![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Rabdare Rabdare si iar rabdare sora in Hristos .Asa ne invata Sfintii Parinti.E greu de indurat, suferinta dar prin suferinta ne curatim de pacate .Multumeste lui Dumnezeu pentru tot ce ne da gindestete putea fi si mai rau . Dumnezeu sa te intaresca si rugaciunea sa nu lipseasca ca orice lucru pe lumea asta nu se intimpla fara voia lui Dumnezeu. Dumnezeu nu iti va da mai mult decit poti duce.Si nu umbla pe la secte soro ca aiceia nu mintuiesc ci iti strica sufletul . Dumnezeu sa va ajute.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cand afirmi ceva, trebuie sa stii pe ce te bazezi, date, documente...care, cum a tradus in conformitate cu scopul sau marsav, sau daca toti au tradus asa, care a fost scopul fiecaruia...si apoi nu ma poti lasa asa, trebuie sa imi spui daca mai are vreun sens sa citesc Biblia in conditiile date, nu crezi? Mie nu imi plac deloc afirmatiile de genul asta " Toti copacii au fost mov, dar acum sunt asa pentru ca au fost falsificati...in virtutea faptului ca cineva a avut un scop...undeva, candva...cineva!!!"
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
vad ca ati luat-o pe aratura....eu intrebam ce limba este asta care o folosesc astia?
era ceva de genu daca tin bine minte:ganda...nici nu mai stiu ca era foarte incalcita dar repeta intr-una ganda |
|
||||
|
||||
![]()
Recunosc ca e prima data cand aud despre asa ceva.Si eu as fi curioasa sa stiu despre ce limba si ritual era vorba.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred si stiu ca dreptatea este a Lui. El stie cel mai bine. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu Sfantul va dovedi care este adevarul. Eu nu ma indoiesc de asta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu vad asa lucrurile: Au fost deposedati de ceea ce era al lor si meritau. S-au ridicat si au luat-o de la zero si tot au dovedit ca sunt capabili sa construiasca mult. Nu spune asta destul despre valoarea lor? Cati se pot lauda cu asta? Sau tocmai invidia este cea care macina pe unii asa de rau, incat nu pot trai din cauza "caprelor" vecinului? Last edited by maria-luisa; 10.05.2010 at 09:43:39. |
|
|||
|
|||
![]()
adica:mult iubitul tai popor evreu si mult trambitata ta iubire de oameni ..se bat cap in cap ..in constitutia statului
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce argumente ai in ceea ce sustii?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|