![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
La fel au urlat popii și când Galileo Galilei a spus că Terra nu e centrul universului sau când lumea a renunțat la arderile pe rug.
|
|
||||
|
||||
![]()
Faci confuzie cu Biserica Catolica.
"Înfrânt nu ești atunci când sangeri, nici ochii când în lacrimi ți-s. Adevăratele înfrângeri, sunt renunțările la vis." Radu Gyr - "Îndemn la luptă" "Cel mai bine este să curmi mânia cu un zâmbet." Sfântul Efrem Sirul |
|
|||
|
|||
![]()
Aaa, am uitat, asta ortodoxă era ocupată cu jecmănirea românilor, trimiterea averilor la Athos și cu bălmăjitul în slavonă. Era să uit, și cu comerțul de sclavi și ținerea de sclavi.
|
|
|||
|
|||
![]()
nu am cuvinte........e josnic
|
|
|||
|
|||
![]()
Nici eu nu sunt de-acord cu legalizarea prostitutiei. Dar eu ma intreb, de ce se tot duc cretinii acestia de barbati la prostituate ? Ei, nu doar ca se prostitueaza, ci mai si platesc pentru acest pacat . Absolut josnic !
Si cand ma gandesc ca, de-a lungul timpului, s-a cuvenit a se oferi vrednicia slujirii altarulului doar barbatului, probabil fiindca el este partea inteleapta a societatii spirituale. Cine stie ? Pentru mine, numai faptele si " creierul pe cap " , vorba mamei, poate confirma acestea . De ce se duc barbatii la prostituate, de ce parasesc barbatii proprii copii, de ce sunt barbatii atat de betivani, de ce barbatii violeaza femeile si, chiar copii ? Cine stie ? Cui ii pasa ?...Eva este vinovata ! Pana la urma, cred ca atat le dicteaza bibilica si nu ai ce le face. Pentru mine, in ceea ce priveste fenomenul prostitutiei pe barbat il consider mai vinovat decat pe femeie, el PLATESTE pentru pacat, pentru placere, pentru decadere , in timp ce, de multe ori, femeia " doar se hraneste " din aceasta sursa. Si, repet, daca nu ar exista barbatii nesatui si dornici de infidelitate si alte laturi ale sexualitatii sub toate formele ei, prostitutia ar disparea instantaneu. Pana la urma este vorba de cerere si oferta !
" Nu suntem prizonierii propriului destin, suntem prizonierii propriei minti " Last edited by ory; 17.02.2011 at 19:30:01. |
|
|||
|
|||
![]()
Ce parere sa am? Ne indreptam cu pasi repezi spre moartea suflletului... Iadul pe pamant!
|
|
|||
|
|||
![]()
Exact! Minte diabolica si placere necontrolata. Eu cred ca e tot ca un drog. Nu se gandesc la urmari, la cei apropiati ,ci satisfacerea interesului lor primeaza.
|
|
|||
|
|||
![]()
Studiile medicale arata ca aria cerebrala corespunzatoare sexualitatii este de vreo 2.5 ori mai mare la barbat fata de femeie, de aici si inclinarea mai mare a barbatului spre acest aspect al vietii. De unde rezulta si faptul ca barbatul trebuie sa depuna un efort mai mare decat femeia ca sa se controleze, si cum asta ii este cam greu, de-a lungul timpului, s-a adoptat solutia inversa: tinem femeile in casa, proprietate privata care trece de la tata la sot, si iata ca asa nu mai are barbatul ispite necontrolate. Insa nici asa nu au reusit sa rezolve problema, ba mai mult, din cauza ca femeia era considerata vinovata pentru nestapanirea barbatului, s-a ajuns de multe ori la situatia aberanta in care s-au pedepsit femeile violate chiar si cu moartea, in timp ce agresorul nu a pierdut nici un fir de par din cap/barba...
Greu de spus ce si cum trebuie facut. In Franta de exemplu prostitutia este legala, insa racolajul este interzis, adica un barbat si o femeie pot face ce vor cu trupul lor, insa nu au voie sa racoleze pe strazi, in baruri etc. Daca sunt platiti pentru "serviciile" prestate, este treaba lor, daca insa sunt prinsi racoland pe strazi, au de a face cu politia. Asa ca au inventat alte sisteme pentru a se gasi gen "sex-friend" si alte aiureli de genul asta care vin mai ales din Belgia din cate se pare. Violurile insa raman rare, puscaria este dintre cele mai dure din Europa, insa se elibereaza destul de des conditionat si totul recidiveaza. |
|
|||
|
|||
![]()
Pana la urma, cine legalizeaza prostitutia, statul sau barbatul ?
Multe dintre prostituate sunt doar niste copile, insa barbatii care apeleaza la ele sunt, aproape intotdeauna, oameni maturi. Am vazut o emisiune tv cu racolarea si rapirea copiilor pentru prostitutie, fete si baieti. Imi este aproape imposibil sa inteleg mintea diabolica a unui barbat care vine sa abuzeze de un copil, sa plateasca pentru chinul pe care-l provoaca unui copil care, pana la urma poate fi copilul lui. O fi fost facut barbatul asa.......nu gasesc cuvinte sa pot exprima o astfel de natura umana, de fapt, nu este umana.
|
||||
|
||||
![]()
@Ory,ca de obicei adresezi destule replici "agresive". Ai tu ce ai cu barbatii. Dar e vorba aia care zice: "Cateaua pana nu ridica coada,cainii nu se dau la ea". Incearca sa gasesti originea,inceputul acestui rau. Daca fetele acelea nu ar dori sa practice prostitutia atunci nici barbatii nu ar avea unde sa se duca. Asa mi se pare logic sa interpretezi. Pana la urma ele sunt ca niste ispite. Si scuza-ma,unora chiar le place ceea ce fac,sunt atatea carora le place "aventura" chiar si fara sa primeasca bani. Asa ca daca tot pacatuieste,nu mai bine sa obtina si un venit,sa aiba si carte de munca,sa lucreze intr-un cadru legal si curat etc.? Iar de copilele carora le plangi de mila ca le "chinuie" niste barbati maturi,tin sa precizez ca sunt destule minore cu o experienta mai vasta decat a ta si a multor femei mature. Pentru ca asta fac de mici,asta le place,asta li se pare lor in regula etc. Si majoritatea nu o fac pentru bani! Deci daca ele atat gandesc,ce sa le fac eu? Sunt barbatii vinovati? Hai nu mai fi asa agitata ca nu-ti face bine. Nu vad cu ce desfranarea e pacat mai mare daca obtine un cadru legal? Ca si legalizarea homosexualitatii. Adica daca un barbat e gay,se considera pacat si gata. Ce,daca le mai de statul o hartie,li se face pacatul mai mare sau mai mic? Printr-o hartie vor avea o vina mai mare sau mai mica la scaunul de judecata? Sa fim seriosi...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Legalizarea prostitutiei | cristiboss56 | Generalitati | 154 | 16.09.2017 16:12:26 |
Ce parere aveti despre divort? | lacrimi | Secte si culte | 90 | 21.11.2010 08:30:24 |
Ce parere aveti despre.... | mihnea45 | Generalitati | 10 | 22.10.2010 15:27:53 |
Ce parere aveti despre OZN-uri? | alexdu | Generalitati | 52 | 04.02.2010 18:46:56 |
Legalizarea prostitutiei | ancaozana | Generalitati | 1 | 26.10.2009 07:51:19 |
|