![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai, mai Andrei, de cand baigui pe aici nu ai invatat sa-ti croiesti o vesta capabila sa te protejeze de nascociri, si sa adulmece adevaratele scrieri ? ! Of, suntem de toate, suntem in fel si chip,rai, oribili, suntem vai de capul nostru...si-atunci, Dumnezeu cine este de a fost capabil sa Creeze asemenea specimene ? , cum spunea cineva ; "ce mai blagoslovita iscusinta ! ? " Noi nu suntem asa si Dumnezeu stie...doar noi , nu .
|
|||
|
|||
![]()
Dracii au cerut voie.. Doamne, apara-ne!
|
|
|||
|
|||
![]()
Cand o sa invatam ca, atata timp cat criticam arta, criticam artistul...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sursa: http://www.razbointrucuvant.ro/2009/...cum-ai-crezut/ |
|
|||
|
|||
![]()
Dar de ce dracii trebuie sa stea ciorchine in cineva(inteleg ca ei vor acest lucru). insa de ce Hristos nu i-a trimis in pustie si in schimb le-a facut pe plac?
Ce-nseamna asta: Doamne apara-ne?( de ce?, de cine?) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu caut artistul. |
|
|||
|
|||
![]()
Artistul se cheama artist tocmai pentru ca este capabil sa creeze o arta, altfel nu este decat un oarecare , sau altceva.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
sau pot vrea sa se faca voia mea. Si daca eu vreau voia mea, atunci Dumnezeu ma lasa in voia mea si dracii au drum liber. Sa ne apere Dumnezeu de voia noastra lumeasca, desigur. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar eu nu cred ca are atata putere, in cuvintele celor care se complac in a-i pomeni, NICI ATAT !
|
|||
|
|||
![]()
Sincer, direct si limpede... Ma intereseaza daca aceasta idee are vreo sursa in vreun studiu. Despre arta si artist se scrie din Evul Mediu incoace si toate scolile de gandire, chiar cele mai formaliste si rationaliste au facut o neta disociere intre "arta" si "artist".
|
|