Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.12.2008, 19:21:08
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Religia: Ortodox
Implicit

Dumnezeu iti da, dar nu -ti baga si in gura.
Reply With Quote
Vechi 12.12.2008, 19:43:12
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

[SIZE=3][COLOR=green]Dumnezeu îți dă nuci dar nu ți le și sparge...[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=green]Proverb[/COLOR]
Vechi 13.12.2008, 00:24:14
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

"Eu sunt painea vietii ; cel ce vine la Mine nu va flamanzi si cel ce va crede in Mine nu va inseta niciodata. Dar am spus voua ca M-ati si vazut si nu credeti. Tot ce-Mi da Tatal, va veni la Mine ; si pe cel ce vine la Mine nu-l voi scoate afara ; pentru ca M-am coborat din cer, nu ca sa fac voia Mea, ci voia Celui ce M-a trimis pe Mine. Si aceasta este voia Celui ce M-a trimis , ca din toti pe care Mi i-a dat Mie sa nu pierd nici unul , ci sa-i inviez pe ei in ziua cea de apoi ." ( Ioan 6, 35-39 )
Vechi 13.12.2008, 07:21:40
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

[COLOR=green][SIZE=3]"Nu ne îndoim, neapărat, că Dumnezeu va face ce e mai bine pentru noi; ne întrebăm cât de dureros se va dovedi acest bine." [/SIZE]
C.S. Lewis[/COLOR]
Vechi 13.12.2008, 17:35:23
laraG laraG is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: timisoara
Implicit eternitate

"... cel mai frumos dar ce ne-ar putea da pamantul, pe care il imparte insa numai mortilor."(Lucian Blaga, Pietre pentru templul meu)

"... a tot ce-a fost, am fost izvor/si-oi fi a tot ce-o sa fie."(D.Zamfirescu.Imnuri pagane.Fiica haosului)

"ocean in care timpul se azvarle cu o rapiditate de neconceput"(Oxenstierna,Dictionnaire de la sagesse)

"un ASTAZI vesnic"(Aurelius Augustinus, ap.A.de Vigny, Journal)
Reply With Quote
Vechi 13.12.2008, 18:36:27
eduardd
Guest

Implicit

" In linistea iubirii mele, traversam tabara razboinicilor si-i priveam urandu-se... ma intorceam apoi sa ma rog: Doamne, lumineaza-ma si arata-mi ce turn sa-i fac sa cladeasca, turn care sa contopeasca in el aspiratiile lor diverse.. Vesmantul meu e prea scurt, iar eu sunt un prost pastor, care nu-i poate adaposti pe toti sub aripa lui. Iar ei se urasc pentru ca le e frig... caci ura nu este decat lipsa satisfactiei. Ierburile marunte se urasc si se disloca una pe alta.. dar nu si arborele unic, in care fiecare ramura creste din prosperitatea celorlalte. Da-mi o fasie din vesmantul Tau, pentru a-i aduna sub ea pe toti razboinicii mei si pe copiii care plang.."
( Antoine de Saint- Exupery)
Reply With Quote
Vechi 13.12.2008, 18:43:19
eduardd
Guest

Implicit

„ Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal rațional și vorbitor, care vine de nicăieri și merge spre nicăieri. ”
http://www.tutea.ro/video.htm
Reply With Quote
Vechi 13.12.2008, 19:41:54
dorinastoica14
Guest

Implicit

[SIZE=3]"Ceea ce spunem ramane vesnic"[/SIZE]
[SIZE=3]"Toti suntem vase,uneori ale luminii ,alteori ale intunericului"[/SIZE]
[SIZE=3]"Vai mie daca nu iubesc!"[/SIZE]
[SIZE=3]"Orice ni se intampla este numai vina noastra."[/SIZE]
[SIZE=3]"Ziua si noaptea sa-l binecuvantam pe domnul pentru darurile pe care ni le da[/SIZE][SIZE=1]"(maica Gavrilia)[/SIZE]
Reply With Quote
Vechi 15.12.2008, 00:44:07
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

"Multi tineri au astazi o mentalitate ciudata : vor sa studieze fara insa ca sa mearga la scoala ( fac adica multe greve, agitatii si altele) , vor sa aiba punctaj bun la examene fara sa invete si totusi sa ia toate diplomele de absolvire, eventual sa li se dea ( daca se poate) stand la cafenea " ( Ierom. Hristodul- Parintele Paisie )
Vechi 16.12.2008, 07:27:31
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

"Toate indatoririle noastre sunt infatisate in scrierile Sfintilor Apostoli. Cercetati-le si apucati-va sa le impliniti cu constiinciozitate, fiindca este indoielnic ca mantuirea se poate randui fara împlinirea indatoririlor pe care ni le impun pozitia sociala si ocupatia noastra. Acestea sunt de la Dumnezeu si se pot intoarce ori spre placerea Lui, daca sunt implinite cu credinciosie, ori spre jignirea Lui , de nu sunt implinite " << Sf. Teofan Zavoratul - "Mantuirea in viata de familie" >>
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Poezii preferate... silverstar Generalitati 878 10.10.2023 20:27:07
Cugetari din Dharma florin.oltean75 Alte Religii 1983 10.01.2018 09:08:51
Cugetari ORTODOXE ! cristiboss56 Pocainta 80 02.07.2015 21:05:47
Cugetari si Citate Ortodoxe adorcrysti Generalitati 90 12.11.2014 21:55:18
Vorbe de duh mena2376 Intrebari utilizatori 6 27.06.2012 01:45:50