Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.06.2011, 13:57:02
The_Fallen The_Fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.06.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihai niculae Vezi mesajul
Povestea mea este rupta, parca dintr-un film horror. Ma ocup cu restaurari obiecte de arta, i-ar acum 3 sau 4 luni, am gasit intr-o piesa foarte veche, bine ascuns un biletel in care scria: "Blestemat cel ce citeste", scris cu creion rosu, i-ar in partea de sus era cifra 69, biletelul avea o forma ciudata, ars imprejur. Problema este ca de atunci m-i se intampla lucruri cidate, imi dispar lucruri , pe plan sentimental pot sa spun ca e dezastru, am intalnit multe fete cu care vorbesc, e totul ok, dar totul se rezuma la o simpla intalnire, i-ar dupa nu mai sunt atrase de mine. Si pe plan profesional lucrurile nu stau bine de atunci de cand am citit biletelul. Simt ca se intampla ceva ciudat cu mine. Va rog mult sa ma ajutati, orice sfat e bine primit. Va multumesc!
69 indica o perversiune sexuala, nu are nimic satanic in el.
Reply With Quote
Vechi 20.06.2011, 14:08:56
LapetiteMoc LapetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de The_Fallen Vezi mesajul
69 indica o perversiune sexuala

Bine ai sesizat. nici nu am retinut acest detaliu din mesaj.

Asadar, acum pentru mine e limpede : troll !
Reply With Quote
Vechi 20.06.2011, 16:18:16
Melissa
Guest

Implicit Daca nu esti troll, as regreta ca nu ti-am dat un sfat din suflet.:-)

Citat:
Povestea mea este rupta, parca dintr-un film horror. Ma ocup cu restaurari obiecte de arta, i-ar acum 3 sau 4 luni, am gasit intr-o piesa foarte veche, bine ascuns un biletel in care scria: "Blestemat cel ce citeste", scris cu creion rosu, i-ar in partea de sus era cifra 69, biletelul avea o forma ciudata, ars imprejur. Problema este ca de atunci m-i se intampla lucruri cidate, imi dispar lucruri , pe plan sentimental pot sa spun ca e dezastru, am intalnit multe fete cu care vorbesc, e totul ok, dar totul se rezuma la o simpla intalnire, i-ar dupa nu mai sunt atrase de mine. Si pe plan profesional lucrurile nu stau bine de atunci de cand am citit biletelul. Simt ca se intampla ceva ciudat cu mine. Va rog mult sa ma ajutati, orice sfat e bine primit. Va multumesc!
Nu trebuie sa te iei dupa prostii de acest gen .Superstitiile sunt de la diavol pentru ca nu fac altceva decat sa te subjuge si sa uiti de puterea lui Dumnezeu.
Gandeste putin detasat. Daca pe bilet scria ca dupa 69 de zile de la gasirea biletului trebuie sa-ti tai venele, ti le taiai??:-)

Uita de bilet si nu mai gandi negativ. Puterea gandului e mare, tocmai de aceea se spune ca de ce ti-e frica nu scapi. Deci solutia este detasarea de aceasta problema si inima Sus la Dumnezeu!
Reply With Quote
Vechi 21.06.2011, 06:16:31
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Dupa o spovedanie amanuntita (dupa indreptar), participa la Sfantul Maslu de mai multe ori. Roaga preotul sa-ti faca o sfestanie in casa. Ia dimineata anafura si agheasma, unge-te cu ulei sfintit din candela care arde la sfinti mari (Sfintii Inchisorilor, Sfantul Nectarie etc), tamaiaza prin casa si stropeste cu agheasma, roaga-te, tine posturile randuite de Biserica. Lucrarea necurata se indeparteaza mai ales cu post si rugaciune.

Roaga-te lui Dumnezeu si Maicii Domnului sa-ti arate calea pe care o vei urma pentru a te mantui: casatoria sau calugaria. Si stai de vorba si cu un duhovnic sporit pe aceasta tema. De obicei, necazurile pe care le avem ne sunt date cu un rost si anume acela de a ne apropia mai mult de Dumnezeu. Iarta, ca sa fii si tu iertat, citeste carti scrise de sfinti si cauta sa privesti totul cu ochi duhovnicesti.

Acatistul Maicii Domnului Aratatoarea Caii
Reply With Quote
Vechi 21.06.2011, 08:27:57
gdf-fdc's Avatar
gdf-fdc gdf-fdc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.05.2011
Locație: Unde nu exista ortodoxie acolo nu este mantuire
Implicit

Citat:
crezi ca un biletel cu orice ar scrie in el si oricum ar arata poate invinge credinta?
Reply With Quote
Vechi 21.06.2011, 08:40:59
georgeval's Avatar
georgeval georgeval is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.09.2007
Locație: Valenii de Munte
Implicit

