![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Militari din treisprezece tari africane francofone au defilat astazi pe Champs-Elysee , cu ocazia traditionalei parade militare de Ziua Nationala a Frantei. In ciuda vremii ceremonia a fost grandioasa , avioanele Alpha Jet/Patrouille de France a deschis ceremoniile, zburand deasupra Parisului si lasand in urma dare de fum in culorile drapelului francez . Vive la France !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Vive la...Roumanie! de ziua lu' francezu', na', ete' asa.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Si anul acesta sarbatoarea Frantei a fost sarbatorita cu mult fast , iar ca fapt divers , Sarkozi a fost huiduit la parada , iar ambasadorul Frantei a lesinat la receptia organizata la Bucuresti . Trecand peste aceste mici incidente , uram un cald si sincer , la multi ani poporului francez !
|
|||
|
|||
![]()
Pe langa Romania si Franta este o tara preferata a mea.Ador istoria si traditiile franceze.
LA MULTI ANI PENTRU TOTI FRANCEZII DIN LUME!!! |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
apropo de asta, nu mai stiu pe ce program, Boc era numit azi eroul Frantei ca ete na l-o sprijinit oleaca pe bietu om :)
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nu l-o sprijinit "oleaca" ci a fost pe faza si l-a tinut zdravan ca altfel se imprastia tot pe jos..
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am fost pe strada aia, nu m-a impresionat cu nimic. Sînt locuri în Paris mult mai frumoase. Citat:
Păi cum altfel?!... Citat:
Ce fain, fum în culori care face bine la sănătatea parizienilor și a turiștilor.