ei o gura cat o sura ca religia nu are ce cauta in scoli sau in orice loc public? Acum s-au razgandit si i-ar fi vrut pe preoti in cluburi? Sau au vrut doar un tap ispasitor? Daca ar fi sa gandesti cu mintea ta, ce ai crede?
Bondarii au gresit. Dar Barnevernetul a actionat disproportionat, intru distrugerea familiei, dupa planul si strategia ateist - LGBT - ista pe care o urmeaza consecvent de ani de zile.
Pentru ca un om să nu observe neregulile din jur și pentru a fi un credincios așa cum cere biserică, necesita o credință de oiță care trăiește în universul propriu, frumos, fără a observa nimic din jur și tăierea completă a simțului critic. Chiar și scârbirea de propria persoană nu poate să ajute, dacă ești construit din fire să nu fii un credincios standard.
Nu cred ca preoților trebuie să le pese de gură lumii, ci să își urmeze misiunea pe care o au, de a mângâia sufletele rânite. Problemă este ca dacă îți pasă mai mult de gură lumii decât de misiunea pe care o ai, iar în plus mai și crezi ca unii sunt sataniști care merită aa moară, nu știu ce creștin mai poți fii.
Nu cunosc această strategie ateistă de care vorbiți dar cred ca românii creștini, au un schimb un fel de mânie a persecuției. Ei tot timpul cred ca ateii diabolici vor să îi distrugă pe ei și familia lor, un reflex al predicilor din biserică. Ce spuneam mai devreme, românii suferă de conspiratita cred ca ateii au ceva cu ei. În Norvegia nu știu dacă prea ține teoria, credincioșii se pot desfășura liber, nu cred ca sunt persecutați sau discriminați. În România ateii sunt destul de virulenți și încearcă să răspândească ideea ca Biserică e de vină pentru tot, dar cred ca ceea ce pot să facă creștinii este să nu bage în seamă aceste atacuri, ci să se comporte în continuare ca niște creștini, oricum, fum fără foc nu iese, mai au și ateii dreptate câteodată, nici creștinii nu sunt nevinovați.

Last edited by aubergine; 28.02.2016 at 15:33:28.
Reply With Quote
Vechi 28.02.2016, 16:30:36
delia31's Avatar
delia31 delia31 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.01.2010
Implicit

Pentru cei care fac apologia sistemului norvegian de protectie a copilului si considera ca asa-zisa vatamare corporala a unui copil de catre propriii parinti ar avea pe termen lung consecinte mai grave decat vatamarea sufleteasca, in cazul in care acestia ar fi plasati in familii de homosexuali. Fiindca tre sa fii orb sa nu observi in ce scop face Barnevernetul atata exces de zel, cica spre binele copiilor.

Din 2014, directorul Barnevernet, Norvegia este doamna Hege Hovland Malterud, de profesie medic, de orientare lesbiană, care a fost aleasă în 2009 în Consiliul Eparhial al orașului Oslo, din cadrul Bisericii Norvegiei.

În 2009, cinci din cei șapte membri ai acestui Consiliu au declarat că vor lucra asiduu pentru acordarea de drepturi depline în Biserică persoanelor homosexuale.

Hege Malterud este membră a Apen Kirkegruppe (Grupul pentru o Biserică Deschisă), o mișcare radicală înființată acum 40 de ani, ce astăzi deține practic controlul în Biserica Norvegiei.
De mai mulți ani, Hege Malterud sprijină plasarea copiilor răpiți în „familiile” formate din persoane de același sex și se pronunță pentru cununia religioasă pentru asemenea cupluri. (https://translate.google.ro/translat...%3Fcid%3D16088 )

Mai multe detalii - European Apostolic Leaders

Last edited by delia31; 28.02.2016 at 17:05:41.
Reply With Quote
Vechi 28.02.2016, 16:46:46
delia31's Avatar
delia31 delia31 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.01.2010
Implicit

Reply With Quote
Vechi 28.02.2016, 17:39:40
Ion Pop Ion Pop is offline
Banned

Data înregistrării: 19.02.2011
Locație: Tinuturile Rinului, Germania
Implicit

Citat:
Nu este vorba de bataie, Doamna, este vorba de dreptul parintilor de a-si educa copiii.

V-ati intrebat vreodata de ce barvebernetus si alte organizatii surori din alte tari reactioneaza asa de dur cand aud de o palmuta data la fundul copilului?

Ati auzit de Zuchthaus? in traducere romaneasca casa de corectie?

Pe la 1600 au aparut aceste Zuchthaus. In aceste Zuchthaus erau dusi servitorii care dupa parerea stapanilor nu se purtau cu destul respect. Un stapan de casa putea in orice zi sa ia de mana fata servitoare si sa o interneze in aceasta institutie de corectie fara hotarare judecatoreasca.

Aici primeau un regim sever de munca si bataie (dar bataie din aceea zdravana). Eliberarea se facea numai daca casa de corectie primea un alt slujinic, pentru ca aceste case aveau si scop productiv.

Tot in aceste Zuchthaus erau internati si bolnavii psihic, copii orfani.

Sute de ani copiii orfani ajungeau la Zuchthaus, adica casa de corectie. Aici erau educati in vest prin violenta fizica, cum noi nu ne putem imagina. Pana in anii 1960 tot violenta fizica a dominat educatia in casele de copii din vest.

Acum apare televiziunea si presa, iar copii ajunsi adulti au cerut despagubiri.

Acum au intors foaia, din institutii de educatie prin munca si bataie, casa copiilor, au devenit institutii pentru drepturile copiilor numite protectia copiilor.

Si acum vaneaza pe fiecare cetatean cinstit care indrazneste sa aplice o plamuta.

Iar rezultatul este ca casele de copii, inainte Zuchthaus, sunt din nou superaglomerate, de data acesat cu copii victime ale sistemului, nu copii orfani.
Reply With Quote
Vechi 28.02.2016, 18:11:52
Ion Pop Ion Pop is offline
Banned

Data înregistrării: 19.02.2011
Locație: Tinuturile Rinului, Germania
Implicit

Uite si organizatia devenita celebra ia cuvantul. Au dreptate, in Norvegia nu se comit abuzuri de catre autoritatile statului.

La o palmuta se impune scolarizare.

Daca copilul povesteste la scoala in "lectile de interogare a copilului" ca a fost batut atunci sunt lasati parintii fara copii.

https://www.youtube.com/watch?v=yYKZYftTtVE
Protecția Copilului din Norvegia, primele explicații

Si la comunisti copiii erau interogati la scoala sau de catre prieteni, pe urma il ridica securitatea pe tatal familiei.
Reply With Quote
Vechi 28.02.2016, 20:45:39
Banned

Implicit

Rog adminul sa inchida acest thread.
Reply With Quote
Vechi 28.02.2016, 21:06:17
Penticostalul Traditional Penticostalul Traditional is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.02.2015
Implicit

Topicul este legat de abuzurile Barnevernet asupra familiei Bodnariu si a altor familii.
Eu cred ca ar trebui inchis atunci cand aceste abuzuri au incetat.
Sau macar atunci cand cazul Bodnariu se clarifica.
Reply With Quote
Răspunde