![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
ANALIZA: Programul guvernului Ponta II: continuarea COLONIZARII ECONOMICE, EXPLOATARILOR MINIERE SI ALE GAZELOR DE SIST, GUVERNARII ELECTRONICE, STATUTUL MINORITATILOR…
http://www.razbointrucuvant.ro/recom...niei-continua/ |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa votati bine!
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
MA intreb, daca Presedintele Basescu este singurul din Romania care este atent la ceea ce trebuie facut?!? Intrebarea mi-am pus-o dupa citirea acestui articol:
http://www.b1.ro/stiri/eveniment/bas...dna-46620.html Oare nu mai e nimeni in Romania, care stie ce scrie in Constitutie? Cum se face, ca nici Ministrul Justitiei si nici CSM nu s-au sesizat, ca CSM trebuie sa faca propunerile pentru functia de Procuror Sef, precum si pentru seful DNA? Macar CCR ar fi trebuit sa se sesizeze. Poate ar trebui ca si omul de rand sa citeasca Constitutia, ca sa stie cand nu se respecta, precum si sa inteleaga modificarile, pe care Guvernul actual doreste sa i le aduca cat mai repede posibil. |
|
||||
|
||||
![]()
Dumneata și cu Băsescu v-ați prins. A.... Și cei de labe1.
|
|||
|
|||
![]()
Stilul acesta nu iti face cinste DragosP. Daca nu ai nimic de spus, mai buna e tacerea, conform proverbului: "Quid tacuisse, philosophus meminisse!"
Si, da, se pare ca doar Basescu, pe care atat de multi il urasc, isi face datoria fata de Tara. Macar de ar fi mai multi lucizi ca el! |
|
||||
|
||||
![]()
Ponta a găsit "vinovatul" pentru faptul că anul acesta nu vă mai face măriri de pensii și salarii: INS.
zice că INS a dat în ultimii ani date eronate, în urmă cărora are un minus în buget de 1 miliard de lei. s-a scos. dar am o nedumerire. a zis "în ultimii 2 ani". asta înseamnă că și Boc a avut, anul trecut, lipsa 1 miliard de lei din buget, doar că el nu a știut asta. cum rămâne cu înjurăturile și acuzațiile de incompetența? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Trebuie sa fii rau intentionat, ca sa il declari pe Boc incompetent; caci sub nici o forma nu a fost incompetent, daca e sa luam ca sistem de referinta actualul Guvern. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu e nicio problema...pentru greseli dintr-acestea o sa dorim in curand sa preia controlul financiar UE. Cu asa transparenta si corectitudine ...eu abia astept acest lucru. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
CIA a colaborat in 1960 cu Mafia din SUA spre a asasina pe Fidel Castro | mihailt | Generalitati | 13 | 08.01.2013 12:56:35 |
Ploaia rosie din Kerala, India | Florin-Ionut | Teologie si Stiinta | 2 | 28.06.2011 14:58:18 |
De ce Sfintii Evanghelisti nu au cruce rosie? | Marius22 | Reguli in Biserica | 0 | 15.11.2010 17:05:16 |
Trebuie sa terminam cu mafia din cimitire | ionut_marcel | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 20.10.2006 18:15:57 |
|