![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa facem un exercitiu de imaginatie, sa presupunem ca toti "iubitorii de animale" (pun in ghilimele pentru ca doar ei se considera adevaratii iubitori) s-ar aduna in cartiere separate si toti cainii comunitari ar fi adunati doar in acele cartiere. Dupa o scurta perioada in care vor fi iubitori si ii vor hrani cu cate ceva, vor constata cu stupoare ca ei ataca oamenii si e chiar mai rau daca sunt hraniti. Ce vor face? Se vor sacrifica din dragoste lasandu-si copii sau ei sa fie muscati, un fel de sacrificiu. Din orgoliu vor spune ca e foarte bine, iubesc animalele? Sau se vor muta in cartierele in care nu sunt caini (sa presupunem ca nu vor lua situatia in maini otravind cainii din jurul locuintei)?
|
|
||||
|
||||
![]()
Este un exercițiu tendențios.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stii vorba aia: sa nu stie stanga ce face dreapta. Nu am de gand sa trambitez pe forum ce fac eu. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ar fi minunat. Multi spun ca sunt iubitori de animale doar pt ca s-au dus intr-o duminica la Zoo sa priveasca niste tarcuri in vitrina. Exact cum multi spun ca sunt credinciosi,au casa plina de icoane si se inchina cand vorbesc,insa faptele lor si felul in care abordeaza alti semeni de-ai lor nu are nimic in comun cu milostenia si cu iubirea specific crestineasca,sfecifice lui Iisus.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
O poveste drăguță, dar... atât.
Noi ortodocșii nu credem că ne vom reîntâlni cu animalele (noastre de companie) în cer. Că dacă ar fi așa, treaba ar fi nasoală rău, numai la câți porci/pești/oi am mâncat.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa fim seriosi.....Nimic nu poate fi mai cumplit decat semenii nostri inzestrati cu ratiune, care bine hraniti material si spiritualse tarasc precum serpii si musca atunci cand nici nu gandesti, mult prea des chiar pe cei care le sunt apropiati...Cainii sunt tot creatie divina, iar asa zisa lor rautate se datoreaza chiar oamenilor ce se pretind umani....Suntem in prag de sarbatori si ca buni crestini ce ne pretindem, sa incercam sa alcatuim o frumoasa pledoarie pentru unii din cei mai devotati prieteni necuvantatori, pentru CAINI ! Fie ca Domnul in marinimia Sa sa ii ocroteasca in primul rand de rautatea omeneasca si apoi de orice alt rau! Iar celor care ii prigonesc , ii chinuiesc sunt convinsa ca le va fi dat de Sus, exact ce trebuieste ! Doamne ajuta, iar voi fratilor fiti va rog umani ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Faci niste confuzii grave. In schimb,cei care cresc animale pt hrana:vaci/capre/oi/pesti le numesc domestice. Deci avem animale de companie si animale domestice.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Numai tu te puteai gândi să-ți papi pet-ul.
Unde am scris eu ce zici matale? ![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 17:08:53 |
Legea sanatatii - eutanasierea saracilor | florin.oltean75 | Generalitati | 121 | 16.01.2012 11:43:36 |
|