![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Generalizezi...nu te uiti cati atei declarati traiesc bine mersi.
Caci omul nu-i,ci mereu fi-va binecuvântat de cel ceresc, Iar sufletu-i stingher ,prins în carcasa muritoare, Va pribegi,tânjind după odihna-n viata viitoare. Iata sărmanul indian,cu mintea-i neplivita! Lui mandra știința nu i-a purtat sufletul potopit de-ardoare Către înaltul neștiut,ivind Calea Lactee și câmpiile solare. Insa natura pura a răspuns speranței,deschizând cărări gentile, Sub piscu-încununat de nori,spre paradisuri mai umile. |
|
|||
|
|||
![]()
Acuma poate n-ai aflat dar si unii care au facut misto de Alah ai mierlit-o intr-un timp scurt. Asa ca suntem intr-o dilema. Care zeu e mai adevarat in functie de numarul de morti din tabara glumetilor!?
|
|
|||
|
|||
![]()
Tic-tac, tic-tac! Sa vezi ca o sa moara! D-zeu rabda cat rabda dar pana la urma...
|
|
||||
|
||||
![]()
Cine-i ala?
Caci omul nu-i,ci mereu fi-va binecuvântat de cel ceresc, Iar sufletu-i stingher ,prins în carcasa muritoare, Va pribegi,tânjind după odihna-n viata viitoare. Iata sărmanul indian,cu mintea-i neplivita! Lui mandra știința nu i-a purtat sufletul potopit de-ardoare Către înaltul neștiut,ivind Calea Lactee și câmpiile solare. Insa natura pura a răspuns speranței,deschizând cărări gentile, Sub piscu-încununat de nori,spre paradisuri mai umile. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da-mi tu exemple de astfel de oameni importanti care au hulit pe Dumnezeu,si apoi sa analizam sfarstiul lor,sa vedem daca nu cumva au avut de suferit. Pentru mine aceste "coincidente" de aici nu sunt un argument hotarator,dar si una singura de ar fi fost,pe mine ma intereseaza simbolistica acestor cazuri.Faptul ca exsita undeva cineva care asteapta cu rabdare intoarcerea noastra.. |
|
||||
|
||||
![]()
Bine bine Iustin...deci cum topicul mi-a dat exemple infecte din rock..de subinteles este ca acolo intra si cancerul de plamani,crima,satanismul amator,anturajul,si multe altele.
Acum practic vrei sa facem media aritmetica a ratei de mortalitate in randul ateilor versus cea in randul crestinilor...aberant cu totul
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Voi ar trebui sa credeti datorita minunilor ce le-a facut Dumenzeu,si nu datorita fricii de pedeapsa Sa .Dar cum nici minunile nu se pot explica stiintific,va ramane un ultim mijloc de convingere asupra adevarului lui Dumnezeu : vreo minune de a sa facuta asupra sufletului vostru . Asta pana la proba suprema a mortii,cand toti vor vedea cu ochii lor,dar va fi prea tarziu... |
|
||||
|
||||
![]()
Deci Iustine,nu se razbuna Dumnezeu ci ficatul vrea sa iasa afara de la prea multa palinca,pentru numele lui Dumnezeu.Analog pentru celelalte situatii.
Multumesc pentru grija,desi de ar exista nu si-ar pierde divinitatea timpul cu mine.
|
|||
|
|||
![]()
Apreciez modestia ta,dar in mod sigur fiecare om este la fel de important pt divinitate.
|
|
||||
|
||||
![]()
Daca n-as fi constienta de cat ajutor am primit de la Dumnezeu, de cata dragoste mi-a trimis, de nu as lua seama la toate binefacerile - fara numar am primit de la Domnul, as tacea, dar nu pot sa o fac, pentru ca El a aparut in viata mea cand aveam mai mare nevoie de El, cand in viata mea era un gol urias, o absenta stranie, dureroasa, din care nu puteam sa ies. Omul nimic nu este fara Dumnezeu, nimic nu poate fara El.Prezenta lui Dumnezeu in viata mea a fost un nou inceput. Slava lui Dumnezeu pentru toate!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cine la creat pe dumnezeu? | rafella | Generalitati | 28 | 30.04.2016 07:23:14 |
Pe cine pedepseste Dumnezeu? | alexandra75 | Intrebari utilizatori | 14 | 25.09.2012 01:01:21 |
cine crede in soarta ? | pocoo | Vrajitoria | 46 | 18.07.2011 21:09:02 |
cine mai crede in cuvantul prietenie? | alinutza0707 | Nunta | 30 | 22.03.2011 14:52:27 |
|