Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.01.2011, 20:20:36
bairstow bairstow is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.08.2010
Implicit

Vorba ta rautacioasa nu ma supara asa cum te supara pe tine orice crezi tu ca e impotriva ta. Martiri sunt si in religia musulmana dar adevarul nu poate fi si la ei si la noi. Asta am vrut sa zic. Adica daca eram din secta lui David Coresh si m-as fi lasat impuscat de glaontele agentilor nu insemna ca aceea secta este si buna! Asta ca sa nu mai zic ca tipii aceia se ocupau cu vanzari de arme...Deci poate exprimarea mea e putin gresita. Dar se intelege clar ce am vrut sa zic! Nu inseamna repet ca daca niste musulmani si-au dat viata pentru Dumnezeu lor acesta este neaparat un Dumnezeu adevarat! Asa ca fierbi mai usor deoarece pe mine nu prea ma poti supara :)
Vechi 19.01.2011, 20:40:26
Iosif77 Iosif77 is offline
Banned

Data înregistrării: 10.01.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bairstow Vezi mesajul
Martiri sunt si in religia musulmana dar adevarul nu poate fi si la ei si la noi. Asta am vrut sa zic.
Mai stiti despre ce se discuta cand ati intervenit dumneavoastra?
Cineva era interesat daca exista martiri neoprotestanti in spatiile necrestine.

Adica ar veni cam asa:
Ortodoxul 1: Exista martiri neoprotestanti in spatiile cu adevarat necrestine?
Neoprotestantul: DA
Ortodoxul 2: Da, dar sa vezi poanta: martiri au si musulmanii. Deci nu-i valabil.

Concluzie: Daca nu ai martiri e rau. Daca ai martiri e rau. Ceea ce era de demonstrat.
Vechi 19.01.2011, 20:42:16
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

nu e rau martirajul.. dar in martiraj conteaza si scopul...
Vechi 19.01.2011, 20:57:35
Senior Member

Implicit

Cine isi da viata pentru Iisus cred ca e recompensat cum a fost talharul pe cruce. Dar nu oricine face greva foamei sau isi da viata pentru ceva are si dreptate. Deci domnule Iosif inca o data repet ideeea si aceea ca daca imi dau viata pentru Iisus nu inseamna ca in acest forum Bairstow ( care defapt a murit ) a fost singurul care a avut dreptate restul fiind niste natafleti!
Danut care are niste idei mai putin ortodoxe (dar face parte din biserica ortodoxa) a demonstrat capacitatea de a intelege ce am vrut sa zic pe cand tu Iosif nu o sa intelegi poate niciodata nu ca nu poti si din cu totul alte motive. Cat despre tine Danut poti sa ai unele idei( sa nu uit ca si eu am citit numeroase brosuri protestante si ca poate am si eu unele idei neortodoxe fara sa vreau) gresite dar bine e ca esti in biserica ortodoxa ! Acest bine e dat din n motive dar defapt cred ca le cunosti si tu :)

Last edited by bairstow; 19.01.2011 at 21:01:21.
Vechi 19.01.2011, 20:58:08
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bairstow Vezi mesajul
Vorba ta rautacioasa nu ma supara asa cum te supara pe tine orice crezi tu ca e impotriva ta. Martiri sunt si in religia musulmana dar adevarul nu poate fi si la ei si la noi. Asta am vrut sa zic. Adica daca eram din secta lui David Coresh si m-as fi lasat impuscat de glaontele agentilor nu insemna ca aceea secta este si buna! Asta ca sa nu mai zic ca tipii aceia se ocupau cu vanzari de arme...Deci poate exprimarea mea e putin gresita. Dar se intelege clar ce am vrut sa zic! Nu inseamna repet ca daca niste musulmani si-au dat viata pentru Dumnezeu lor acesta este neaparat un Dumnezeu adevarat! Asa ca fierbi mai usor deoarece pe mine nu prea ma poti supara :)
Observ. :)
Tu ai spus ca "degeaba si-au dat ei viata pentru Iisus". Musulmanii nu mor pentru Iisus, nici ucenicii lui Coresh. Ei mor pentru niste idei. Cine isi da viata lui Iisus nu si-o da degeaba, caci El rasplateste tot ce faci pentru El.
Sper ca acum intelegi ce voiam sa spun. In rest, nu ma astept sa zici ca mine. Te va multumi doar un anumit tip de discurs pe care nu sunt dispusa sa-l recit.
Deci, va rog sa continuati.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 19.01.2011, 21:01:17
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Implicit

pe altii ii pot costa prostiile lor viata.. nu neaparat ca si-o dau... iar daca unii intrec masura prin mandrie si apoi din prostia lor mor neasteptat asta nu inseamna ca sunt si martiri..
Vechi 19.01.2011, 21:04:17
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Implicit

daca isi dau viata cu adevarat pt Hristos atunci jertfa e primita zic eu.. fie ei si eretici..
Vechi 19.01.2011, 21:04:42
bob2909 bob2909 is offline
Banned

Data înregistrării: 04.07.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
Apostolul Ioan hoinareste pe undeva prin vaile Athosului pana la sf lumii.
Iata aici un raspuns cu intelepciune, rational, si plin de inteles duhovnicesc.

Pilda pentru voi neamuri "ratacitoare" ...
Vechi 19.01.2011, 21:05:52
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Observ. :)
Tu ai spus ca "degeaba si-au dat ei viata pentru Iisus". Musulmanii nu mor pentru Iisus, nici ucenicii lui Coresh. Ei mor pentru niste idei. Cine isi da viata lui Iisus nu si-o da degeaba, caci El rasplateste tot ce faci pentru El.
Sper ca acum intelegi ce voiam sa spun. In rest, nu ma astept sa zici ca mine. Te va multumi doar un anumit tip de discurs pe care nu sunt dispusa sa-l recit.
Deci, va rog sa continuati.
la musulmani nu exista martiraj si sacrificiu mai mare decat suicidul.. da nu orice suicid.. suicid in care elimini dusmani ai lui Allah.. se spune ca daca faci asta ai raiul asigurat cu 70 de virgine si tot tacamu..
Vechi 19.01.2011, 21:06:49
Senior Member

Implicit

Am zis ca si-au dat viata degeaba in sensul ca nu au facut biserica lor adevarata prin martirul lor. E cam greu sa pricepi Doriana. Mai greu e sa pricepi ca te infuri fara sa vrei si asta imi demonstreaza multe. Apoi ucenicii lui Coresh credeau in Iisus mai documenteaza-te! Din nefericire tu nu te poti documenta decat din spusele pastorilor asta daca nu cumva esti o pastorita :)
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins flying Teologie si Stiinta 88 23.09.2011 18:24:40
Minciuna si viclenia maria40 Generalitati 68 22.06.2011 22:13:56
Nu mai raspunde-ti sectantilor ionut stefan Secte si culte 146 15.03.2011 09:23:38