Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.06.2007, 18:58:27
sofiaiuga's Avatar
sofiaiuga sofiaiuga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2007
Religia: Ortodox
Implicit

vad mult prea multe judecati pe acest topic,deci se ia ceea ce e doar a lui DUMNEZEU sau ar trebui sa fie numai a lui:JUDECATA aR FI MULT MAI BINE DACA NE-AM TINE MINTEA IN IAD SI NU AM DEZNADAJDUI,adica sa traim in iadul acestei vieti si sa nu deznadajduim ca HRTISOS,DOMNUL NOSTRU,se va cobori la iadul nostru ,al fiecaruia dintre noi, asa cum s-a coborit la IAD dupa inviere SI PRIN VENIREA LUI IN INIMILE NOASTRE NE VS LUMINA PE FIECARE,LA MOMENTUL POTRIVIT ,daca in loc sa judecam [ca o fi ca om pati...etc] ne rugam lui doamne ajuta.
Reply With Quote
Vechi 18.06.2007, 19:17:37
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
Citat:
În prealabil postat de Sylvie
Mirean,eu recunosc ca sunt pacatoasa,dar fii linistit ca NU CONDUC EU BISERICA...;):).
Asta am incercat sa-i explicam cu totii.El crede ca suntem impotriva Bisericii,atacam credinta.Pai tocmai aici e ideea,incercam s-o aparam.Daca ai un prieten si o ia la vale nu il ajuti sa se opreasca,sau ii zici chiar tu sa se duca in prapastie?Pai atunci ce fel de prieten esti?Esti dusman...cu sau fara stiinta.
Amice, cum aperi tu Biserica? Contestand deciziile Sf. Sinod? Acuzand ierarhii fara dovezi? Interesanta pozitie...
Reply With Quote
Vechi 18.06.2007, 19:59:56
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mirean
Citat:
Citat:
Mirean,eu recunosc ca sunt pacatoasa,dar fii linistit ca NU CONDUC EU BISERICA...;):).
Asta am incercat sa-i explicam cu totii.El crede ca suntem impotriva Bisericii,atacam credinta.Pai tocmai aici e ideea,incercam s-o aparam.Daca ai un prieten si o ia la vale nu il ajuti sa se opreasca,sau ii zici chiar tu sa se duca in prapastie?Pai atunci ce fel de prieten esti?Esti dusman...cu sau fara stiinta.
Amice, cum aperi tu Biserica? Contestand deciziile Sf. Sinod? Acuzand ierarhii fara dovezi? Interesanta pozitie...
Hmmm, ia uitati ce am gasit? ...este foarte bizar ce se petrece:(

SAPTAMANA DE RUGACIUNE IN COMUN (CATRE CINE SI PENTRU CE ?)
http://eresulcatolic.50webs.com/tradition/alteimagini.html
Reply With Quote
Vechi 18.06.2007, 20:28:51
Sebastiana Sebastiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.03.2007
Religia: Ortodox
Implicit

:)Cozia,multumesc frumos pt.adresa de mai sus.:)Sa mai scrii si altele,ca sa priceapa si altii care citesc de aici,de la acest Topic.
Reply With Quote
Vechi 18.06.2007, 20:41:41
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia
Citat:
În prealabil postat de Mirean
Citat:
Citat:
Hmmm, ia uitati ce am gasit? ...este foarte bizar ce se petrece:(

SAPTAMANA DE RUGACIUNE IN COMUN (CATRE CINE SI PENTRU CE ?)
http://eresulcatolic.50webs.com/tradition/alteimagini.html
Si eu am gasit ceva interesant.

http://slujbe-randuieli.crestinortodox.ro/Ziarul_Lumina_Saptamana_de_rugaciune_pentru_unitat ea_crestinilor___Avanpremiera_a_marelui_eveniment_ ecumenic_de_la_Sibiu-119-12394.html
Reply With Quote
Vechi 19.06.2007, 07:54:27
calator calator is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.03.2007
Implicit

unii cred ca daca ar gasi scris si pe un gard ca mitropolitul x e mason ar face o poza si ar trimite-o pe forum pretinzand ca e "dovada"
Reply With Quote
Vechi 19.06.2007, 21:43:06
ancah
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de calator
unii cred ca daca ar gasi scris si pe un gard ca mitropolitul x e mason ar face o poza si ar trimite-o pe forum pretinzand ca e "dovada"
Iar altii cred, ca minimalizand problema, ea va disparea din preocuparile celor ingrijorati.
Reply With Quote
Vechi 19.06.2007, 22:10:33
Senior Member

Implicit

inteleg ingrijorarea dar nu si lipsa de informare + afirmatii gratuite
Reply With Quote
Vechi 19.06.2007, 22:39:23
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Prin provincie, unde oamenii curati la suflet sunt in numar mai mare, informarea sau dezinformarea de orice fel joaca un rol secundar. Acolo nea Ilie te trage mai aproape de el si se uita direct in ochii tai si-ti spune imediat daca minti sau nu. Cine-si pastraza curatia nu are nevoie de dovezi. Ei te citesc cu inima(care nu minte).:)
Reply With Quote
Vechi 20.06.2007, 07:48:30
Senior Member

Implicit

si s-a uitat ILie in ochii mitropolitului sau care e ideea? te simti asa un fel de Ilie al zilelor noastre (ce ti-ai pastrat curat) si simti de la o posta?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ochiul interior Florin-Ionut Teologie si Stiinta 23 21.05.2018 14:27:49
Adevarul interior sau exterior omului; Realitate sau falsitate interioara a oamenilor Tangun Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 90 05.08.2011 20:33:11
Blasfemia unor adventiști la adresa Bisericii lui Hristos: un cult antropofagic doctor_faustus Secte si culte 5 28.11.2010 23:47:42
Nu mai imi gaseam linistea si echilibrul interior Ioan_Ciobota Generalitati 1 12.05.2007 01:58:05