![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu nu am nici o treaba cu fiinte imaginare...
|
|||
|
|||
![]()
draga eu ti-am dat un exemplu referitor la atei ce nu trebuia sa te deranjeze adica fac lucruri bune ce le sta in firea lor fara sa aibe credinta nu toti binenteles, celalalte lucruri le-am spus la adresa celor ce-i numesti pocaiti si nu sunt.si-apoi referitor la fiintele imaginare cum le numesti nu sunt fiinte ci duhuri [forma de energie negativa].
|
|
|||
|
|||
![]()
Adevarata pocainta o aveau marii sfinti si mucenitii
noi cu sig nu o sa fim ca ei dar dupa putere daca facem restul va fi la mila domnului si a maicii domnului cititi vietile sfintilor dar nu va descurajati |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Faptul ca se cam feresc de televizor (selecteaza cu atentie programele sau chiar se lipsesc de televizor), nu inseamna ca refuza tehnologia si nici nu este un lucru rau. Si unii credinciosii ortodocsi evita televizorul (nu prea gasesti lucruri bune si de calitate in programele tv). P.S. Si eu sunt tot din Brasov. Te invit, intr-una din bisericile adventiste, ca sa cunosti si sa vezi cu ochii tai, cam cum se impaca adventistii cu tehnologia. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
N-am auzit vreun preot care sa indemne la ferirea de tehnologie dar am auzit foarte multi slujitori care ne indemnau la precautie in ceea ce priveste vizionarea programelor tv care in zilele noastre promoveaza desfraul pe fata si considera moralitatea, mentalitate de ev mediu
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
|
|||
|
|||
![]()
La penticostali se mai predica sa ne ferim de televizor. Rezultatul: eu nu am. Vorba lui Vladimir Pustan: 'L-am aruncat pe geam de mult'. :)))
Acum serios...avem tot felul de masinarii si binecuvantari ale tehnologiei, dar am hotarat, ca familie, ca nu avem nici un folos de pe urma televizorului. Pe langa faptul ca noi ii platim pe cei de la TV ca sa ne enerveze cu barfe si reclame, televizorul este un groaznic consumator de timp si un foarte prost educator pentru copii. Desenele sunt in majoritate urate si transmit copiilor mesaje anticrestine. Iar societatea romaneasca de astazi este in mare parte produsul televiziunii, care propaga multa barfa, razvratire impotriva autoritatilor, distractii ieftine, lene, manelism si telenuvelism.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Neoprotestantilor noi le spunem pocaiti, insa de fapt ei sunt rataciti,si se bucura cand vad ca noi le spunem pocaiti,care mai de care citesc Biblia si o inteleg in felul lor si asa cred ca ei au adevarata credinta (religie).DUMNEZEU sa ne miluiasca pe toti.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Domnul nostru Isus Hristos a spus "Pocaitiva si credeti in mine " Sa incerci sa fi bun ,sa nu faci rau semenilor tai sa crezi cu adevarat in Dumnezeu . .. |
|
|||
|
|||
![]()
E drept ca unii se bucura, atat cat te poti bucura cand esti batjocorit pentru Numele Domnului. Desigur ca intentia celor ce i-au poreclit asa nu a fost sa ii bucure.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce inseamna? | VladCat | Spiritualitatea ortodoxa | 42 | 17.12.2011 00:11:19 |
ce inseamna...? | victortiti89 | Din Vechiul Testament | 1 | 18.05.2011 11:51:40 |
Ce inseamna.... | Noesisaa | Generalitati | 6 | 31.03.2011 13:10:17 |
Stiinta nu inseamna tehnologie asa cum religia nu inseamna credinta | I.Calin | Generalitati | 2 | 17.01.2011 20:21:42 |
Termenul de pocait | Tudor | Pocainta | 25 | 03.07.2008 19:19:11 |
|