![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Cat de rastalmacita e? Cine a rastalmacit-o primul, si care ii era scopul?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Scrie clar de cate ori s-au intors cu spatele la Dumnezeu si cu fata la idolatrie. Si de cate ori Dumnezeu i-a pedepsit pentru asta si i-a iertat si ei iar au gresit.. Si totul a culminat cu rastignirea Fiului lui Dumnezeu pe care L-au respins, impreuna cu Evanghelia. Si nu-L accepta si nu-i recunosc Jertfa mantuitoare, nici pana in ziua de azi ba chiar il dusmanesc. Hristos a spus alb pe negru: "Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine". Crezi ca exista o alta poarta pentru evrei? Ce nu e clar? |
|
|||
|
|||
![]()
Intreaba-l pe Dumnezeu. Eu nu mai spun nimic mai mult de-atat.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca de ortodox.. |
|
|||
|
|||
![]()
Bine faci, ai spus destule pana acum, macar prin tacere poate mai salvezi ceva..
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In rest ti-am mai spus, Dumnezeu va dovedi care este adevarul. |
|
|||
|
|||
![]()
Am spus lucruri care ti-au lezat cu ceva "imaculata" ta conceptie despre Dumnezeu? Nu cred..
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca popor, Il resping in continuare pe Hristos. Si asta spune destul. End of the story. Ca se mai intorc unii, e alta chestiune. Un adevar pe care umila ta persoana nu-l poate justifica logic e indoielnic ca Dumnezeu il va sustine prin orice alte mijloace ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uneori si lezarea bunului simt si a adevarului biblic elementar sunt suficiente. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
in constitutia ISRAELULUI |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|