![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
vad mult prea multe judecati pe acest topic,deci se ia ceea ce e doar a lui DUMNEZEU sau ar trebui sa fie numai a lui:JUDECATA aR FI MULT MAI BINE DACA NE-AM TINE MINTEA IN IAD SI NU AM DEZNADAJDUI,adica sa traim in iadul acestei vieti si sa nu deznadajduim ca HRTISOS,DOMNUL NOSTRU,se va cobori la iadul nostru ,al fiecaruia dintre noi, asa cum s-a coborit la IAD dupa inviere SI PRIN VENIREA LUI IN INIMILE NOASTRE NE VS LUMINA PE FIECARE,LA MOMENTUL POTRIVIT ,daca in loc sa judecam [ca o fi ca om pati...etc] ne rugam lui doamne ajuta.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
SAPTAMANA DE RUGACIUNE IN COMUN (CATRE CINE SI PENTRU CE ?) http://eresulcatolic.50webs.com/tradition/alteimagini.html |
|
|||
|
|||
![]()
:)Cozia,multumesc frumos pt.adresa de mai sus.:)Sa mai scrii si altele,ca sa priceapa si altii care citesc de aici,de la acest Topic.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
http://slujbe-randuieli.crestinortodox.ro/Ziarul_Lumina_Saptamana_de_rugaciune_pentru_unitat ea_crestinilor___Avanpremiera_a_marelui_eveniment_ ecumenic_de_la_Sibiu-119-12394.html |
|
|||
|
|||
![]()
unii cred ca daca ar gasi scris si pe un gard ca mitropolitul x e mason ar face o poza si ar trimite-o pe forum pretinzand ca e "dovada"
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
inteleg ingrijorarea dar nu si lipsa de informare + afirmatii gratuite
|
|
|||
|
|||
![]()
Prin provincie, unde oamenii curati la suflet sunt in numar mai mare, informarea sau dezinformarea de orice fel joaca un rol secundar. Acolo nea Ilie te trage mai aproape de el si se uita direct in ochii tai si-ti spune imediat daca minti sau nu. Cine-si pastraza curatia nu are nevoie de dovezi. Ei te citesc cu inima(care nu minte).:)
|
|
|||
|
|||
![]()
si s-a uitat ILie in ochii mitropolitului sau care e ideea? te simti asa un fel de Ilie al zilelor noastre (ce ti-ai pastrat curat) si simti de la o posta?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ochiul interior | Florin-Ionut | Teologie si Stiinta | 23 | 21.05.2018 14:27:49 |
Adevarul interior sau exterior omului; Realitate sau falsitate interioara a oamenilor | Tangun | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 90 | 05.08.2011 20:33:11 |
Blasfemia unor adventiști la adresa Bisericii lui Hristos: un cult antropofagic | doctor_faustus | Secte si culte | 5 | 28.11.2010 23:47:42 |
Nu mai imi gaseam linistea si echilibrul interior | Ioan_Ciobota | Generalitati | 1 | 12.05.2007 01:58:05 |
|