![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu, avea legatura cu Noii golani sau ceva de genul acesta...Ideea cu toate aceste organizatii este ca nu sti cine le patroneaza si ce intentii au..Se straduiesc sa dea bine , dar ajung sa dezamageasca..
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Inca nu am citit toate actiunile pe care le-au facut, ca sa imi fac o imagine; de aici atatea intrebari care asteapta raspuns. In principiu insa, tuturor trebuie sa li se dea o sansa, ca sa aiba posibilitatea sa arate ce vor si ce pot. Ca si alti romani sunt si eu sceptica, dar nu pot trage o concluzie pripita; nici nu-i pot vorbi de rau, fara sa ii cunosc cat de cat. Daca sunt ceea ce trebuie Romaniei, sa ii ajute Dumnezeu. Daca nu... |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru Dumnezeu, neam si tara ! Dadea tare bine si , cat a trait Capitanul , au fost la inaltime.., dar s-a dus. Voi credeti ca permiteau astia din serviciile de informatii aparitia unei noi legiuni fara sa fie siguri ca o controleaza ? Si de obicei aceste organizatii, cu ceva trecut si traditie, sunt reinventate chiar de catre aceste servicii, tocmai pt a-si asigura controlul.
Vrea poporul revolutie, iti organizeaza revolutie; vrea stanga, iti da stanga lor; .....s.a.m.d Repet: noua ne-a mai ramas doar Hristos. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Din toate astea nu inteleg ce cauta numele lui Mota si Marin langa cel al lui Mihai Eminescu si Mircea Eliade...Ami explica cineva??Restul..cunosc..
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
P.S Ca fapt informativ ce tine de scrierea corecta in limba romana: - litera "â" se foloseste doar in interiorul cuvintelor : român, pamânt, cuvânt, blând - litera "î" se foloseste doar la inceput si sfarsit de cuvant: învatator, a hotarî, a pârî, îmi, în [quote=ciprian22;277787]...Ami explica QUOTE]
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dreapta Socoteala | Dreamm | Generalitati | 14 | 31.05.2013 23:07:50 |
Noua Dreapta | vlad90 | Generalitati | 70 | 30.05.2012 16:17:29 |
Noua Dreapta si fascismul | Times.new.roman | Generalitati | 18 | 04.10.2011 16:43:02 |
Păcate de dreapta in contra poruncii I | Mihnea Dragomir | Vrajitoria | 14 | 19.09.2010 13:17:37 |
In stinga sau in dreapta | Hartford | Teologie si Stiinta | 3 | 26.11.2007 13:10:17 |
|