![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Crezi ca exista legatura intre exorcizari si primirea "hranei sufletesti" a celor ce privesc televizorul? |
|
||||
|
||||
![]()
Ce sa-ti raspund? doar ca am vorbit romaneste ,clar si ca nu pot traduce din romana in romana.Nu cred ca s-a mai intimplat asta pina acum .Intelege,rogu-te cit poti.Imi dau seama ca ar mai fi de zis multe dar...
Last edited by zaharia_2009; 08.07.2009 at 22:22:02. |
|
|||
|
|||
![]()
Multe persoane se plâng că partenerul(ra)vor să facă sex în zile de post,sărbătoarea,când unul din parteneri vine de la biserică sau chiar când unul s-a împărtășit și celălalt nu.Nici nu știți cât de viclean este diavolul...!!!El știe cât de mult iubesc oamenii aceasta și cât de ușor își dau clipa de mântuire pe clipa de bucurie trupească căci nu au gustat din fericirea cea mai presus de fire și mulți sunt lesne înșelați.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Un bun crestin anticipeaza si acest moment, deoarece EL, CRESTINUL, stie ca nimic nu-i etern, totul trece si se TRANSFORMA, asa si dragostea trupeasca capata alte dimensiuni ...insa, spera ca aceasta neputinta sa se produca cit mai tirziu, si, daca il prinde pe nepregatite el nu dispera ci se bucura in continuare de familie. |
|
|||
|
|||
![]()
Recitește evanghelia cu demonizații din care au ieșit dracii și au intrat în porci.Porcii suntem noi cei păcătoși.
|
|
|||
|
|||
![]()
:)))) pai stai asa, ca daca porci suntem noi oamenii care ne-am aruncat cu turma in prapastie atunci demonizatii cine sunt?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ca tot a fost compromis acest topic, vreau si eu sa relatez ceva ce m-a mirat mult.
Am o librarie foarte mare in zona (intinsa pe trei etaje..e imensa, Borders se numeste) si am primit un cupon de discount de 4 iulie.. 25%. Am zis ca asta este.. o sa cumpar tot ce gasesc din sf. Parinti (cartile in sua sunt scumpicele.. alea care merita, desigur) Am petrecut 2 ore in categoriile religie, filosofie, spiritualitate si AM GASIT O SINGURA CARTE ORTODOXA de formatul unei brosuri (introducere in ortodoxie). Nimic din parinti! (sa nu fiu chiar nedreapta, aveau Fericitul Augustin, dar nu era ce cautam eu) In schimb multe carti despre gnosticism, crestinism esoteric, teologie protestanta, yoga, kabbalah, dan brown, dawkins.. socant!Numai gunoaie! (aveau si kituri woodoo cu papusa, ace si instructiuni). (In Romania nu stiam ce sa aleg mai intai si-mi faceam lista de prioritati) |
|
|||
|
|||
![]()
Tot noi dar, acei care se vor și acceptă să fie salvați.
|
|
|||
|
|||
![]()
Hai ca ne-am distrat destul astazi pe "Distractia".
Pa , mai vorbim miine si nu puneti la inima ..si mai dezmortiti-va! ...si Iertati daca am spus ceva ce nu v-a convenit su nu a sunat bine! Doamne Ajuta! |
|