![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
death, candlemass ! clasici ai rockului, si ei pot inalta spiritul,deoarece pun in evidenta perisabilitatea vietii si a tot ceea ce este lumesc !
o muzica serioasa si profunda, care desi este marcata brutal de deznadejde, reflecta esecul bisericilor occidentale de a mai atrage pe omul coplersit de tehnicismul societatii moderne informationale ! aceasta muzica demonstreaza inca o data,ca omul are nevoie de spiritualitate,chiar daca in societatea occidentala biserica nu mai este cautata ! |
|
|||
|
|||
![]()
ascultati ,ascultati, nu stiu eu ce va dau? Arvo part, rebuie putin sa te asezi si sa-l asculti dar nu pot pretinde asta niamnui.. cred ca trebuie sa ai si panzele ridicate ca muzica sa-ti sufle in suflet .. are unele piese.. puuf.. si sa se stie ca are mare succes printre ortodocsi, in special intelectuali, caci este extraordinar de fina aceasta muzica si cu adevarat sperie dracii, stiu eu de ce spun asta.. mie mi-a recomandat Arvo Part, Amma mea duhovniceasca Maica Siluana, care apropo ,aviz amatorilor care vor sa o vada, vine in Bucuresti pe11 octombrie la libraria Sofia ,o lansare de carte a carei traducere si postfata am impresis sunt semnate de Maica Siluana..
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Nu stiam de Arvo Part.Imi place,e ceva deosebit!
|
|
|||
|
|||
![]()
Corul byzantion
corul madrigal si altele mai sunt cantari in greca f frumoase bisericesti |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
http://www.youtube.com/watch?v=aVAvs4hNkN8 |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciuni care au miscat sufletul nostru | claudiu-marius | Rugaciuni | 208 | 18.02.2019 20:00:38 |
Daca dati de lucruri urate care va macina sufletul, ce faceti? | cred_cu_adevarat | Generalitati | 22 | 12.01.2013 22:54:56 |
Artisti care si-au vandut sufletul | WhiteChakra | Generalitati | 30 | 21.09.2011 11:54:28 |
Ortodoxie - Cantari - Melodii - Cantece | colaps | Generalitati | 21 | 05.10.2010 13:08:37 |
|