Si diavolul este cel care ne duce intr-o lume iluzorie sau fantasmagorica tocmai pentru a ne arunca in deznadejde. Multi ajumg la concluzii eronate, spovedania este cheia.
Reply With Quote
Vechi 21.06.2011, 08:23:31
gdf-fdc's Avatar
gdf-fdc gdf-fdc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.05.2011
Locație: Unde nu exista ortodoxie acolo nu este mantuire
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DoryLucky Vezi mesajul
In viata am gresit foarte mult , de pacate numai vorbesc. Nu merg la biserica foarte des ,dar ma rog in fiecare zi acasa dimineata si seara poate mai imi iarta Dumnezeu si mie din pacatele cele multe. De cand ma stiu nu am putut sa realizez nimic , tot ce am vrut sa fac nu am putut sa duc bun sfirsit .Nu am prieteni si nu pot sa-mi fac pentru o perioada mai mare .Cand obtin un servici mai bun atunci se intampla ceva si ma da afara .Acum sunt de cateva luni acasa si nu pot sa gasesc de lucru ,am trimis CV-ul la multe firme dar nu primesc nici un raspuns .Sunt disperat , sunt cu cineva de multi ani si imi este frica sa nu ma paraseasca din cauza ca nu pot sa am servici stabil si nu avem bani sa facem nunta .
Ce trebuie sa fac sa scap de blestemul asta , bat pasul pe loc ,de parca sunt legat de maini si de picioare .
Va rog sa-mi spuneti daca pot scap de blestemul asta si cum, pentru ca sigur sunt blestemat si din aceasta cauza nu pot sa fac nimic in viata asta .
Va multumesc .
trebuie sa mergi la biserica mai ales la sf liturghie si sa te spovedesti din copilarie pana in prezent
Reply With Quote
Vechi 27.07.2017, 01:00:21
adrian_ionut adrian_ionut is offline
Junior Member

Data înregistrării: 27.07.2017
Implicit blestem

salutare....eu am credinta si cred in DUMNEZEU...niciodata nu miam pierdut increderea...am 33 de ani si de 8 ani cu toate fetele cu care am incercat sa vorbesc nu am vorbit mai mult de 2 saptamani...2 saptamani toate bune si frumoase...dupa aceea cu orice fata cu care am vorbit nu mai imi raspunde la telefon si nu ma mai baga inseama...cineva intro zii un necunoscut mi-a spus ca sunt bine in toate dar sunt blestemat sa nu ma pot insura niciodata si sa nu am o relatie....si mi-a spus si cum arata fata si ca fiind o veche prietena care a vrut sa stea cu mine si eu am refuzato...eu pana acum nu mam gandit la asa ceva ca cineva mar blestemat...pana acum 2luni cand tot mam intrebat oare ca sunt prea bun la suflet si chiar asa nu merit nimic....mama e foarte credincioasa eu de 9 ani imi fac rugaciunea in fiecare zii si seara inainte de culcare....chiar nu pot sa cred si nici nu vreau sa cred...dar cand vad ca chiar asa este imi vine sa inebunesc
Reply With Quote
Vechi 27.07.2017, 02:25:26
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit

Nu trebuie sa fi blestemat ... pur si simplu daca esti sarac si fara educatie sansele sa pari destul de interesant pt casatorie, sunt destul de scazute.
Chiar si sarac la o adica dar macar cu putina educatie care sa ofere niste oportunitati de trai cu familia cat de cat la limita decentei.
Atat cat sa-ti permiti urmasi si familie.

Succes!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 27.07.2017, 23:50:15
Addy11 Addy11 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 09.07.2017
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Nu trebuie sa fi blestemat ... pur si simplu daca esti sarac si fara educatie sansele sa pari destul de interesant pt casatorie, sunt destul de scazute.
Chiar si sarac la o adica dar macar cu putina educatie care sa ofere niste oportunitati de trai cu familia cat de cat la limita decentei.
Atat cat sa-ti permiti urmasi si familie.

Succes!
Nu stiu de unde ai dedus ca este sarac si fara educatie. Bine, daca ar fi sa ne luam dupa faptul ca a reusit sa faca 10 greseli gramaticale in 7 randuri... ar fi ceva... dar poate doar scrisul este o problema. In rest se descurca.

Citat:
În prealabil postat de adrian_ionut Vezi mesajul
...am 33 de ani si de 8 ani cu toate fetele cu care am incercat sa vorbesc nu am vorbit mai mult de 2 saptamani...2 saptamani toate bune si frumoase...dupa aceea cu orice fata cu care am vorbit nu mai imi raspunde la telefon si nu ma mai baga inseama...cineva intro zii un necunoscut mi-a spus ca sunt bine in toate dar sunt blestemat sa nu ma pot insura niciodata si sa nu am o relatie....
Ideea este ca atunci cand lucrurile nu se intampla cum vrei tu, sau cel putin nu par a se indrepta in directia in care vrei tu... tinzi sa crezi in aspectele/ intamplarile cu cel mai putin fundament, fara nici o baza, insa foarte usor de asimilat si crezut. Apoi te plangi :)

Daca problema ta este ca iti lipsesc fetele, sa stii ca multi se confrunta cu "problema" asta.
Insa unii se apuca sa citeasca carti de psihologie incercand sa inteleaga/ sa schimbe ceva dpdv comportamental, al perceptiei lumii din jur,...de ce? Pentru ca felul in care gandesti se reflecta in exterior. Este vorba de acea liniste si incredere interioara pe care persoanele din jurul tau o percep. Poti sa schimbi si ca aspect cate ceva... asa bonus.
Altii citesc carti de seductie... si functioneaza...
Si bineinteles mai sunt si altii care se pun repede la o coada cu moaste ... si spera sa se intample o minune :)
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cum iti dai seama ca ti s-au facut farmece sau esti blestemat? ghetsimani Generalitati 41 14.03.2013 08:06:28
Cine este blestemat trebuie sa binecuvanteze pe cel ce l-a blestemat spre_rasarit Vrajitoria 13 28.02.2012 01:25:19
Omul blestemat ! adrian_b Vrajitoria 10 16.09.2011 19:38:25
ce sa cred? camiluncan Stiri, actualitati, anunturi 37 18.07.2009 23:17:59
DE CE A FOST HAM BLESTEMAT Laurentiu Generalitati 8 18.08.2007 13:03:42