![]() |
![]() |
|
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
QED, da? Cât despre cărțile de gramatică, nu trebuie să mă "inspir" de nicăieri, că aici nu facem literatură. E gramatică simplă, de bază. Dacă totuși vrei să studiezi un pic (ceea ce nu ți-ar strica), aș fi bucuroasă să îți fac trimitere la niște cărți! Let me know! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Pt cei care nu stiu,exista mai multe threaduri cu probleme de gramatica unde se aduc in lumina aceste aspecte legate de scrierea corecta in lb romana.Pt mine cat si pt multi altii,aceste aspecte sunt importante insa nu atat de importante incat sa denaturam functiile unui forum care ne doreste frati intr-u Hristos!
Tocmai aceasta ar trebui sa fie unicitatea si frumusetea forumului,caci asa balacareala se face oriunde pe forumurile romanesti de generalitati! P.S.-daca toate argumentele discutiei despre posesia masinilor scumpe s-au epuizat,rog adminul sa inchida acest thread!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stiu de aceste threaduri, dar nu pot sa merg sa spun acolo ca The Fallen e agramat(a). Aici a fost cazul, aici am spus. :) Nu inteleg cu ce te incurca/deranjeaza. Niciun thread nu ar trebui sa fie inchis, pt ca daca peste cateva saptamani cineva vrea sa spuna ceva referitor la un subiect al carui thread a fost inchis, va deschide unul nou si mereu se va gasi cineva ca tine sa ii spuna "uita'te mai atent, a mai fost deschis un altfel de subiect". |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Este o modalitate mai eleganta zic eu :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 06.06.2011 at 09:50:35. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Este o sfidare, dar avand in vedere ca traim intr-o lume in care credinta si faptele morale nu mai conteaza deloc sau aproape deloc, este absolut firesc. Normal, ca intr-o lume crestina cu adevarat un crestin care isi ia o masina de lux ar trebui sa faca donatii celor nevoiasi, nu stiu sa precizez exact cata milostenie. In Biblie se spune cat se poate de clar ca mai lesne este sa intre o camila prin urechea acului decat un bogat in imparatia cerurilor. eu inteleg din asta, ca absolut nici un bogat nu va intra in imparatia cerurilor.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
În pilda cu bogatul nemilostiv și săracul Lazăr, bogatul nu pentru că era bogat a ajuns în iad, ci pentru că era nemilostiv. Și bogatul, și săracul, se pot mântui dacă trăiesc pentru Dumnezeu. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu inteleg de ce l-ai atacat pe The Fallen cu atata patima. De unde ai tu dreptul asta? Vad ca il corectezi de parca esti profesoara lui de romana, ba chiar ii faci si trimitere catre niste carti. Nu mi-a placut modul tau de a-l critica, de parca vrei sa arati ca tu stii gramatica, iar el/eu/altii nu. P.S.: scuze pt mesajul offtopic. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca la familie este greu sa renunti totusi cred ca la averi ar fi mai usor sa renunti, sa fim sinceri ce bogati sunt mai atasati de credinta decat de bogatiile lor, prin insasi faptul ca sunt bogati asta spune multe despre ei, sunt mai preocupati sa isi procure bogatile decat sa duca o viata in Hristos? Poate sunt si bogati credinciosi dar sunt exceptii, saracii sunt de multe ori mai credinciosi ca acestia! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Bucuresti -> Prislop fara masina? | Nicador | Generalitati | 18 | 08.04.2015 19:18:48 |
Si cand simti ca nu mai poti... | cer_indurare | Intamplari adevarate | 23 | 12.02.2012 08:26:34 |
Cea mai scumpă Evanghelie: 14 milioane | Mihnea Dragomir | Generalitati | 2 | 06.08.2011 08:29:26 |
poti sa mori in vis? | The_Fallen | Generalitati | 9 | 30.06.2010 10:19:48 |
LA MULȚI ANI, scumpa mea mamă.... | geo.nektarios | Diverse Sarbatori | 18 | 06.03.2009 22:01:16 |
|