Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.08.2010, 22:41:33
IonelS IonelS is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.07.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Nu, avea legatura cu Noii golani sau ceva de genul acesta...Ideea cu toate aceste organizatii este ca nu sti cine le patroneaza si ce intentii au..Se straduiesc sa dea bine , dar ajung sa dezamageasca..
Reply With Quote
Vechi 14.08.2010, 22:55:42
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de heorhe Vezi mesajul
Ba da, eu am auzit. Uite asta , chiar de pe siteul lor:

Ca naționaliști de dreapta ne definim prin credința în Dumnezeu, iubirea de Neam, devoțiunea pentru Patrie și respectul față de Tradiție, Noua Dreaptă întruchipând o dreaptă națională, socială și creștină, situată pe o filiație neîntreruptă care începe cu Mihai Eminescu și continuă cu Nicolae Paulescu, Nae Ionescu, Nichifor Crainic, Corneliu Codreanu, Ion Moța, Vasile Marin, Alexandru Cantacuzino, Mircea Eliade, Constantin Noica, Dumitru Stăniloae.

Suna frumos.
Da, suna frumos. Intrebarea este daca si reusesc sa transpuna in viata ceea ce si-au propus. Romania de 20 ani este atat de hartuita, romanii dau bir cu fugitii din tara, totul e nesigur, incat se simte nevoia de o innoire. Dar cine sa o faca? Sunt ei in stare?
Inca nu am citit toate actiunile pe care le-au facut, ca sa imi fac o imagine; de aici atatea intrebari care asteapta raspuns.
In principiu insa, tuturor trebuie sa li se dea o sansa, ca sa aiba posibilitatea sa arate ce vor si ce pot.
Ca si alti romani sunt si eu sceptica, dar nu pot trage o concluzie pripita; nici nu-i pot vorbi de rau, fara sa ii cunosc cat de cat.
Daca sunt ceea ce trebuie Romaniei, sa ii ajute Dumnezeu. Daca nu...
Reply With Quote
Vechi 14.08.2010, 23:08:22
IonelS IonelS is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.07.2010
Implicit

Pentru Dumnezeu, neam si tara ! Dadea tare bine si , cat a trait Capitanul , au fost la inaltime.., dar s-a dus. Voi credeti ca permiteau astia din serviciile de informatii aparitia unei noi legiuni fara sa fie siguri ca o controleaza ? Si de obicei aceste organizatii, cu ceva trecut si traditie, sunt reinventate chiar de catre aceste servicii, tocmai pt a-si asigura controlul.
Vrea poporul revolutie, iti organizeaza revolutie; vrea stanga, iti da stanga lor; .....s.a.m.d
Repet: noua ne-a mai ramas doar Hristos.
Reply With Quote
Vechi 14.08.2010, 23:27:34
ap2010's Avatar
ap2010 ap2010 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.08.2010
Locație: iasi
Implicit

Citat:
În prealabil postat de heorhe Vezi mesajul
Ce ziceti de miscarea Noua dreapta ?
Credeti ca poate sa scoata tara din rahat ?
Credeti ca mai sunt romani adevarati in tara care sa sustina ideile noii drepte ?

Daca nu stiti nimic despre ei , uitati-va un pic aici http://www.nouadreapta.org/
Expresia ca tara noastra ar fi in rahat cred ca se refera la starea economica.Daca da,acest lucru nu depinde de nici un partid politic.E o situatie economica fireasca,care se intampla atunci cand consumul este mai mare decat productia.La nivel de individ cauza ar fi tinderea catre un nivel de trai superior veniturilor,iar la nivel national este vesnica lacomie a alesilor nostri,care trag cat pot ca nu se stie ce iese la alegerile viitoare si nu mai este loc.Solutia nu tine de politic, ci de economic.
Reply With Quote
Vechi 15.08.2010, 01:11:05
ciprian22 ciprian22 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.03.2010
Locație: bucuresti
Implicit

Din toate astea nu inteleg ce cauta numele lui Mota si Marin langa cel al lui Mihai Eminescu si Mircea Eliade...Ami explica cineva??Restul..cunosc..
Reply With Quote
Vechi 15.08.2010, 12:35:08
Iubirea's Avatar
Iubirea Iubirea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.06.2010
Locație: Bucuresti in C.I
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ciprian22 Vezi mesajul
Din toate astea nu inteleg ce cauta numele lui Mota si Marin langa cel al lui Mihai Eminescu si Mircea Eliade...Ami explica cineva??Restul..cunosc..
Eu zic sa ii intrebi asta pe cei din Noua Dreapta...ca este statutul lor...ei stiu de ce si-au ales aceste personalitati si aceasta definitie.

P.S Ca fapt informativ ce tine de scrierea corecta in limba romana:
- litera "â" se foloseste doar in interiorul cuvintelor : român, pamânt, cuvânt, blând
- litera "î" se foloseste doar la inceput si sfarsit de cuvant: învatator, a hotarî, a pârî, îmi, în
[quote=ciprian22;277787]...Ami explica QUOTE]
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dreapta Socoteala Dreamm Generalitati 14 31.05.2013 23:07:50
Noua Dreapta vlad90 Generalitati 70 30.05.2012 16:17:29
Noua Dreapta si fascismul Times.new.roman Generalitati 18 04.10.2011 16:43:02
Păcate de dreapta in contra poruncii I Mihnea Dragomir Vrajitoria 14 19.09.2010 13:17:37
In stinga sau in dreapta Hartford Teologie si Stiinta 3 26.11.2007 13:10:17