Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.06.2011, 17:04:27
Lilith23
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Maria06 Vezi mesajul
In primul rand doresc sa iti spun ca ai o conceptie total gresita despre Tatal Nostru si nu stiu cat de mult il cunosti daca ai putut scrie aceste aberati!Sincer nu iti spun aceste lucruri ca sa te fac sa te simiti prost ci ti le spun ptc. asa m-a invatat pe mine Biblia:"daca fratele tau pacatuieste impotriva ta mustra-l..." si chiar iti spun aceste lucruri deoarece vreau sa te ajut ptc. stiu ca printre altele Domnul a vrut sa citesc acest articol si sa iti deschid ochii,mai bine zis sa il las pe EL sa iti deschida ochi prin mine caci eu nu am nici un folos singur fara puterea lui DUMNEZEU!
As vrea in primul rand sa comentez despre primul exemplu este adevarat ca Dumnezeu vede de fiecare data cand gresi si "noteaza in carnetel" dar odata ce ne pare rau EL ia "guma de sters" patata cu sangele lui Isus si sterge acel sau acele pacate pe veci!!!!!Domnul nostru este unul drept dar nu este nemilos,EL chiar ne iarta toate greselile daca ne pare rau pentru ele(ai grija acesta este un lucru important)!Cel mai stupid lucru pe care la-i putut scrie este faptul ca acel criminal cand ii este mai bine DUMNEZEU pac ii face de petrcanie.dar vai cat de gresit DOMNUL nostru nu e asa daca ar fi asa toti am suferi crunt el nu este un DUMNEZEU razbunatoar ci din potriva este intruchiparea milei si a bunatati,a indurari a tot ce este mai bun pe lumea asta si dincolo de ea!este adevarat ca toti vom suferi consecintele pacatelor noastre si ca cei rai se vor duce la un moment dat dar nu trebuie sa IL aratam pe DOMUNL ca un mos inacrit care te prinde si gata esti.DOMNUL ESTE CEL MAI MINUNAT LUCRU SI EL NE-A DAT SCAPAREA;CREZI CA L-AR MAI FI DAT PE IISUS SA MOARA PENTRU NOI DACA NU NE-AR FI IERTAT SI UITAT!CREDEMA DUMNEZEU IARTA SI UITA IN ACEEASI MASURA ADICA DE 70 DE ORI CATE 7!!!!!!!!DOMNUL ESTE MINUNAT!
ACUM AM O INTREBARE TU CITESTI BIBLIA?
TE ROG SA IMI RASPUNZI SI SA DAI UN COMMENT INAPOI PENTRUCA AS DORI SA STIU PAREAREA TA IN LEGATURA CU CE AM SCRIS!!!
Poate n-ai observat, dar domnișoara în cauză a primit ban, de ceva timp...
Reply With Quote
Vechi 06.06.2011, 18:56:04
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

o persoana este condamnata de sitemul penal.
dupa o perioada in care isi ispaseste pedeapta, ea este iertata, adica eliberata conditionat.
dar fapta nu este uitata ...
pentru ca daca va mai savarsi vreo fapta penala, cat de mica, pe langa condamnarea curenta va primi si restul de pedeapsa "iertat" initial.
vor trebui sa treaca multi ani, in care ea sa demonstreze ca este un membru de onoare al societatii, ca a reusit sa se reintegreze in societate, ca nu a mai avut nici cea mai mica greseala,
pana cand va obtine, ceea ce in sistemul penal se numeste "reabilitare", adica uitarea pacatului pentru care a fost condamnata.
Reply With Quote
Vechi 06.06.2011, 21:05:52
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Tot așa e și în teologia morală. Despre asta e vorba în expresia "câinelui care se întoarce la vărsătura lui" sau în pilda cu casa măturată.

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dumnezeu iarta, dar nepedepsit nimic nu lasa George.m Generalitati 83 26.01.2013 14:22:41
Iarta-ma ! dorinastoica14 Pocainta 88 31.12.2012 16:21:13
Dumnezeu se mai uita la mine? onyx235 Generalitati 10 27.12.2009 18:56:43
De ce nu pot uita..... nemra_ka Generalitati 3 30.11.2008 20:34:42
cer oamenii ajutorul lui Dumnezeu?...si dupa uita. alexa.oni Generalitati 10 30.12.2007 13:54:55