![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
scuzati *adeverinta:)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S.Cum stim noi ca sunt masoni in biserica?Simplu.Ecumenismul e produsul masoneriei,iar ecumenistii trebuie cautati printre masoni.Voila. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
BOR nu a recunoscut primatul papal, si a avut o parere oficial in acest sens, un comunicat care respingea afirmatiile de genul celor emise de tine. Exita postat si pe forum un comunicat oficial in acest sens! Dar sunt unii, care isi zic "ecumenisti", care se folosesc de "zvonistica" pentru a discredita BOR. Iar tu esti unul dintre acestia. Afirmai ca esti "pe picior de plecare"...de ce mai ataci BOR? Sf. Parinti au particitat la Sinoadele ecumenice pentru a lamuri/apara invatatura de credinta. Ce s-ar fi intamplat daca ierarhii s-ar fi "delimitat" de eretici fara sa fi avut o opinie, un cuvant, o "palma" de dat? Ortodocsii care participa azi la intruniri ecumenice acelasi lucru: dau martiria Ortodoxiei. Dar cum perioada "palmuirilor" (chiar si fizice) a trecut, metodele sunt altele (dialogul). Vorbesti de "vanzarea credintei pe sub masa". Ai un exemplu concret? Eu ti-am exemplificat cu avantaje (materiale, legislative, spirituale) ale participarii BOR la aceste discutii. In schimb, tu nu aduci nici un argument in favoarea celor spuse de tine. Dar, cum spuneam, tu urmezi principiu al lui Beaumarchais: "Calomniati, calomniati, ceva ramane!" |
|
|||
|
|||
![]()
Ca sa stii si tu,biserica e deja amestecata cu politica,mai grav cu masoneria.Biserica nu trebuie separata de stat,dar trebuie ca statul sa fie subordonat bisericii,nu invers cum e la noi.Asta s-a vazut si in decorarea patriarhului de presedinte antefactum,deoarece abia fusese ales.Nu stiu tie daca ti-a ramas ceva in cap,dar de ortodoxia noastra se va alege praful si pulberea cu acest ecumenism.Acum ati fost avertizati,cand veti tipa va fi prea tarziu...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Faptul ca un patriarh ortodox este medaliat de presedintele tarii nu poate decat sa fie un motiv de bucurie. Si daca "premierea" este in sens invers este motiv de bucurie. Te deranjeaza ca presedintele tarii recunoste meritele unui patriarh oerodox. Eu cred ca este foarte bine ce s-a intamplat! Se pare ca ai lipsit la lectiile despre "Simfonia puterilor" (Justinian, imparatul bizantin). Oricum, in postul anterior am pus niste intrebari la care nu ai raspuns.... Cat despre ce mi-a ramas in cap....cred ca suficient cat sa nu cred ca de Ortodoxie nu se va alege praful. |
|
|||
|
|||
![]()
Daniel, sa nu uitam ca :
"diavolul este semanatorul tulburarii, al confuziei, al indoielii, al derutei, al ametelii si al haosului. Interesul lui de prima instanta este sa ne ravaseasca mintea" Mirean intr-un fel are dreptate aici prin faptul ca cere exemple clare insa acestea nu vor veni ca in trecut sub forma confiscarii averilor mamastiresti, prigonirea calugarilor si a preotilor ci prin muzeificare, EU mina-n mina cu dracu asa lucreaza...baga fonduri puternice pentru a muzeifica Ortodoxia, asta-i noua lor gaselnita...deci la genul acesta de apostazie sa fim atenti insa cu CALM si continuind sa nu ne tulburam si sminti cu treburi care nu ne privesc INCA. Atita timp cit se tin Predaniile....trebuie sa ne bucuram si sa zimbim, SA NE INDREPTAM UNII PE ALTII, sa ne informam, sa cerem dovezi clare de apostazie daca exista, sa mergem la Biserica linistiti SI SA ASCULTAM CU ATENTIE CE SPUNE PREOTUL! prin preoti vom sti ce si cum... |
|
|||
|
|||
![]()
Mirene,esti culmea.Tocmai asta am zis si eu,ca azi biserica e subordonata statului NU asa cum ar trebui sa fie,adica invers.Vad ca citesti si intelegi numai ce vor muschii tai.Daca e motiv de bucurie decorarea patriarhului inainte de a face ceva,ai o mare problema.Tocmai asta arata aservirea lui politica si chiar masonica.In ce tara din lume e decorat cineva fara sa faca nimic???Esti aiurea.
P.S.Vad ca esti de acord cu mine ca de ortodoxie se va alege praful. |
|
|||
|
|||
![]()
Prin aceste intalniri ecumeniste masonii vor sa relativizeze dreapta credinta si s-o distruga,nu sa-i aduca pe eretici la adevar.Asa cum nici americanii n-au facut aici baze militare ca sa vanda hot dog,ci sa aduca armament nuclear.Dar va veti da seama prea tarziu...
|
|
||||
|
||||
![]()
:) A citit cineva cartea"pantecul desfranatei"?Este o carte document in care un ierarh BOR destainuie cum a intrat in masonerie pe vremea comunistilor,seful masoneriei fiind Sadoveanu.Este interesanta si in acelasi timp tulburatoare.Doamne ajuta!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Franz Bardon despre masonerie | ChEoPs | Generalitati | 1 | 15.02.2010 18:50:27 |
citate de Tutea despre revolutii si masonerie | camidece | Generalitati | 5 | 14.09.2009 11:06:44 |
|