![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu iti da, dar nu -ti baga si in gura.
|
|
||||
|
||||
![]()
[SIZE=3][COLOR=green]Dumnezeu îți dă nuci dar nu ți le și sparge...[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=green]Proverb[/COLOR]
|
||||
|
||||
![]()
"Eu sunt painea vietii ; cel ce vine la Mine nu va flamanzi si cel ce va crede in Mine nu va inseta niciodata. Dar am spus voua ca M-ati si vazut si nu credeti. Tot ce-Mi da Tatal, va veni la Mine ; si pe cel ce vine la Mine nu-l voi scoate afara ; pentru ca M-am coborat din cer, nu ca sa fac voia Mea, ci voia Celui ce M-a trimis pe Mine. Si aceasta este voia Celui ce M-a trimis , ca din toti pe care Mi i-a dat Mie sa nu pierd nici unul , ci sa-i inviez pe ei in ziua cea de apoi ." ( Ioan 6, 35-39 )
|
||||
|
||||
![]()
[COLOR=green][SIZE=3]"Nu ne îndoim, neapărat, că Dumnezeu va face ce e mai bine pentru noi; ne întrebăm cât de dureros se va dovedi acest bine."
![]() C.S. Lewis[/COLOR]
|
|||
|
|||
![]()
"... cel mai frumos dar ce ne-ar putea da pamantul, pe care il imparte insa numai mortilor."(Lucian Blaga, Pietre pentru templul meu)
"... a tot ce-a fost, am fost izvor/si-oi fi a tot ce-o sa fie."(D.Zamfirescu.Imnuri pagane.Fiica haosului) "ocean in care timpul se azvarle cu o rapiditate de neconceput"(Oxenstierna,Dictionnaire de la sagesse) "un ASTAZI vesnic"(Aurelius Augustinus, ap.A.de Vigny, Journal) |
|
|||
|
|||
![]()
" In linistea iubirii mele, traversam tabara razboinicilor si-i priveam urandu-se... ma intorceam apoi sa ma rog: Doamne, lumineaza-ma si arata-mi ce turn sa-i fac sa cladeasca, turn care sa contopeasca in el aspiratiile lor diverse.. Vesmantul meu e prea scurt, iar eu sunt un prost pastor, care nu-i poate adaposti pe toti sub aripa lui. Iar ei se urasc pentru ca le e frig... caci ura nu este decat lipsa satisfactiei. Ierburile marunte se urasc si se disloca una pe alta.. dar nu si arborele unic, in care fiecare ramura creste din prosperitatea celorlalte. Da-mi o fasie din vesmantul Tau, pentru a-i aduna sub ea pe toti razboinicii mei si pe copiii care plang.."
( Antoine de Saint- Exupery) |
|
|||
|
|||
![]()
„ Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal rațional și vorbitor, care vine de nicăieri și merge spre nicăieri. ”
http://www.tutea.ro/video.htm |
|
|||
|
|||
![]()
[SIZE=3]"Ceea ce spunem ramane vesnic"[/SIZE]
[SIZE=3]"Toti suntem vase,uneori ale luminii ,alteori ale intunericului"[/SIZE] [SIZE=3]"Vai mie daca nu iubesc!"[/SIZE] [SIZE=3]"Orice ni se intampla este numai vina noastra."[/SIZE] [SIZE=3]"Ziua si noaptea sa-l binecuvantam pe domnul pentru darurile pe care ni le da[/SIZE][SIZE=1]"(maica Gavrilia)[/SIZE] |
|
||||
|
||||
![]()
"Multi tineri au astazi o mentalitate ciudata : vor sa studieze fara insa ca sa mearga la scoala ( fac adica multe greve, agitatii si altele) , vor sa aiba punctaj bun la examene fara sa invete si totusi sa ia toate diplomele de absolvire, eventual sa li se dea ( daca se poate) stand la cafenea " ( Ierom. Hristodul- Parintele Paisie )
|
||||
|
||||
![]()
"Toate indatoririle noastre sunt infatisate in scrierile Sfintilor Apostoli. Cercetati-le si apucati-va sa le impliniti cu constiinciozitate, fiindca este indoielnic ca mantuirea se poate randui fara împlinirea indatoririlor pe care ni le impun pozitia sociala si ocupatia noastra. Acestea sunt de la Dumnezeu si se pot intoarce ori spre placerea Lui, daca sunt implinite cu credinciosie, ori spre jignirea Lui , de nu sunt implinite " << Sf. Teofan Zavoratul - "Mantuirea in viata de familie" >>
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poezii preferate... | silverstar | Generalitati | 878 | 10.10.2023 20:27:07 |
Cugetari din Dharma | florin.oltean75 | Alte Religii | 1983 | 10.01.2018 09:08:51 |
Cugetari ORTODOXE ! | cristiboss56 | Pocainta | 80 | 02.07.2015 21:05:47 |
Cugetari si Citate Ortodoxe | adorcrysti | Generalitati | 90 | 12.11.2014 21:55:18 |
Vorbe de duh | mena2376 | Intrebari utilizatori | 6 | 27.06.2012 01:45:50 |
|