Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.09.2010, 00:37:19
eucred's Avatar
eucred eucred is offline
Member

Data înregistrării: 19.11.2009
Locație: ***
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de slamdaffodil Vezi mesajul
Buna ziua!
Ce rugaciuni sau acatiste ar trebui sa citesc ca Dumnezeu sa-mi indeplineasca o dorinta?
Am o dorinta care chiar as dori sa se realizeze :)
Ce nu avem voie sa cerem de la Dumnezeu?(exemple)

Va rog ajutati-ma!

Doamne ajuta!

Cand in suflet e curat si limpede,Dumnezeu indeplineste acele dorinte ce vin din ganduri bune si tind catre fapte bune.
că Tu mi l-ai dat!
Reply With Quote
Vechi 16.09.2010, 17:23:55
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:
Buna ziua!
Ce rugaciuni sau acatiste ar trebui sa citesc ca Dumnezeu sa-mi indeplineasca o dorinta?

Va rog ajutati-ma!

Doamne ajuta!
Dumnezeu indeplineste totul atat timp cat nu cerem ceva vatamator pentru suflet! Ne trebuie credinta deplina si staruinta in rugaciune!
Reply With Quote
Vechi 31.01.2013, 20:10:50
Ana Tr.
Guest

Implicit

Citat:
Buna ziua!

Va rog ajutati-ma!

Doamne ajuta!
Nu stiu dar si eu am o dorinta, care nu e de ordin material, si de patru ani ma rog, plang si sufar pentru asta. Se pare ca nu merit sa mi se implineasca...
Reply With Quote
Vechi 01.02.2013, 08:37:49
Noiembrie's Avatar
Noiembrie Noiembrie is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.01.2013
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ana Tr. Vezi mesajul
Nu stiu dar si eu am o dorinta, care nu e de ordin material, si de patru ani ma rog, plang si sufar pentru asta. Se pare ca nu merit sa mi se implineasca...
Persevereaza, persevereaza cu rugaciuni si daca e spre binele tau ti se va indeplini!
Daca citesti autorul care a avut multe "convorbiri cu Dumnezeu" certamente vei capata un raspuns...
Reply With Quote
Vechi 01.02.2013, 12:20:04
alecsandra_ldc
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ana Tr. Vezi mesajul
-----Dar oare ce se întâmplă cu cei care se tot roagă și nu primesc niciun răspuns de la Dumnezeu? Sau îl primesc, dar nu știu ei cum să-l „traducă”. Mi-a explicat un blând călugăr, pe numele lui Onufrie, cel care se nevoiește în Masivul Postăvarul: „Nu toți oamenii pământului au legătură cu Domnul, chiar dacă îi vezi că se închină mereu, că așa au apucat, așa au văzut la alții, imită. Ei nu simt IUBIREA, fac o cruce, repede-repede, de parcă ar cânta la o trompețică…Nu au o relație personală cu El, pentru că sunt păcătoși. Cu toate astea îi cer, îl roagă, vor mereu ceva de la El: bani, avere, sănătate… Dar nu-l pot păcăli pe Dumnezeu. El aude, dar nelegiuirile lor pun un zid între Tatăl și ei.”----

Am gasit asta pe un site si mi s-a parut relevant ca raspuns general.Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 01.02.2013, 20:16:50
Tomita Tomita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2012
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alecsandra_ldc Vezi mesajul
-----Dar oare ce se întâmplă cu cei care se tot roagă și nu primesc niciun răspuns de la Dumnezeu?
Daca omul se roaga si nu i se implineste dorinta dar persevereaza in rugaciune, nu se indeparteaza de Dumnezeu, nu carteste si asteapta...dupa ceva timp (uneori si extrem de multi ani...cum a fost si cazul Sarrei, etc.) ori se implineste dorinta ori nu mai vrea omul sa se implineasca..si in ambele cazuri este bucurie.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Anul 2012: planuri, dorinte, sperante laurastifter Generalitati 25 29.12.2012 18:53:53