![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu cred ca este o mare mandrie pentru noi,ca romani, sa avem un asa numar mare de imigranti economici, adica de "cersetori", raspanditi ca tiganii prin toate tarile europei,de obicei cele latine !
am inteles ca acesti oameni, care dealtfel nu pot fi condamnati nici individual nici in masa,pentru ca au incercat sa aiba un trai mai bun, sunt in numar ingrijorator de aproape 3 milioane !!! Fenomenul global al acestui exod economic e ingrijorator,si rusinos totodata ! Tot ceea ce putem spera, e ca acest oameni sa se reintoarca,in tara de origine, pentru a munci toti cot la cot, ca o mare armata,si a crea o tara de care sa fim mandri atat in europa cat si in lume ! Nu putem trena la nesfarsit in situatia unei tari de imigranti ai europei ! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ori mancam prea mult si lucram prea putin, ori sunt prea multi oameni asistati social si pensionari...care e explicatia logica ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
RUSINOS este ce se intampla in TARA ASTA , nu faptul c-au plecat romani! Si rusinoasa este atitudinea unora ca tine care dau cu pietre in cei ce au avut CURAJUL sa o ia de la ZERO dincolo de granitele tarii. Si mai este rusinos ceva: faptul ca Guvernul taie tot si ne ingroapa in mizerie si foamete si noi cei din Romania, NU FACEM NIMIC! |
|
|||
|
|||
![]()
Niciunde in lumea asta, nu se castiga(venituri = salarii + alte sporuri si stimulente) mai bine in sectorul bugetar(care consuma) decat in cel privat (care produce), decat in Romania! Aici e hiba!
Last edited by Melissa; 27.06.2011 at 00:15:31. |
|
|||
|
|||
![]()
Presa este manipulata, desfiintarea spitalelor era necesara.
Se transformasera spitalele din mediul rural in case de odihna pentru locuitorii din zona pe banii de la sanatate . Se ducea cineva de la tara la spital ,hai sa merg si eu ca s-a internat vecina. Medicii de acolo erau de mult iesiti la pensie ,nu aveau nici macar personal. Cu o luna in urma am fost la cineva la spital la sectia boli interne . Saloanele erau goale ,trei ,patru pacienti in fiecare salon. Acum se poate ,cand s-a pus problema ca cei mai mari consumatori de bani din sistem sunt spitalele. Incompetenta si incorectitudinea trebuie sa fie eliminata nu numai la varf ci fiecare cetatean trebuie sa inteleaga ca statul nu poate fi pacalit la nesfarsit. Am auzit ca in Bucuresti unii cu mai mare dare de mana ,ca sa nu angajeze ingrijitor sau sa nu se deranjeze pentru rudele lor in varsta aflate in dificultate le duc la spital ,mai ales in preajma sarbatorilor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu e cel care stie cum e mai bine pentru fiecare. Unii au plecat din motive economice ,altii pentru ca nu si-ar fi putut realiza visul de a avea de ex. o casa cu piscina in Romania desi o duceau bine si aici ,dar stateau la bloc. Asa cum d-voastra incercati sa o determinati pe copila sa vina in tara altii trag de cealalta parte convinsi ca ei au dreptate. Eu as sfatui-o pe Laura sa se apropie de mama ei si sa lupte pentru unitatea familiei. Daca se simte dezradacinata acolo pentru ce sa mai stea ? Parintii stiu ca nu trebuie sa le impuna copiilor o anumita facultate ,un anumit partener de viata. Dar pentru ce isi asuma ei dreptul de a-i lua din mediul lor in care s-au dezvoltat ,prieteni ,bunici ,rude si a-i duce in o tara unde nu se regasesc. Alta e situatia cand acesti copii sunt micuti si cresc acolo sau ei insisi cer sa plece. Eu am prietena care a plecat cu fata si sotul in Canada si fata dorea neaparat sa plece ,la 10 ani. S-a adaptat foarte bine ,a facut studii, ii este bine acolo. Eu personal n-as putea sa plec dar am avut ,eu si sotul ,permanent un loc de munca. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Lasati-o pe Laura sa decida singura cu Dumnezeu alaturi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Copila si-a exprimat punctul de vedere foarte clar ,a scris destul si destule. Vad ca sunt destui care incearca sa o determine sa ramana desi ea pare ca a luat o hotarare. Dar modul zeflemist al unora de a -l trata pe IonelS nu mi se pare a fi in armonie cu duhul acestui site. |
|
|||
|
|||
![]()
Totusi nu inteleg de ce ne agitam atata?
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
canon, sfatuiti-ma, va rog... | tibimarin | Intrebari utilizatori | 21 | 16.03.2012 23:13:02 |
Ce ma sfatuiti? | Darkanian | Generalitati | 8 | 26.07.2010 21:31:06 |
sfatuiti-ne va rugam | anamaria90 | Generalitati | 7 | 30.10.2008 14:10:40 |
vreau sa infintez manastire - vreau informatii co | rusu | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 26.06.2008 13:04:07 |
|