![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajuta
,multe realtii intre sot si sotie se bazeaza mai mult pe sex mai ales in ziua de de azi de copii se tem s afaca cica nau cu cei creste dar la prostii yoy inainte si scuzatima dar se mai face si oral intre ei ma sperie de fapt orice relatie intre fata si baiat ca cam tot asa traiesc numai ca nu sunt casatoriti pacat ca familiile moderne nu mai au model un sfant sau sfanta ce e urat ca sunt mai putine icoane in casele oamenilor altii nu au deloc idolii sunt in casele oamenilor acestia sunt din muzica sport filme si multe altele daca intrebi majoritaea copii;or tatal nostru sau alta rugaciune nus tiu de parinti nici nu mai zic si cum umbla pe strada sotia mai ales cea tanata si boita am vazut cu ochii mei cum se holbau altii la ea pacat ca in majoritate afamliilor nu mai este maica domnului sau iisus hristos acum imi dau sema ca daca nu stiam de biserica si rugacuni si despre sfinti vai de mine era multumesc lui dumnezeu ca stiu ce am de facut macar eu s ama corectez nasul meu imi spunea asa: Bine ca stii de dumnezeu si ca esti crestin ortodox |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Grija sotului fata de sotie ! | windorin | Nunta | 48 | 08.12.2012 01:38:38 |
Despre casatoria intre rude de familie. | radugherasim | Nunta | 6 | 10.03.2011 18:40:07 |
Femeia:sotie,mama,profesionista | caty_deea | Nunta | 52 | 06.01.2011 10:54:57 |
Desfranarea intre sot si sotie part 2 | ionut12 | Generalitati | 20 | 16.11.2010 08:06:45 |
Postul si relatiile dintre sot si sotie | cmihai | Pocainta | 30 | 10.02.2009 14:23:52 |
|