![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Discutiile cu "scotianul" erau intotdeauna stimulante pentru mine, intrucat argumentele si logica sa necesitau o abordare atenta a subiectului si un raspuns pe masura. Am apreciat foarte mult modul sau de gandire de exprimare si de argumentare chiar daca ne situam pe pozitii diferite uneori (spre exemplu Taina Sfintei Euharistii). L-am felicitat sincer de cateva ori pentru postarile sale, chiar daca dumnealui reprezenta cultul protestant. Cu siguranta a avut motivele sale personale care au determinat acesta decizie de a parasi forum-ul. Regret ca am pierdut un interlocutor de mare valoare. Domnul sa ne binecuvinteze si sa ne aiba in paza. |
|
||||
|
||||
![]()
care este motivul?poate sa imi relateze cineva intamplarea?
|
|||
|
|||
![]()
poate a vrut sa nu astepte banarea,pentru ca in ultimele zile sunt sterse foarte multe postari ale celor de alta credinta.
bravo sire.. |
|
||||
|
||||
![]()
Scot, chiar daca forumul asta nu e vreo Castalia Teologica unde un gentleman cu eleganta, cultura ta rafinata si simtirea ta sa-si exploreze potentialul, sper sa te razgandesti si sa-ti faci alt cont.
o mica dedicatie:Lacrimosa din requiem-ul lui Mozart, your fav. http://www.youtube.com/watch?v=KWqvjDX1R6o (poate pune Herbert von Karajan vreo pila pt. noi ![]() cu multumiri, tristete si admiratie ![]() God bless you, Scot wherever you are! |
|
||||
|
||||
![]()
Si mie imi pare rau ca a plecat, era un om de valoare si avea niste opinii destul de ortodoxe, in ciuda confesiunii sale.
Dar nu a murit, oameni buni, doar ca nu mai este langa noi. Sa-l ajute Dumnezeu si Maica Domnului oriunde ar fi!
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? | tigerAvalo9 | Generalitati | 84 | 05.09.2011 08:32:49 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Mesaj pentru userul "moment31" | sophia | Generalitati | 0 | 12.11.2009 19:06:03 |
|