![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Domnule adventist rai nu inseamna Imparatia cerurilor! Apoi Iisus si-a dat viata cu vreo doua ore inainte de a se intuneca.
31. De frica sa nu ramana trupurile pe cruce in timpul Sabatului - caci era ziua Pregatirii, si ziua aceea de Sabat era o zi mare - iudeii au rugat pe Pilat sa zdrobeasca fluierele picioarelor celor rastigniti si sa fie luati de pe cruce. Apoi ti-am mai zis ca gandesti la suprafata deoarece Iisus ii spune Magdalenei ca nu s-a urcat la Tata-l Ceresc dar poate se referea cu nu s-a urcat cu trupul! Apoi de ce spui ca ma fac de ras cand tu ai lasat sa se inteleaga ca Iisus cand a murit s-a facut sabat (Acum spui:După aceea mai sunt câteva evenimente fără reper orar, după care urmează apusul soarelui .(începutul sabatului). Dar ce ai spus mai inainte? "astăzi" (adică vineri) Hristos încă era pe cruce. Locul supliciului nu prea seamănă a Rai... Dar eu daca iti zic ca astazi tu poate te destepti putin inseamna ca mint chiar daca mai sunt 2 ore pana se intuneca? Deci vezi ca faci din infrangere victorie dar tot nu ai explicat ideea aceea ca Iisus a spus ca in 3 zile va reconstrui templu! Adica va reanvia! Last edited by Neaguu; 29.08.2011 at 18:00:27. |
|
|||
|
|||
![]()
Dar unde este domnule, dacă nu în Cer? Sper că nu crezi ca iehoviștii că este pe acest pământ, ori ca sataniștii ce cred că este în fundul pământului!
Citat:
Citat:
![]() Acum pe bune, Hristos a înviat și S-a înălțat la cer cu trup și duh (adică un suflet viu), în mod vizibil și chiar pipăibil (L-a pipăit Toma), nu pe bucățele! Citat:
Ce e de explicat aici? Trebuie doar să crezi cuvintele Mântuitorului (Matei 12,40 și Luca 24,46) și ale apostolului Pavel (1 Cor.15,4). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Da prietene, intai Iisus s-a dus cu sufletul in Iad, dupa care s-a dus in Rai cu sufletele celor drepti pe care le-a scos de acolo. Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]()
Domnule adventist, unde in Cer? ce intelegeti prin Cer? Banuiesc ca ati localizat Imparatia Cerurilor de sunteti atat de sigur si-l combateti pe Neaguu, spuneti-ne si noua locatia Raiului si locatia Imparatiei Cerurilor.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cine poate sti absolut exact cum sta treaba? Eu zic sa ne rugam, sa fim buni si drepti si dopo vom vedea! Numai bine!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu am ghicit? Miller o fi inventat virgula? Nu prea cred, el era doar un biet taran. |
|
|||
|
|||
![]()
Unde ați citit că "a scos" sufletele din Iad și le-a transportat în Rai?
|
|
|||
|
|||
![]()
Interesanta stratagema aceasta: când vă găsiți într-un impas teologic îmi cereți lucruri imposibile, anume să vă spun ceea ce Scriptura nu spune. Ce-ați dori să vă dau locația exactă (Constelația M16. a 3-a planetă de la steaua centrală)? Hai să fim serioși! Un singur lucru e cert (și acest lucru îl treceți cu vederea): nu e nici pe pământ, nici sub pământ, nici în fundul mării.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu dragă, virgula a fost inventată cu câteva sute de ani înainte, iar pe vremea evanghelistului Luca nu se folosea virgula, |
|
|||
|
|||
![]()
dupa cum zice Troparul Invierii : "În mormânt cu trupul, în iad cu sufletul, ca un Dumnezeu, în rai cu tâlharul și pe scaun împreună cu Tatăl și cu Duhul ai fost Hristoase, toate umplându-le Cel ce ești necuprins".
Hristos s-a coborit cu sufletul in Iad vineri, iar cu Dumnezeirea Sa a fost in Rai impreuna cu talharul, tot vineri, in aceeasi zi.Dupa cum El zice despre Sine ca S-a pogorit din Cer, dar ca, continua sa fie in Cer (Si nimeni nu s-a pogorit din Cer, decat cel ce S-a suit in Cer, Fiul Omului care este in Cer).Dumnezeu nu poate muri, si nici nu a murit. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|