Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.05.2010, 00:44:33
iulian78 iulian78 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 10.05.2010
Locație: Ireland
Religia: Ortodox
Implicit Doamne ajuta

Rabdare Rabdare si iar rabdare sora in Hristos .Asa ne invata Sfintii Parinti.E greu de indurat, suferinta dar prin suferinta ne curatim de pacate .Multumeste lui Dumnezeu pentru tot ce ne da gindestete putea fi si mai rau . Dumnezeu sa te intaresca si rugaciunea sa nu lipseasca ca orice lucru pe lumea asta nu se intimpla fara voia lui Dumnezeu. Dumnezeu nu iti va da mai mult decit poti duce.Si nu umbla pe la secte soro ca aiceia nu mintuiesc ci iti strica sufletul . Dumnezeu sa va ajute.
Reply With Quote
Vechi 10.05.2010, 00:45:07
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria-luisa Vezi mesajul
Intreaba-l pe Dumnezeu. Eu nu mai spun nimic mai mult de-atat.
Doamne, dar afirmatia ta e revelata de Dumnezeu, sau e de la tine?

Cand afirmi ceva, trebuie sa stii pe ce te bazezi, date, documente...care, cum a tradus in conformitate cu scopul sau marsav, sau daca toti au tradus asa, care a fost scopul fiecaruia...si apoi nu ma poti lasa asa, trebuie sa imi spui daca mai are vreun sens sa citesc Biblia in conditiile date, nu crezi?

Mie nu imi plac deloc afirmatiile de genul asta " Toti copacii au fost mov, dar acum sunt asa pentru ca au fost falsificati...in virtutea faptului ca cineva a avut un scop...undeva, candva...cineva!!!"
Reply With Quote
Vechi 10.05.2010, 00:56:15
LapetiteMoc LapetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2009
Lightbulb

Citat:
În prealabil postat de andruscacim Vezi mesajul
" toti copacii au fost mov, dar acum sunt asa pentru ca au fost falsificati...in virtutea faptului ca cineva a avut un scop...undeva, candva...cineva!!!"
Reply With Quote
Vechi 10.05.2010, 03:16:53
annajanette
Guest

Implicit

vad ca ati luat-o pe aratura....eu intrebam ce limba este asta care o folosesc astia?
era ceva de genu daca tin bine minte:ganda...nici nu mai stiu ca era foarte incalcita dar repeta intr-una ganda
Reply With Quote
Vechi 10.05.2010, 06:46:37
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de annajanette Vezi mesajul
vad ca ati luat-o pe aratura....eu intrebam ce limba este asta care o folosesc astia?
era ceva de genu daca tin bine minte:ganda...nici nu mai stiu ca era foarte incalcita dar repeta intr-una ganda
Recunosc ca e prima data cand aud despre asa ceva.Si eu as fi curioasa sa stiu despre ce limba si ritual era vorba.
Vechi 10.05.2010, 08:14:21
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Doamne, dar afirmatia ta e revelata de Dumnezeu, sau e de la tine?

Cand afirmi ceva, trebuie sa stii pe ce te bazezi, date, documente...care, cum a tradus in conformitate cu scopul sau marsav, sau daca toti au tradus asa, care a fost scopul fiecaruia...si apoi nu ma poti lasa asa, trebuie sa imi spui daca mai are vreun sens sa citesc Biblia in conditiile date, nu crezi?

Mie nu imi plac deloc afirmatiile de genul asta " Toti copacii au fost mov, dar acum sunt asa pentru ca au fost falsificati...in virtutea faptului ca cineva a avut un scop...undeva, candva...cineva!!!"
Daca am fi mers in adevar, n-ar fi existat decat un sigur trup de credinciosi, nu atatea biserici care se lupta intre ele ca oarbele, in numele Dumnezeului care ne-a aratat o cale a dragostei si pacii, nu a urii. Eu stiu ce vad si anume ca nu exista nici macar iubire intre semeni, ci doar judecati absurde. Prefer sa cred in Dumnezeul in care nu exista asa ceva.
Cred si stiu ca dreptatea este a Lui. El stie cel mai bine.
Reply With Quote
Vechi 10.05.2010, 09:33:15
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Ce au invatat?
Ca popor, Il resping in continuare pe Hristos.
Si asta spune destul.
End of the story.

Ca se mai intorc unii, e alta chestiune.

Un adevar pe care umila ta persoana nu-l poate justifica logic e indoielnic ca Dumnezeu il va sustine prin orice alte mijloace
Lasa, Aline, "caprele" vecinului si ingrijeste-te mai bine de caprele tale. Sunt caprele tale in regula ca sa le judeci pe ale altuia?
Dumnezeu Sfantul va dovedi care este adevarul. Eu nu ma indoiesc de asta.
Reply With Quote
Vechi 10.05.2010, 09:35:09
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de o_tzaranca Vezi mesajul
Alte doua lucruri care se bat Cap in cap.. evreii si iubirea..si stii unde se bat cel mai mult?
in constitutia ISRAELULUI
Adica?? :)
Eu vad asa lucrurile: Au fost deposedati de ceea ce era al lor si meritau. S-au ridicat si au luat-o de la zero si tot au dovedit ca sunt capabili sa construiasca mult. Nu spune asta destul despre valoarea lor? Cati se pot lauda cu asta? Sau tocmai invidia este cea care macina pe unii asa de rau, incat nu pot trai din cauza "caprelor" vecinului?

Last edited by maria-luisa; 10.05.2010 at 09:43:39.
Reply With Quote
Vechi 10.05.2010, 09:42:39
o_tzaranca o_tzaranca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.11.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria-luisa Vezi mesajul
Adica?? :)
i
adica:mult iubitul tai popor evreu si mult trambitata ta iubire de oameni ..se bat cap in cap ..in constitutia statului
Reply With Quote
Vechi 10.05.2010, 09:44:59
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de o_tzaranca Vezi mesajul
adica:mult iubitul tai popor evreu si mult trambitata ta iubire de oameni ..se bat cap in cap ..in constitutia statului
Ce argumente ai in ceea ce sustii?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 georgeval Din Vechiul Testament 25 25.10.2016 06:31:20
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42