![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
...si Sfintul Munte Athos, evident
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Referitor la secularizarea averilor manstiresti...vezi episodul Cuza si efectul pe care l-a avut secularizarea pt manastirile românesti! Sau nu ai citit si capitolul asta din cartea de IBR? |
|
|||
|
|||
![]()
Mirean,poti face tu DREPTATE?Se vede clar ca BOR incepe sa se murdareasca daca NU SUNTEM ATENTI,si daca lasam ACELE CAPETE INTUNECATE sa ne conduca...???.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu mi-a venit altceva in minte atunci,de aceea am scris asa.Dar nu generalizez,ci ma refer la acele CAPETE care NU FAC ASCULTARE DE ACEI PARINTI CE URMEAZA CALEA CEA DREAPTA SI CURATA A ORTODOXIEI.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mirean,eu recunosc ca sunt pacatoasa,dar fii linistit ca NU CONDUC EU BISERICA...;):).
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Noi am devenit dusmani pentru ca a prins pe cineva care sapa la fundatia CASEI incercind sa o darime, si ca sa se dezvinovateasca sare cu gura si argumenteaza ca el de fapt sapa dupa rime...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ochiul interior | Florin-Ionut | Teologie si Stiinta | 23 | 21.05.2018 14:27:49 |
Adevarul interior sau exterior omului; Realitate sau falsitate interioara a oamenilor | Tangun | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 90 | 05.08.2011 20:33:11 |
Blasfemia unor adventiști la adresa Bisericii lui Hristos: un cult antropofagic | doctor_faustus | Secte si culte | 5 | 28.11.2010 23:47:42 |
Nu mai imi gaseam linistea si echilibrul interior | Ioan_Ciobota | Generalitati | 1 | 12.05.2007 01:58:05 |
|