![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Inca stangaci se descurca mult mai bine cu pictura si scultura, cei mai mari artisti erau stangaci (Leonardo da Vinci, Raffaello Sanzio, Michelangelo, Picasso, Mozart). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
se referea la faptul ca sotul e cam neindemanatic...
|
|||
|
|||
![]()
dar stangaciul nu este neindemanatic.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Singurul lucru concret pe care îl citesc eu aici este că soțul dv cam râgâie. Sunt atâtea femei care chiar au de ce se plânge: soții lor sunt fustangii, sunt bețivi, le snopesc în bătaie, nu muncesc sau muncesc dar banii ajung la sala de jocuri și nu acasă. Ei bine, soțul dv... râgâie. Cam puțin pentru un divorț. Parcă și văd ședința de judecată: "împricinata copilă, care este motivul pentru care dv doriți să divorțați ?", la care, cu demnitate vă ridicați și răspundeți: "onorată instanță, motivul este acela că soțul meu râgâie!". Acuma, vorbind în registru serios: ceea ce citesc eu printre rânduri este că, de fapt, nu vă (mai) iubiți soțul. Cam devreme s-a întâmplat asta. Din fericire, iubirea este în mult mai mică măsură un sentiment, așa cum cred cei mai mulți, decât un efect al voinței. Noi iubim atunci când avem un orizont de așteptare (când inima ne e deschisă) și vrem să iubim. Nu este mai puțin adevărat că această voință vine de la Dumnezeu. El e izvorul vieții, el e și izvorul iubirii. Despre asta cred că ar fi bine să vorbiți cu Dumnezeu. Să-I spuneți: "Doamne, te rog, dă-mi iubire, că fără ea eu mă usuc !".
|
|||
|
|||
![]()
Este un alt mod de a spune... Utilizarea cuvantului "stangaci" cu un sens figurat...
|
|
|||
|
|||
![]()
Vei vedea. Sper sa nu uiti acest scurt dialog.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by Pandion; 08.07.2010 at 18:52:26. |
|
|||
|
|||
![]()
Sfatul meu este sa nu cedezi asa de usor pt. ca din cate ai relatat sunt probleme peste care ai putea trece. Incearca sa te reindragostesti de el, macar pt. un timp ignora-i comportamentul care te revolta si fa efortul de a parea macar ca te simti bine. Pe un barbat nu o sa il schimbi niciodata in bine aparand mereu in fata lui imbufnata, cicalindu-l. Doreste-ti din tot sufletul sa fii fericita ( in special pt. cea mica) indiferent de comportamentul sotului.
Daca ar fi fost vorba despre violenta sau consum de alcool, crede-ma ca as fi prima care ti-as spune: divorteaza! Dar aici nu e cazul. Si atata timp cat mai e ceva pt. care merita sa lupti, lupta! Curaj si cu Dumnezeu inainte! |
|
|||
|
|||
![]()